Over ons

Over ons HeatXL infrarood verwarming. HeatXL is sinds 2008 gespecialiseerd in energie zuinige infrarood verwarmingen als ook infrarood panelen. Wij leveren onze producten aan groothandels en installateurs in de Benelux en Duitsland.

Wij verkopen onze producten juist ook aan particulieren, zodat zij tevens kunnen genieten van onze hoge kwaliteit producten. Je woning verwarmen door middel van infrarood stralen levert een gezond binnen klimaat op, is duurzaam en ecologisch. Hier mag iedereen van mee genieten. 

Naast onze werkzaamheden als distributeur leveren en monteren wij complete projecten voor het verwarmen van bedrijfshallen, sportcomplexen, kerken, hotyoga studio, winkels en terrassen van horeca ondernemingen.

Wij zijn overtuigd van onze hoge kwaliteit en bieden daarom een lange garantie aan op onze infrarood panelen. Van tenminste drie jaar of nog langer. Afhankelijk om welk product het gaat. Onze specialisten vertellen je dan ook graag alles over onze hoge kwaliteit infrarood producten.