Naast infraroodpanelen bieden wij elektrische verwarming voor toepassingen in woningen en kantoren. Ook leveren wij een assortiment elektrische oplossingen voor het verwarmen van bedrijfshallen en werkplekken. Stuk voor stuk producten van de beste kwaliteit, samengesteld uit hoogwaardige materialen met geselecteerde componenten. Een zorgvuldige afwerking met aandacht voor detail, dat maakt ons assortiment bijzonder! Met ons assortiment, Maak jij jouw klanten, eenvoudig en goedkoop, zonder intensieve bouwkundige ingrepen onafhankelijk van gas!

Of het nu gaat om het verwarmen van een woonhuis, kantoor of bedrijfsloods. Wij hebben voor nieuwbouw en renovatie van bestaande verwarmingssysteem een energie-efficiënt all electric antwoord op jouw warmtevraag. Profiteer van de zuinigste infraroodpanelen van A-merken met gezonde stralingswarmte voor maximale efficiëntie en energiebesparing. Onze infraroodpanelen maken gebruik van gepatenteerde ESHC-verwarmingselementen. Die technologie zorgt voor uitstekende warmteverdeling, een hoog rendement en een laag energiegebruik.

Metalen infrarood­panelen

Witmetalen infraroodpanelen passen naadloos in ieder interieur. Met een mat witte afwerking, zijn dit de panelen die het meest worden toegepast in woningbouwprojecten en kantoren. Omdat het rustige ontwerp wegvalt tegen een witte muur of aan het plafond worden de panelen harmonieus opgenomen in iedere ruimte. In ons assortiment vind je metaal witte panelen van verschillende A-merken. Stuk voor stuk producten van topkwaliteit die excelleren in energiezuinigheid en montagegemak.

Glazen infraroodpanelen

Infraroodpanelen met een afwerking van glas, zijn een mooie en technisch goede oplossing als energie-efficiënte verwarming in woningen. De luxe uitstraling en het strakke ontwerp zogen voor een ongekend hoogwaardige verwarmingsoplossing. De panelen met glazen afwerking worden meestal toegepast in aan de muur. Wanneer je kiest voor de glaspanelen van het A-merk Welltherm profiteer je daarbij van ESHC-verwarmingstechnologie. Deze techniek zorgt voor zeer goede verdeling en maximale energiezuinigheid.

Schoolbord infraroodpanelen

Optimaal verwarmingsresultaat en universeel schrijfgemak. Wij brengen het schoolbord als infraroodpaneel terug in de moderne inrichting. In de vorm van een energiezuinige verwarming. In ons assortiment leveren wij schoolbord infraroodpanelen van hoge kwaliteit van verschillende merken. Wij leveren beschrijfbare panelen met een zwarte glasafwerking maar ook metalen panelen met krijtbord lak. Zo is er altijd een oplossing voor het project bij jouw klant. 

Spiegel infraroodpanelen

Een spiegelbeeld was nog nooit zo warm! Met onze spiegel infraroodpanelen heeft jouw klant eindelijk helder zicht op zijn eigen spiegelbeeld. Wij leveren infrarood spiegel panelen in verschillende maten en uitvoeringen. Een perfecte oplossing voor badkamers. Omdat wij verschillende merken in ons assortiment hebben is er altijd een passende spiegel voor jouw project!

Systeemplafond infraroodpanelen

Infraroodpanelen voor kantoren met systeemplafonds. De best gecamoufleerde infraroodverwarming uit ons assortiment. Maximale besparing met minimale moeite. Dat is waar het bij deze oplossing over gaat. De panelen kunnen eenvoudig in het raster van een systeemplafond worden geplaatst. Op die manier kies je voor energiezuinige hoofdverwarming of gerichte bijverwarming boven de bureaus in het project van jouw klant.

Industriële infraroodverwarming

Voor maximale besparing in de industriële omgeving. Door het gericht verwarmen van werkplekken in bedrijfshallen zijn grote energiebesparingen te behalen. Als marktleider op het gebied van infraroodverwarming hebben wij met onze partners speciaal voor deze toepassing infraroodstralers ontwikkeld. Zowel korte golf stralers met DAZEX-technologie als keramisch stralers op hoge temperatuur. Afhankelijk van de beoogde toepassing help jij jouw klant tot wel 70% te besparen op zijn gasfactuur!

Welk type infrarood­verwarming heb jij nodig?

Thermostaten

Maximale controle en optimale besparing! Of je nu een uitgebreide renovatie van een verwarmingssysteem gaat uitvoeren, of gewoon een infraroodpaneel in een kamer wilt plaatsen. Onze thermostaten bieden in beide situaties de perfecte oplossing voor gerichte aansturing en optimaal energierendement. Met zowel draadloze oplossingen als bediening via een vaste kabel in de muur is er altijd een oplossing voor het project bij jouw klant. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden om de thermostaten via een WiFi app te bedienen op de telefoon.

Bureau verwarming

De HeatXL infrarood bureauverwarming is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van werkplekken in kantoren en het verwarmen onder bureaus. Deze slimme infraroodpanelen bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing voor kantoren waar mensen koude klachten ervaren rondom de benen. Met een kleeflaag kun je deze panelen gemakkelijk ruimtebesparend direct onder het bureau of rolkast worden gemonteerd. In combinatie met een systeemplafond inleg infraroodpaneel kan het comfort per werkplek worden geregeld. 

Bureau verwarming

Elektrische verwarming

Als aanvulling op ons assortiment infraroodpanelen leven wij ook elektrische convectoren en radiatoren. Ondanks het hogere energieverbruik geven deze elektrische verwarmingen snel en gemakkelijk comfortabele warmte. Met een relatief lage aanschafprijs en eenvoudige installatie zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen. Denk aan een badkamerradiator om handdoeken te drogen of een elektrisch verwarming laag bij de muur. Ook hier is er geluisterd naar de wens van onze klanten. Van een modern design tot bediening met Wifi wij hebben het allemaal.