HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Importeur infrarood verwarming

importeur infrarood verwarming

HEATXL Marktleider infrarood verwarming

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood panelen aan installateurs en ook aan wederverkopers in Nederland en België.

Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, sport complexen, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.

importeur infrarood verwarming

Infrarood panelen voorraad

Bij HeatXL vind je een zeer uitgebreid assortiment infrarood verwarming van de beste Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief als importeur infrarood verwarming systemen.

Wij hebben een ruim assortiment warmtepanelen en thermostaten welke altijd uit voorraad leverbaar zijn.

importeur infrarood verwarming

Voorraad infraroodverwarming

HeatXL levert als importeur infraroodverwarming uit voorraad in combinatie met advies en calculatie ter ondersteuning van onze dealers in de Benelux.

Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelen in ons magazijn beschikbaar. Verwarmen met infrarood is de toekomst. Wij leveren plafond en wand panelen.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Infrarood loods verwarming HeatXL
Infrarood panelen

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood panelen bij onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken vervaardigen wij constant panelen van een hoge kwaliteit.

Welke tevens voorzien zijn van de zwaarste kwaliteit keuringen. Dit geeft onze klanten vervolgens de absolute zekerheid van een goed product.

HeatXL is de officiële Benelux importeur van de Duitse marktleider en fabrikant Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor zeer hoge kwaliteit producten.

Daarnaast zijn wij tevens importeur en producent van thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische stralers en ir panelen. Wij leveren dan ook tegen messcherpe prijzen aan installateurs.

infrarood-panelen (5)

Importeur infrarood verwarming

HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood systemen en ook de bijbehorende thermostaten in de Benelux. Als Nederlands bedrijf en importeur houden wij van hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit.

Wij bewegen ons in de unieke positie dat wij als enige importeur infrarood verwarming leveren waarbij wij het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

Bouwend op onze uitgebreide praktische kennis en met jaren aan ervaring kan je dan ook op HeatXL vertrouwen. Wij bieden je tevens maatwerk voor jouw warmte projecten.

Door het combineren van de kennis van infraroodpanelen met de productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateurs en groothandels die zich bezighouden met de verkoop en installatie van infrarood verwarmingen. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

infrarood-panelen (9)

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat synoniem voor goede kwaliteit en met een scherpe prijs. Wij denken namelijk graag met je mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor jouw object maken.

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze van infrarood panelen voor jouw project. HeatXL denkt namelijk altijd met je mee. Voor vragen over ondersteuning kan je altijd contact met ons opnemen.

Wil je dealer worden?

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je alles over onze prachtige producten. HeatXL levert naast producten graag ondersteuning en advies die jouw project tot een succes maken.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs. Om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen om infrarood verwarming dealer worden.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.