HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Over ons

hoofdkantoor heatxl

HeatXL

HeatXL is opgericht in 2008 en is daarmee één van de eerste leveranciers van infraroodverwarming in de Benelux. 

Ons bedrijf kreeg grote bekendheid met de introductie en productie van efficiënte metalen infraroodpanelen voor zeer scherpe prijzen.

Wij specialiseren ons in de ontwikkeling, import, en productie van een breed assortiment infrarood verwarmingsartikelen. 

Inmiddels biedt HeatXL een toonaangevend assortiment van infraroodpanelen en infrarood heaters voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

De naam HeatXL staat sinds 2008 garant voor top kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit is de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. 

Stallage in onze heatxl loods 2

LEVERING OP BESTELLING

Door gebruik te maken van een geavanceerde bestel- en voorraad controlesysteem kan een infraroodpaneel meestal direct uit voorraad worden geleverd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij van het grootste belang. 

Ieder infraroodpaneel wordt met de grootste precisie geproduceerd en getest volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Stallage in onze heatxl loods

ASSORTIMENT

Je kunt bij HeatXL terecht voor een breed en uniek assortiment infraroodpanelen en infraroodstralers. Ons vakmanschap houden we in eigen huis. Al onze infraroodpanelen en infraroodstralers  worden door onze eigen designers ontwikkeld en in Europa geproduceerd.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming

STIJLVOL EN DUURZAAM

Met een infraroodpaneel van HeatXL kun je op ieder moment warmte maken zonder concessie te doen op stijl en duurzaamheid. Met onze infraroodpanelen wordt stijlvol design probleemloos verenigd met de nieuwste technieken en een bijzonder grote effectiviteit. 

Bovendien is onze collectie uitgebreider dan ooit. De infraroodpanelen van HeatXL zijn dankzij een groot aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden inpasbaar in ieder interieur!

We vertellen je graag waarom onze infraroodpanelen zo zuinig zijn in gebruik. En hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken om te komen tot het beste eindresultaat. 

Onze infraroodpanelen bieden warmte op afroep en dat is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

HEATXL SHOWROOM

Benieuwd naar de werking van infraroodverwarming? Of ben je op zoek naar infraroodpanelen en wil je inspiratie op doen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. In onze showroom hebben wij een groot deel van de collectie werkend opgesteld. 

Je vindt daar infraroodpanelen en infraroodstralers van HeatXL en andere toonaangevende merken zoals Alkari, Ecaros en Welltherm. Alles is erop gericht om jou zo deskundig mogelijk te adviseren én te inspireren. Wil je een infrarood paneel kopen? Ga dan direct naar onze webshop.