Infrarood verwarming

Ecaros infrarood panelen glas

InfraroodVerwarming

HeatXL infrarood verwarming is exclusief distributeur voor verschillende Duitse merken in Nederland en België. Kies voor zekerheid door A-kwaliteit en daarnaast een gedegen advies van onze product specialisten.

infrarood verwarming

Onze A-merken

HeatXL levert infraroodverwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood panelen en bijbehorende artikelen.

infrarood verwarming

Infrarood verwarming kwaliteit

HeatXL infrarood systemen zijn van hoge Europese kwaliteit. Ze zijn geschikt voor intensief gebruik als hoofverwarming in jouw woning of bedrijf. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden met onze warmte panelen.

Wamtepanelen

Energiezuinig verwarming

HeatXL infrarood verwarming is innovatief. En in combinatie met de HeatXL smart thermostaat ook nog eens zeer energiezuinig. Niet voor niets kozen reeds duizenden klanten de afgelopen jaren voor onze infrarood systemen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
Wamtepanelen

Infrarood verwarming het nieuwe verwarmen

HeatXL infraroodverwarming is allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand.

Naast onze systemen welke geschikt zijn voor gebruik in jouw woon- of slaapkamer, hebben wij ook speciale infrarood stralers. Deze zijn geschikt voor gebruik bij hoge industriële plafonds. Met deze warmte oplossingen kan eenvoudig en energiezuinig een bedrijf loods of werkplek worden verwarmd.

Hoe werkt HeatXL infrarood verwarming eigenlijk? De warmte panelen van HeatXL genereren een warmtestraling die vergelijkbaar is met de straling van de zon.

In tegenstelling tot traditionele verwarming verwarm je met HeatXL infrarood panelen niet de lucht. Maar de objecten in de ruimte die binnen het bereik van het paneel zijn. Daardoor worden wanden, vloeren, meubels en personen vervolgens op een aangename temperatuur opgewarmd.

Na het opwarmen van alle objecten wordt de warmte vervolgens weer vrijgegeven aan de ruimte. Daardoor stijgt de luchttemperatuur in de kamer. Tevens bij een lage temperatuur geniet je van de lekkere warme straling van de ir panelen.

HeatXL infraroodverwarming heeft HeatXL infrarood panelen glas, metaal en spiegel panelen. Allen zijn voorzien van een speciale warmte geleidende coating. Hierdoor laten de panelen de warmte straling het best door. Waardoor er een grote gelijkmatige verdeling van de warmte plaatsvindt.

 

infrarood verwarming

Rendement ir verwarming

Bij een paneel temperatuur van 105 tot 120 graden Celsius wordt het hoogste warmte rendement behaalt. Tevens vindt er een snelle verwarming van de ruimte plaats. Zodra jouw infrarood verwarming de kamer op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd, zorgt de bijbehorende thermostaat dat de gewenste temperatuur blijft gehandhaafd.

De HeatXL paneel warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is ruim 10x verder dan het warmtebereik van een traditionele cv radiator. Maar ook op korte afstand voelt deze warmte comfortabel aan.

werking verwarming

Besparing verwarming

Door de toepassing van infrarood verwarming neem je afscheid van de lelijke radiatoren en stoffige cv buizen. Daarbij hebben infrarood systemen geen onderhoud nodig en zijn de installatie kosten laag. De temperatuur van de warmte panelen kan per ruimte worden geregeld. Op deze wijze verwarm je niet onnodig de ongebruikte kamer.

Vanaf nu breng je altijd snel jouw woonkamer of kantoor op een comfortabele temperatuur. Door de flinke besparing op de energiefactuur is de aankoop van een infraroodverwarming, ook in financieel opzicht, een verstandige keuze.

 

infrarood verwarming

Infraroodverwarming warmte

Infraroodverwarming staat bekend om de comfortabele warmte en gelijkmatige afgifte. Doordat het systeem gebruik maakt van de objecten voor de verwarming van een ruimte. Warmte afgifte door objecten kan je het best vergelijken met het effect van de warme straling van de zomerzon, maar dan zonder de schadelijke UV straling.

Wanneer de zon een uurtje het terras heeft verwarmd en vervolgens achter de wolken verdwijnt voel je nog lang de warmte. De muren en bestrating stralen nog lange tijd warmte uit. Terwijl de lucht temperatuur al snel is afgekoeld. IR heaters werken op vergelijkbare wijze in op objecten.

 

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.