Infrarood verwarming

Projecten infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming is exclusief distributeur voor verschillende Duitse merken in Nederland en België. Kies voor zekerheid door A-kwaliteit en daarnaast een gedegen advies van onze product specialisten.

infrarood panelen

Infrarood verwarming A merken

HeatXL levert infraroodverwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood panelen en bijbehorende artikelen.

infrarood panelen 2

Infrarood verwarming kwaliteit

HeatXL infrarood systemen zijn van hoge Europese kwaliteit. Ze zijn geschikt voor intensief gebruik als hoofverwarming in jouw woning of bedrijf. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden met onze warmte panelen.

infrarood panelen 3

Energiezuinig verwarming

HeatXL infrarood verwarming is innovatief. En in combinatie met de HeatXL smart thermostaat ook nog eens zeer energiezuinig. Niet voor niets kozen reeds duizenden klanten de afgelopen jaren voor onze infrarood systemen.

Infrarood verwarming het nieuwe verwarmen

HeatXL infrarood verwarming is allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand.

Naast onze systemen welke geschikt zijn voor gebruik in jouw woon- of slaapkamer, hebben wij ook speciale infrarood stralers. Deze zijn geschikt voor gebruik bij hoge industriële plafonds. Met deze warmte oplossingen kan eenvoudig en energiezuinig een bedrijf loods of werkplek worden verwarmd.

Hoe werkt HeatXL infrarood verwarming eigenlijk? De warmte panelen van HeatXL genereren een warmtestraling die vergelijkbaar is met de straling van de zon.

In tegenstelling tot traditionele verwarming verwarm je met HeatXL infrarood panelen niet de lucht. Maar de objecten in de ruimte die binnen het bereik van het paneel zijn. Daardoor worden wanden, vloeren, meubels en personen vervolgens op een aangename temperatuur opgewarmd.

Na het opwarmen van alle objecten wordt de warmte vervolgens weer vrijgegeven aan de ruimte. Daardoor stijgt de luchttemperatuur in de kamer. Tevens bij een lage temperatuur geniet je van de lekkere warme straling van de ir panelen.

HeatXL infrarood verwarming heeft HeatXL infrarood panelen glas, metaal en spiegel panelen. Allen zijn voorzien van een speciale warmte geleidende coating. Hierdoor laten de panelen de warmte straling het best door. Waardoor er een grote gelijkmatige verdeling van de warmte plaatsvindt.

 

Atex infrarood verwarming10

Rendement ir verwarming

Bij een paneel temperatuur van 105 tot 120 graden Celsius wordt het hoogste warmte rendement behaalt. Tevens vindt er een snelle verwarming van de ruimte plaats. Zodra jouw infrarood verwarming de kamer op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd, zorgt de bijbehorende thermostaat dat de gewenste temperatuur blijft gehandhaafd.

De HeatXL paneel warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is ruim 10x verder dan het warmtebereik van een traditionele cv radiator. Maar ook op korte afstand voelt deze warmte comfortabel aan.

Vakantiewoning infrarood verwarming

Infrarood verwarming besparing

Door de toepassing van infrarood verwarming neem je afscheid van de lelijke radiatoren en stoffige cv buizen. Daarbij hebben infrarood systemen geen onderhoud nodig en zijn de installatie kosten laag. De temperatuur van de warmte panelen kan per ruimte worden geregeld. Op deze wijze verwarm je niet onnodig de ongebruikte kamer.

Vanaf nu breng je altijd snel jouw woonkamer of kantoor op een comfortabele temperatuur. Door de flinke besparing op de energiefactuur is de aankoop van een infraroodverwarming, ook in financieel opzicht, een verstandige keuze.

 

groothandel thermostaten infrarood verwarming

Infrarood verwarming warmte

Infrarood verwarming staat bekend om de comfortabele warmte en gelijkmatige afgifte. Doordat het systeem gebruik maakt van de objecten voor de verwarming van een ruimte. Warmte afgifte door objecten kan je het best vergelijken met het effect van de warme straling van de zomerzon, maar dan zonder de schadelijke UV straling.

Wanneer de zon een uurtje het terras heeft verwarmd en vervolgens achter de wolken verdwijnt voel je nog lang de warmte. De muren en bestrating stralen nog lange tijd warmte uit. Terwijl de lucht temperatuur al snel is afgekoeld. IR heaters werken op vergelijkbare wijze in op objecten.

 

Infrarood warmtepanelen leverancier

• Fabrikant infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Importeur infrarood verwarming
• Producent infrarood verwarming
• Producent infrarood panelen
• Infrarood panelen fabrikant
• Groothandel infrarood verwarming
• Groothandel infrarood panelen
• Infrarood verwarming

Voordelen infraroodverwarming

• Eenvoudige en snelle installatie.
• Geen onderhoudskosten.
• Lage verbruikskosten.
• Geschikt voor wand- en plafond montage.
• Gelijkmatige verdeling van de warmte in de kamer.
• Directe warmte, zodra je de verwarming aan zet.
• Gerichte zone verwarming.
• Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes.
• Schoon binnen klimaat.
• Infrarood straling is goed voor de gezondheid. Helpt bij pijn verlichting.
• Infrarood stralen hebben een ontspannende werking.
• Geen condensatie van vocht op de muren en ramen.
• Geen schimmelvorming in de ruimte.
• Comfort bij een lage lucht temperatuur.
• Weinig warmte verlies bij ventileren van de ruimte.

Zuinige infrarood panelen

Zuinige infrarood panelen heb je in verschillende maten, vormen en vermogens. De ir panelen mogen bijvoorbeeld opvallen in je huis, ze zijn namelijk zeer dun en stijlvol. Je hebt ook ir warmte panelen waar je een afbeelding op kan laten drukken. Bijvoorbeeld een leuke familiefoto of een print van een schilderij van Rembrandt.

De aankoop van een nieuw verwarm systeem is een grote investering en moet je daarom zorgvuldig uitkiezen. Voor bestaande woningen kun je per kamer de verwarming vervangen door infrarood panelen. Bij nieuwbouw is het simpel, dan kies je gelijk voor een infrarood verwarming.

De voorziening voor het warme water regel je door middel van een HR ketel of een warmtepomp. Deze combinatie is zeer zuinig en milieubewust.

Elektrisch verwarmen met een ir paneel is efficiënt, modern en duurzaam. Niemand zal komende jaren nog een dure en overbodige gasverwarmingen installeren.

In combinatie met groene stroom en/of zonnepanelen heb je ook geen CO2 uitstoot meer. Tevens ben je niet meer afhankelijk van de fossiele brandstoffen. Het is de nieuwe manier van verwarmen met lange golf infrarood straling.

Wil je meer weten over verwarmen met infrarood stralingspanelen? Vraag onze deskundigen om een goed advies. Wij maken een op maat gemaakt warmteplan voor jouw woning, kantoorpand of industrieel bedrijf.

 

HeatXL infrarood verwarming Yoga

Elektrische verwarming industrieel bedrijf

Door met elektrische verwarming jouw industrieel bedrijf te verwarmen is absoluut kosten besparend. Dit komt doordat een infrarood heater heel gericht een zone verwarmt. Daardoor hoef je niet de hele bedrijfshal te verwarmen, zoals met luchtverwarming. Doordat je alleen de zone verwarmt waar het nodig is, bespaar je flink op de energiekosten.

De industriële heaters maken gebruik van de korte golf infrarood straling. Dit heeft als dat deze krachtige elektrische infrarood kachels niet gevoelig zijn voor luchtbeweging. Daardoor zijn ze zeer geschikt om een garage of loods te verwarmen.

Comfortabele warmte, voor een betaalbare prijs met een efficiënt verbruik.

Infrarood verwarming:
• werkt op elektriciteit en de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• warmt muren, vloeren, meubilair en mensen op.
• werkt met veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de kamer.