Over ons

hoofdkantoor heatxl

HeatXL

HeatXL is opgericht in 2008 en is daarmee één van de eerste leveranciers van infraroodverwarming in de Benelux. 

Ons bedrijf kreeg grote bekendheid met de introductie en productie van efficiënte metalen infraroodpanelen voor zeer scherpe prijzen.

Wij specialiseren ons in de ontwikkeling, import, en productie van een breed assortiment infrarood verwarmingsartikelen. 

Inmiddels biedt HeatXL een toonaangevend assortiment van infraroodpanelen en infrarood heaters voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

De naam HeatXL staat sinds 2008 garant voor top kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit is de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. 

Stallage in onze heatxl loods 2

LEVERING OP BESTELLING

Door gebruik te maken van een geavanceerde bestel- en voorraad controlesysteem kan een infraroodpaneel meestal direct uit voorraad worden geleverd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij van het grootste belang. 

Ieder infraroodpaneel wordt met de grootste precisie geproduceerd en getest volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Stallage in onze heatxl loods

ASSORTIMENT

Je kunt bij HeatXL terecht voor een breed en uniek assortiment infraroodpanelen en infraroodstralers. Ons vakmanschap houden we in eigen huis. Al onze infraroodpanelen en infraroodstralers  worden door onze eigen designers ontwikkeld en in Europa geproduceerd.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming

STIJLVOL EN DUURZAAM

Met een infraroodpaneel van HeatXL kun je op ieder moment warmte maken zonder concessie te doen op stijl en duurzaamheid. Met onze infraroodpanelen wordt stijlvol design probleemloos verenigd met de nieuwste technieken en een bijzonder grote effectiviteit. 

Bovendien is onze collectie uitgebreider dan ooit. De infraroodpanelen van HeatXL zijn dankzij een groot aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden inpasbaar in ieder interieur!

We vertellen je graag waarom onze infraroodpanelen zo zuinig zijn in gebruik. En hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken om te komen tot het beste eindresultaat. 

Onze infraroodpanelen bieden warmte op afroep en dat is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

HEATXL SHOWROOM

Benieuwd naar de werking van infraroodverwarming? Of ben je op zoek naar infraroodpanelen en wil je inspiratie op doen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. In onze showroom hebben wij een groot deel van de collectie werkend opgesteld. 

Je vindt daar infraroodpanelen en infraroodstralers van HeatXL en andere toonaangevende merken zoals Alkari, Ecaros en Welltherm. Alles is erop gericht om jou zo deskundig mogelijk te adviseren én te inspireren. Wil je een infrarood paneel kopen? Ga dan direct naar onze webshop.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.