Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Over ons

HeatXL is opgericht in 2008 en is daarmee één van de eerste leveranciers van infraroodverwarming in de Benelux.

Ons bedrijf kreeg grote bekendheid met de introductie en productie van efficiënte metalen infraroodpanelen voor zeer scherpe prijzen.

Wij specialiseren ons in de ontwikkeling, import, en productie van een breed assortiment infrarood verwarmingsartikelen.

Inmiddels biedt HeatXL een toonaangevend assortiment van infraroodpanelen en infrarood heaters voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

De naam HeatXL staat sinds 2008 garant voor top kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit is de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak.

HeatXL INfrarood verwarming

HeatXL is de marktleider infrarood verwarming

hoofdkantoor heatxl

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Stallage in onze heatxl loods 2

Levering op bestelling

Door gebruik te maken van een geavanceerde bestel- en voorraad controlesysteem kan een infraroodpaneel meestal direct uit voorraad worden geleverd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij van het grootste belang. 

Ieder infraroodpaneel wordt met de grootste precisie geproduceerd en getest volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Stallage in onze heatxl loods

Assortiment

Je kunt bij HeatXL terecht voor een breed en uniek assortiment infraroodpanelen en infraroodstralers. Ons vakmanschap houden we in eigen huis. Al onze infraroodpanelen en infraroodstralers  worden door onze eigen designers ontwikkeld en in Europa geproduceerd.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header