Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

HeatXL is importeur van infrarood verwarming

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood verwarming aan installateurs en ook aan wederverkopers in Nederland en België.

Als importeur infrarood verwarming leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, sport complexen, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw, utiliteitsbouw en voor wederverkoop.

Bij HeatXL vind je een zeer uitgebreid assortiment infrarood verwarming van de beste Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief als importeur infrarood verwarming systemen.

Wij hebben een ruim assortiment infrarood verwarming en thermostaten welke altijd uit voorraad leverbaar zijn.

HeatXL levert als importeur infraroodverwarming uit voorraad in combinatie met advies en calculatie ter ondersteuning van onze dealers in de Benelux.

Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelen in ons magazijn beschikbaar. Verwarmen met infrarood is de toekomst. Wij leveren plafondverwarming en muur infrarood panelen.

HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood systemen en ook de bijbehorende thermostaten in de Benelux. Als Nederlands bedrijf en importeur houden wij van hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit.

HeatXL INfrarood verwarming

Infrarood verwarming is de toekomst voor huis- en bedrijfsverwarming

heatxl infrarood verwarming keuken
Verwarming schilderij elektrische wandverwarming
kleine-badkamer-handdoekdroger-wit
infrarood paneel plafond elektrische radiator woonkamer energiezuinige elektrische verwarming warmtepaneel infrarood
wat is hybride verwarming
keuken-verwarming-irv
infrarood paneel goedkoop verwarmen zonder gas

Importeren uit Duitsland en Italië

Wij produceren onze infrarood panelen bij onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken vervaardigen wij constant panelen van een hoge kwaliteit.

Welke tevens voorzien zijn van de zwaarste kwaliteit keuringen. Dit geeft onze klanten vervolgens de absolute zekerheid van een goed product.

HeatXL is de officiële Benelux importeur van de Duitse marktleider en fabrikant Welltherm, Alkari, Ecaros en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor zeer hoge kwaliteit producten.

Daarnaast zijn wij tevens importeur en producent van thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische stralers en ir panelen. Wij leveren dan ook tegen messcherpe prijzen aan installateurs.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header