Importeur infrarood verwarming

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood panelen aan installateurs en ook aan wederverkopers in Nederland en België. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, sport complexen, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.

Infrarood panelen voorraad

Bij HeatXL vind je een zeer uitgebreid assortiment infrarood verwarming van de beste Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief als importeur infrarood verwarming systemen. Wij hebben een ruim assortiment warmtepanelen en thermostaten welke altijd uit voorraad leverbaar zijn.

Voorraad infraroodverwarming

HeatXL levert als importeur infraroodverwarming uit voorraad in combinatie met advies en calculatie ter ondersteuning van onze dealers in de Benelux. Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelen in ons magazijn beschikbaar. Verwarmen met infrarood is de toekomst. Wij leveren plafond en wand panelen.

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood panelen bij onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken vervaardigen wij constant panelen van een hoge kwaliteit. Welke tevens voorzien zijn van de zwaarste kwaliteit keuringen. Dit geeft onze klanten vervolgens de absolute zekerheid van een goed product.

Importeur infrarood verwarming

HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood systemen en ook de bijbehorende thermostaten in de Benelux. Als Nederlands bedrijf en importeur houden wij van hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit.

Wij bewegen ons in de unieke positie dat wij als enige importeur infrarood verwarming leveren waarbij wij het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

Bouwend op onze uitgebreide praktische kennis en met jaren aan ervaring kan je dan ook op HeatXL vertrouwen. Wij bieden je tevens maatwerk voor jouw warmte projecten.

Door het combineren van de kennis van infraroodpanelen met de productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateurs en groothandels die zich bezighouden met de verkoop en installatie van infrarood verwarmingen. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Infrarood verwarming kopen

Over ons bedrijf

HeatXL is de officiële Benelux importeur van de Duitse marktleider en fabrikant Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor zeer hoge kwaliteit producten.

Daarnaast zijn wij tevens importeur en producent van thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische stralers en ir panelen. Wij leveren dan ook tegen messcherpe prijzen aan installateurs.

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat synoniem voor goede kwaliteit en met een scherpe prijs. Wij denken namelijk graag met je mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor jouw object maken.

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze van infrarood panelen voor jouw project. HeatXL denkt namelijk altijd met je mee. Voor vragen over ondersteuning kan je altijd contact met ons opnemen.

Wil je dealer worden?

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je alles over onze prachtige producten. HeatXL levert naast producten graag ondersteuning en advies die jouw project tot een succes maken.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs. Om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen om infrarood verwarming dealer worden.

Importeur infrarood panelen

Importeur infrarood panelen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming