Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Contact met HeatXL

Blauwhekken 1E
4751XD  Oud Gastel

Je kan ons bereiken tussen: 09:00 en 12.00 uur en in de Middag tussen: 13:00 en 17:00 uur. Geopend tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Email: info@heatxl.com
Telefoonnummer: +31 (0)165-714107

Wij helpen je met alle vragen over infrarood verwarmingen.

Afspraak maken?

Als je bij jouw bezoek aan één van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij je van tevoren een afspraak te maken via onze website of telefonisch. Wij maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Infrarood verwarming kopen doet je niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen. Voor de zakelijke en particuliere markt. Ook voor doorverkoop via winkels en installateurs.

Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd in Oud Gastel, nabij Roosendaal. Daarnaast zijn er diverse preferred partners met showrooms in Nederland en België.

In deze showrooms krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken en je deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infrarood panelen.

HeatXL is onderdeel van Auriga Holding B.V. opgericht in 2008. Auriga Holding heeft diverse bedrijfs divisies die zich specialiseren in de levering en productie van energiezuinige producten voor de zakelijke markt.

Dealer worden van HeatXL

Ben je ook zo enthousiast over ons HeatXL infrarood systeem? Wil je dealer worden van HeatXL of onze producten toevoegen aan je dienstenpakket?

Neem contact HeatXL op om de mogelijkheden te bespreken.

HeatXL INfrarood verwarming

Infrarood verwarming is het nieuwe verwarmen van je huis en bedrijf

hoofdkantoor heatxl

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header