Ben jij particulier of zakelijke eindgebruiker en op zoek naar het perfecte infraroodpaneel voor jouw project? Of wil je de warmte van een infraroodpaneel eerst voelen voordat je ‘m koopt? Dat kan, plan je dan een showroombezoek in met één van onze adviseurs. 

Het aanbod uit onze catalogus website bestaat uit ruim 2000 verschillende soorten infraroodpanelen. In onze showroom is ons aanbod uiteraard beperkt. Daarom willen wij graag vooraf weten wat je precies wilt komen bekijken. Dan kunnen wij je informeren of het infraroodpaneel dat je zoekt ook beschikbaar is in de showroom of dat je een soortgelijk exemplaar kunt bekijken.

Wij vinden het belangrijk dat als jij de tijd neemt om ons te bezoeken, wij ook genoeg tijd hebben om je te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen. Je kunt afhankelijk van de drukte elke werkdag een afspraak inplannen; wij hebben echter wel een voorkeur voor de middag, omdat er dan meer personeel aanwezig is om je van deskundig advies te voorzien.

Benieuwd naar onze showroom?