Welltherm Logo
Ecaros Logo

Welltherm en Ecaros zijn al bijna 15 jaar toonaangevende merken op het gebied van infraroodverwarming. Sinds 2008 is HeatXL exclusief Benelux importeur van deze merken.

De kracht van HeatXL infrarood verwarming

HeatXL is een jonge Nederlandse onderneming opgericht in 2008. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot dé importeur van infraroodverwarming in de Benelux. Onze focus is “het leveren van A-kwaliteit infraroodpanelen die onze klanten helpen succesvol te zijn”. Dit betekent voor ons niet alleen het leveren van de beste kwaliteit infraroodverwarming, maar ook het verlenen van optimale ondersteuning. 

HeatXL Logo

Nieuwe dealer worden

Het aanmaken van een dealeraccount heeft vele voordelen: interessante inkoop condities, snellere afhandelingen, toegang tot onze deskundige supportafdeling en meer.

Professioneel vanaf dag 1

Vanaf dag één heeft ons team met veel energie gewerkt om HeatXL en het verwarmen met infraroodpanelen te maken tot het professionele bedrijf dat er nu staat. Iedere dag werken wij met onze collega’s aan een nog verdere verbetering en optimalisatie van ons assortiment. Met uiteraard de wensen en behoeftes van onze klanten als uitgangspunt.

HeatXL: een assortiment dat staat voor kwaliteit

Als importeur van infrarood verwarming heeft HeatXL alle benodigde kennis en kunde. Onze specialisten en adviseren installatieprofessionals en particuliere en zakelijke eindgebruikers over de mogelijkheden met onze producten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijke pijlers voor HeatXL. Met deskundige medewerkers een grote voorraad, zijn wij een sterke partner voor jouw bedrijf. Op deze website lees je alles over onze infraroodpanelen en de A-merken die wij vertegenwoordigen. Natuurlijk kunt je ook onze showroom bezoeken in Oud Gastel of contact opnemen voor meer informatie.

De beste service van de infrarood verwarming importeur

HeatXL staat voor topkwaliteit en A-merken uit Europa. Deze merken zijn exclusief via ons bedrijf verkrijgbaar in de Benelux. HeatXL beschikt over een compleet assortiment infraroodpanelen. Stuk voor stuk producten van een zeer goede kwaliteit en toepasbaar in woningbouwprojecten en utiliteitsbouw. Naast het feit dat we als infraroodpanelen importeur een groot assortiment aanbieden, vinden we het ontzorgen van onze klanten heel belangrijk! Niet alleen bij verkoop maar direct vanaf de ontwerpfase van een project denken we graag met je mee. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken wij samen met installatie professionals in Nederland en België. Zo is er altijd een heatXL-dealer bij jou in de buurt.