Infrarood panelen

infrarood-panelen (9)

HeatXL Infrarood panelen

HeatXL is exclusief distributeur van infrarood panelen voor verschillende Duitse merken. Kies daarom voor de zekerheid van topkwaliteit producten. Bij HeatXL ontvang je tevens een degelijk advies van onze ervaren infrarood verwarming adviseurs. Neem contact op voor een offerte op maat.

Elektrische verwarming infrarood is zuinig in gebruik, het is een andere manier van verwarmen. De infrarood panelen werken op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarode warmte stralen.

Je woning of bedrijfspand verwarmen door middel van infrarood panelen is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen. Gebruik groene stroom of energie die is opgewekt door bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak.

Wil je weten wat het verbruik per ruimte is en hoeveel euro per jaar je kwijt bent aan elektriciteit kosten? Geen probleem, onze adviseurs rekenen dat voor je uit.

Naast het meten van de inhoud van de woning, wordt ook gekeken naar andere factoren. Zoals de isolatie van je huis, de ligging en het aantal buitenmuren. Op basis daarvan wordt een nauwkeurig calculatie gemaakt van de verbruik kosten en de aanschaf kosten.

Infrarood panelen

Infrarood panelen A-merken

HeatXL levert infrarood systemen van A-leveranciers uit een grote eigen voorraad. Hierdoor is een snelle levering gegarandeerd. Sinds 2008 levert HeatXL infrarood panelen van hoge kwaliteit aan wederverkopers en in warmte projecten.

Infrarood panelen

Infrarood panelen kwaliteit

HeatXL infrarood verwarming is van een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt voor intensief gebruik als hoofdverwarming in jouw woning of bedrijfspand. Vraag onze adviseurs naar de vele mogelijkheden en de best passende oplossing voor jouw project.

Infrarood panelen

Infrarood panelen toepassen

HeatXL infrarood warmtepanelen zijn innovatief en energie besparend. In combinatie met de HeatXL slimme thermostaten zijn ze nog energie zuiniger in verbruik. Niet voor niets kozen vele duizenden klanten al voor onze infraroodpanelen. Bekijk onze referenties of ervaar de warmte zelf in onze showroom.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming

Infrarood verwarming het moderne verwarmen

HeatXL infraroodpanelen zijn zeer geschikt voor het energie zuinig verwarmen van kamers in woningen of van kantoorruimtes in jouw bedrijf.

Naast dat infrarood warmtepanelen geschikt zijn voor gebruik in jouw woonkamer of serre, hebben wij ook speciale infrarood systemen voor gebruik aan hoge industriële plafonds. Met deze industriële heaters kan simpel en zuinig een bedrijfshal of werkplek worden verwarmd.

Hoe werkt een HeatXL infrarood paneel dan precies? Infrarood panelen werken anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom krijg je het warm. De ir panelen werken net zoals het principe van de zon. Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, verwarmen de infrarood stralen het grootste deel van de objecten in de kamer.

Ir panelen geven lange warmtegolven uit, die ook wel C-straling worden genoemd. De infrarode straling is gelijk aan de zonnestraal, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. Je voelt direct de warme infrarood warmte op je huid, waardoor je een aangenaam comfortabel gevoel ervaart.

De objecten in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer de ruimte in. De ir stralen weerkaatsten overal op, zoals de meubels, wanden en vloer. De gehele kamer wordt daarmee op een natuurlijke manier goed en snel warm.

Dit is hetzelfde effect als de zon je woonkamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Als je in je stoel achter het raam zit, voel je gewoon de warmte van de zon. Ditzelfde effect hebben de infrarood stralen.

infrarood-panelen (4)

Infrarood panelen besparing

Door het toepassen van infrarood panelen kan je eindelijk afscheid nemen van de lelijke radiatoren en het stof op CV leidingen. Tevens vragen infraroodpanelen geen jaarlijks onderhoud en hebben ze daarnaast lage installatie kosten. De temperatuur van het infrarood systeem kan per kamer worden ingeregeld, zodat een niet gebruikte kamer niet onnodig verwarmd hoeft te worden.

Vanaf nu is jouw woonkamer of kantoor altijd snel op een comfortabele temperatuur. Door de flinke energie reductie daalt jouw energie factuur. Hierdoor is de aankoop van infraroodpanelen ook in financieel opzicht de beste keuze.

Infrarood panelen

Infrarood verwarming warmte

Infrarood verwarming staat bekend om de comfortabele warmte en gelijkmatige spreiding. Doordat het systeem gebruik maakt van de objecten voor het verwarmen van een kamer. Warmte afgifte door een object kun je het best vergelijken met het effect van de warmtestralen van de winterzon.

Wanneer de zon een uurtje jouw terras heeft verwarmd en vervolgens achter de wolken verdwijnt voel je nog lang de warmte. De muren en bestrating stralen nog lange tijd warmte uit. Terwijl de lucht temperatuur al snel is afgekoeld. Infraroodverwarming werkt op vergelijkbare wijze in op objecten.

 

infrarood-panelen (2)

Infrarood panelen rendement

Bij een paneel temperatuur van 105 tot 120 graden wordt de beste afstand en grootste warmte rendement gehaald. Er vindt een snelle opwarming van de kamer plaats. Wanneer jouw infrarood systeem de ruimte op de ingestelde temperatuur heeft opgewarmd, zorgt de bijbehorende thermostaat dat de gewenste temperatuur in stand blijft.

Met HeatXL infrarood panelen is de warmte voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is wel 10x verder dan het warmtebereik van een ouderwetse cv radiator of kachel. Maar ook op kortere afstand voelt de warmte plezierig aan.

Het aantal watt voor infrarood paneel

Heb je advies nodig over hoeveel watt per paneel je nodig hebt, wij beantwoorden alle vragen.

Een klein infrarood paneel, zoals 300 watt, is geschikt voor kleinere ruimtes van 3 tot 4 m². Voor bijvoorbeeld de badkamer en toiletten wordt altijd aanbevolen een groter model te nemen zoals de 400 tot 600 watt voor 8 m².

Een middelgroot infrarood paneel, zoals 1000 of 1500 watt, is geschikt voor middelgrote ruimtes, zoals slaapkamer van 15 tot 20 m².

Een groot infrarood paneel, zoals 2000 of 3000 watt, is geschikt voor grote ruimtes, zoals huiskamer of kantoor van 30 tot 40 m².

Infrarood verwarming verbruik

Het verbruik van infrarood verwarming is bijzonder zuinig te noemen. Zeker in goed geïsoleerde woningen, zoals nieuwbouw, verbruikt een infrarood verwarming aanzienlijk weinig energie.

Nieuwbouw woningen hebben een hoge isolatiewaarde waardoor het binnen, zonder gebruik van een kachel, al zo’n 16 graden Celsius is. Een infrarood paneel heeft weinig energie nodig om het klimaat naar 20 of 21 graden te brengen.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.