Contact

SHOWROOM, KANTOOR, LOGISTIEK:

Blauwhekken 1E
4751XD  Oud Gastel

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag
Ochtend tussen: 08:30 en 12.30 uur.
Middag tussen: 13:00 en 17:00 uur.

+31 (0)165-714107

Je kan ons bereiken tussen: 08:30 en 12.30 uur en in de Middag tussen: 13:00 en 17:00 uur. Maandag t/m vrijdag.

Afspraak maken?

Als je bij jouw bezoek aan één van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij je van tevoren een afspraak te maken via onze website of telefonisch. Wij maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Heb je liever advies bij jou op locatie? Die mogelijkheid bestaat ook, onze adviseur komt dan bij je langs. Via het contact formulier kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om een bezoek aan één van onze showroomlocaties of een afspraak bij jou thuis of op locatie.

Infrarood verwarming kopen doet je niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen.

HeatXL is onderdeel van Auriga Holding B.V. opgericht in 2008. Auriga Holding heeft diverse bedrijfs divisies die zich specialiseren in de levering en productie van energiezuinige producten voor de zakelijke markt.

Contact formulier

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens van het contactformulier worden verzameld en verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.

Jouw gegevens worden verwijderd nadat je verzoek en/of vraag is verwerkt. 

Opmerking: je kan te allen tijde je toestemming intrekken. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@heatxl.com. Vind meer gedetailleerde informatie over het omgaan met gebruikersgegevens in ons privacy beleid.

Bezoek ons kantoor

1
Tevreden gebruikers
1
Energiezuinige projecten
1
Gespecialisserde producten
1
Wederverkopers in NL en BE

Wij helpen je met alle vragen over infrarood verwamingen

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of wil je contact HeatXL opnemen? Geen probleem. Bericht ons hoe wij je kunnen helpen. Wij doen dit namelijk graag voor je. 

Aangename warmte van HeatXL, zorgvuldig geproduceerd en professioneel geïnstalleerd.

Openingstijden Hoofdkantoor Oud Gastel: 

Maandag t/m Vrijdag

09:00 uur – 12:00 uur

13:00 uur – 17:00 uur 

Bij ons kan je tevens kosteloos parkeren. 

Altijd een infrarood verwarming Showroom bij jou in de buurt.

Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd in Oud Gastel, nabij Roosendaal. Daarnaast zijn er diverse preferred partners met showrooms in Nederland en België.

In deze showrooms krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken en je deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infrarood panelen.

De inrichting is zo afgestemd dat je een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs.

Hoge kwaliteit elektrische infrarood verwarming

Wij leveren hoge kwaliteit elektrische infrarood paenelen en oplossingen van gerenommeerde Europese fabrikanten. Zoals slimme thermostaten en dimmers. Ons bedrijf concurreert niet op de laagste prijs, maar is trots op de superieure kwaliteit en bewezen energie zuinige werking van onze producten. 

Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij de calculatie en technische toepassing van onze infrarood panelen.

Wij hebben een hoge klant tevredenheid en bieden een hoge service aan.

hoofdkantoor-heatxl

Dealer worden van HeatXL

Ben je ook zo enthousiast over ons HeatXL infrarood systeem? Wil je dealer worden van HeatXL of onze producten toevoegen aan je dienstenpakket? Neem contact HeatXL op om de mogelijkheden te bespreken.