HeatXL Logo

“Wat begon als een zoektocht naar een energiezuinige verwarming voor mijn eigen woning. Ontwikkelde zich in no time tot de passie om infraroodpanelen in heel Europa op de markt te brengen.”

Verwarmen met infrarood is voor HeatXL de standaard.

In 14 jaar ontwikkelde HeatXL zich als een van de toonaangevende leveranciers van infraroodpanelen in de Benelux. Samen met krachtige partners ontwikkelen en leveren wij infraroodverwarming van de hoogste kwaliteit. De keuze voor vaste partners en geselecteerde producten, zorgt voor optimale beschikbaarheid van onze producten uit grote voorraad voor onze klanten. HeatXL infraroodpanelen zijn ‘Made in Europe’ met TUV, VDE en EMC-certificering als het bewijs van de hoogste kwaliteit en productveiligheid. Meer dan 14 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van infraroodpanelen en elektrische stalingsverwarming voor industriële toepassingen maken HeatXL de partner voor groothandels en installatiebedrijven in Nederland en België.

Warmtepaneel vrijstaand

Benelux marktleider sinds 2008

Sinds 2008 hebben duizenden infraroodpanelen via HeatXL hun weg gevonden naar dealers in de gehele Benelux. Met een jaarlijks groeiend verkoopvolume en honderden tevreden installateurs en groothandels als klant, zijn wij één van de marktleiders op het gebied van infraroodverwarming in de Benelux. Vooraan staan met de nieuwste technologieën, een baanbrekende en soms eigenwijze toekomstvisie en innovatieve producten maken ons uw sterke partner op het gebied van verwarmen met infraroodpanelen. Om de infrarood verwarmingstechniek als betrouwbare en erkende manier van verwarming te positioneren, hebben wij HeatXL een uitgebreid netwerk van dealers en verkooppunten in de Benelux. Bovendien kunt u ons en onze handelspartners jaarlijks op diverse regionale en nationale bouw- en energiebeurzen bezoeken.

Ook vandaag helpen wij onze klanten

Ook vandaag zetten wij onze kennis en opgebouwde ervaring in om de beste producten en de grootst mogelijke service aan onze klanten te bieden. Maakt jouw bedrijf nog geen deel uit van ons klantenbestand? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Wij HeatXL zijn ervan overtuigd dat onze producten ook jouw bedrijf duurzaam vooruithelpen.