Registreren als dealer

Dealer worden stap voor stap

1. Hou je Kamer van Koophandel-nummer bij de hand
2. Vul het aanmeldformulier stap voor stap in
3. Na ontvangst krijg je mail met je klantnummer
4. Met dit klantnummer kun je bestellingen plaatsen

Heb je (nog) geen BTW-nummer? Bel +31 (0)165-714107.

Particulier of zakelijke eindgebruiker?

Ben jij Particulier of zakelijke eindgebruiker en heb jij interesse in onze producten? Wil jij dealer worden of een offerte voor een product uit ons assortiment ontvangen? Dan kunt je op onze website een aanvraag doen of telefonisch contact opnemen met jouw vraag. Wij helpen je graag en brengen je indien nodig in contact met een van onze prefererend partners. 

De betrouwbare partner

Als marktleider in infraroodverwarming in de Benelux hebben wij een goed beeld van wat er op de markt speelt. Als wij kansen zien, dan delen we die met jou, zodat jij goed bent voorbereid op mogelijkheden in de markt. Bij ons helpen we je met deskundig advies en goede producten. Wij zijn een partner met jarenlange ervaring en uitstekende relaties met A-merk infraroodpanelen fabrikanten. HeatXL werkt intensief samen met zowel haar A-merk leveranciers en zijn daarbij de schakel is tussen infraroodverwarming fabrikanten en installatie-professionals in de Benelux. Ben jij professionele installateur, aannemer of technische groothandel en wil jij weten wat ons assortiment voor jou bedrijf kan betekenen?

Voor de installatie professional

Wij zijn er voor installatie professionals, aannemers, technische groothandels en andere stakeholders in de bouwbranche. Wij denken mee over de toekomst, weten waar de kansen liggen met onze producten en vertellen je graag hoe jij je daarmee kan onderscheiden van de concurrentie. HeatXL bedient professionele partners en groothandels in de Benelux. Met deze bedrijven bouwen wij een langetermijnrelatie op waarbij wij proactief adviseren op product technisch en commercieel gebied.

Wil je dealer worden?

Beschikbaarheid van voorraad

Als Benelux marktleider in infraroodverwarming sorteren wij voor met een grote voorraad en een uitgebreid assortiment. Op die manier verzekeren wij tijdige levering en goede continuïteit. Zo beschik jij altijd over de juiste materialen om jouw projecten te realiseren.

Onze leveranciers

Omdat wij altijd langdurige relaties aangaan met onze leveranciers, werken wij samen met fabrikanten die A-kwaliteit en zekerheid bieden. Deze internationale spelers lopen voor in productontwikkeling en productiecapaciteit. 

Registreren als nieuwe klant

Graag nemen we snel contact met je op om jouw wensen met je te bespreken. We vragen je daarom het dealerformulier zo compleet mogelijk in te vullen. We streven ernaar om binnen 3 dagen contact met je op te nemen. 

Als importeur en groothandel voor installatieprofessionals leveren wij aan bedrijven in de bouw en installatiebranche. Wil jij Dealer worden betekent dat jouw onderneming in het KVK-register geregistreerd moet zijn als bijvoorbeeld; installatietechnische groothandel, bouw en/of installatiebedrijf of andere branche gerelateerde onderneming.