Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming is het nieuwe verwarmen

HeatXL infrarood verwarming is allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in je woning of kantoren in je bedrijfspand.

Naast onze systemen die geschikt zijn voor gebruik in jouw woon- of slaapkamer, hebben we ook speciale infrarood stralers. Deze zijn geschikt voor gebruik bij hoge industriële plafonds. Met deze warmte oplossingen kan eenvoudig en energiezuinig een bedrijf, loods of werkplek worden verwarmd.

Hoe werkt HeatXL infrarood verwarming eigenlijk? De warmte panelen van HeatXL maken een warmtestraling die vergelijkbaar is met de straling van de zon.

In tegenstelling tot traditionele verwarming verwarm je met HeatXL infrarood panelen niet de lucht. Maar de objecten in de ruimte die binnen het bereik van het paneel zijn. Daardoor worden wanden, vloeren, meubels en personen vervolgens op een aangename temperatuur opgewarmd.

Na het opwarmen van alle objecten wordt de warmte vervolgens weer vrijgegeven aan de ruimte. Daardoor stijgt de luchttemperatuur in de kamer. Bovendien bij een lage temperatuur geniet je van de lekkere warme straling van de IR panelen.

HeatXL INfrarood verwarming

Infrarood verwarming is de nieuwe standaard in elektrische verwarmen

infrarood paneel plafond elektrische radiator woonkamer energiezuinige elektrische verwarming warmtepaneel infrarood
kleine-badkamer-handdoekdroger-wit
Verwarming schilderij elektrische wandverwarming
heatxl infrarood verwarming keuken
infrarood paneel goedkoop verwarmen zonder gas
wat is hybride verwarming
keuken-verwarming-irv

De zuinigste Infrarood Verwarming koop je bij HeatXL

Infrarood verwarming kopen

Waarom HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming is exclusief distributeur voor verschillende Duitse merken in Nederland en België. Kies voor zekerheid door A-kwaliteit en daarnaast een gedegen advies van onze product specialisten.

HeatXL levert infrarood verwarming van A-merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. Groothandel, importeur & Fabrikant HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en bijbehorende artikelen.
 

Infrarood verwarming plafond is een manier om de vloer, objecten en mensen te verwarmen.

Infrarood verwarming kopen

Hoog Rendement met Infrarood verwarming

Bij een paneel temperatuur van 105 tot 120 graden Celsius wordt het hoogste warmterendement behaalt. Bovendien vindt er een snelle verwarming van de ruimte plaats. Zodra je infrarood verwarming de kamer op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd, zorgt de bijbehorende thermostaat dat de gewenste temperatuur blijft gehandhaafd.

De HeatXL paneel warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is ruim tien keer verder dan het warmtebereik van een traditionele cv-radiator. 

HeatXL infrarood verwarming heeft HeatXL infrarood panelen, glas, metaal en spiegel panelen. 

Besparing op je verwarmingskosten

Door de toepassing van infrarood verwarming neem je afscheid van de lelijke radiatoren en stoffige cv-buizen. Daarbij hebben infrarood systemen geen onderhoud nodig en zijn de installatiekosten laag. De temperatuur van de warmte panelen kan per ruimte worden geregeld. Zo verwarm je niet onnodig de ongebruikte kamer.

Vanaf nu breng je altijd snel je woonkamer of kantoor op een comfortabele temperatuur. Door de flinke besparing op de energiefactuur is de aankoop van een infrarood verwarming, ook in financieel opzicht, een verstandige keuze.

Infrarood verwarming kopen

Onze 
infrarood verwarming

Plafond

HeatXL’s plafondverwarming is een echte eye-catcher dankzij hun stijlvolle en moderne ontwerp. De radiatoren aan de muren zijn verleden tijd; we hebben nu een mooie, witte infraroodverwarming aan het plafond, of in een mooie kleur.

Ongetwijfeld de beste manier om een infrarood verwarming op te hangen is aan het plafond. Bij een infrarood paneel aan het plafond is de warmte naar beneden gericht. En heeft daardoor een volkomen onbelemmerde verspreiding van de warmte over de hele ruimte. 

Wil je dat de elektrische kachel wat minder opvallend is? Dat is geen enkel probleem. We verwerken de paneelverwarming onopvallend in het plafond, eventueel verzonken in het plafond. Infrarood panelen zijn slank en nemen slechts 2 tot 3 cm in beslag, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.

Plafondverwarming zijn bijzonder doeltreffende in grote winkelruimtes, bijvoorbeeld, omdat ze aan het plafond hangen en een brede spreiding van de warmte geven die naar beneden gericht is. Aan het plafond gemonteerde infrarood heaters kunnen ook gebruikt worden voor (industriële) ruimten als magazijnen, garages en fabriekshallen.

Liever een plafondverwarming met Led-verlichting. De ledverlichting zelf heeft een handig kliksysteem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool, beveiligde connector die wordt aangesloten met een lichtschakelaar. Daardoor kun je de verwarming en de verlichting apart bedienen.

Alles-over-infrarood-verwarming-gezondheid

Muur

Infrarood verwarming van HeatXL aan de muur is namelijk een blikvanger in je kamer. Je kan kiezen voor infrarood panelen met een kleur of met een afbeelding. De meest verkochte infrarood verwarming is in de kleur wit.

Als de infrarood panelen geblokkeerd worden door muren en meubels, denk er dan aan dat het de voorwerpen zijn die de meeste warmte zullen ontvangen en niet jij. Infrarood verwarming heeft de ruimte nodig om te kunnen stralen. Het is altijd belangrijk dat je de juiste positie uitkiest, zodat de warmte zich goed in de ruimte kan verspreiden.

In grotere commerciële ruimten geldt nog steeds dezelfde logica, maar je zult merken dat vooral aan het plafond hangende producten een betere keuze bieden. 

De infrarood verwarming van HeatXL wordt geleverd met een metalen of veiligheidsglas omhulsel over het verwarmingselement. Dit betekent dat kinderen en dieren in contact kunnen komen met het oppervlak van het verwarmingselement zonder gevaar voor brandwonden. Bovendien zijn alle infrarood panelen van HeatXL TUV gekeurd en bevatten ze nog meer veiligheidskeurmerken. 

Je kunt ook Handdoek verwarming aan de muur ophangen en deze zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Een handdoek verwarming bestaat uit glazen infrarood wandpanelen met een dual-zone verwarming waar plek is voor twee handdoekbeugels.

welltherm-infrarood-verwarming-spiegel (20)

Spiegel

We hebben Infrarood verwarming badkamer van verschillende merken. Een prachtige badkamer spiegel die ook nog eens warmte afgeeft. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen of badderen. Dat is de badkamer infrarood verwarming van HeatXL.

We leveren de badkamer panelen in zowel Nederland als België. HeatXL heeft een ruim aanbod en veel keus in uitvoeringen.

HeatXL infrarood panelen voor in de badkamer zijn dun en kunnen makkelijk aan de muur of het plafond gehangen worden. De panelen vragen geen speciale verzorging en kunnen eenvoudig met een vochtige doek gereinigd worden.

De HeatXL infrarood spiegelverwarming wordt gebruikt in badkamers maar ook als een passpiegel in de slaapkamer of gang. Deze infrarood verwarming is te verkrijgen met en zonder frame.  Energiebewust de badkamer verwarmen met infrarood verwarming.

Een veel voorkomende combinatie van verwarming met gehard glas in de badkamer is een infrarood spiegel samen met een handdoekdroger. De handdoekdroger zorgt voor droge en warme handdoeken. De spiegelverwarming zorgt ervoor dat je spiegel nooit meer beslaat. De combinatie van beide infrarood verwarmingen zorgt dat je badkamer iedere dag heerlijk warm is.

Een spiegelverwarming is vooral populair als infrarood verwarming badkamer. Doordat het geen ruimte in beslag neemt en je toch al een spiegel boven je wastafel hebt hangen. Je vervangt eenvoudig de gewone spiegel door het infrarood spiegel.

heatXL Industriele verwarming

Industriële verwarming

Bedrijfshallen kunnen op een effectieve en efficiënte manier worden verwarmd door HeatXL infrarood heaters, Heatstrip en mobiele verwarming. De meest effectieve manier om je bedrijfshal  of industriegebouw te verwarmen is door middel van korte golf infrarood straling. 

Industriële verwarming functioneert anders dan luchtblazers die enkel warme lucht in een industriële hal verspreiden. Infrarood stralers verwarmen niet de lucht, maar de vaste objecten en mensen in een zone. Denk hierbij aan de vloer, muren, stellingen en apparatuur. De objecten houden de warmte van de industrie verwarming lang vast.

Een korte golf industriële verwarming heeft als voordeel dat het niet windgevoelig is. Bij een bedrijfsruimte verwarmen komt het geregeld voor dat deuren open staan en het pand is vaak ook niet goed geïsoleerd. Met infrarood verwarming industrie heb je hier geen warmteverlies, in tegenstelling tot warmte luchtblazers. Industriële heater geeft bovendien direct warmte. Het verwarmen bedrijfshal, met een elektrische heaters bedrijfshal levert je een besparing op van honderden of duizenden euro’s per jaar op.

Start met bedrijfshal verwarmen zonder gas en begin met duurzame elektrische heaters bedrijfshal. Je behoudt met de infrarood industriële verwarming altijd de juiste aangename en constante temperatuur in je bedrijfspand. Als je de koude hal wilt verwarmen, overweeg dan een elektrische verwarmingsinstallatie middels infrarood verwarming. Dit kan je veel geld besparen.

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header

HeatXL Infrarood verwarming Fabrikant & Groothandel