Fabrikant infrarood verwarming

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Fabrikant HEATXL

Fabrikant infrarood verwarming voor de Benelux. Wij leveren aan installateurs groothandels en ook aan wederverkopers in de Benelux. Wij produceren en importeren infrarood verwarming van professionele kwaliteit. Welke geschikt zijn voor intensief particulier en tevens zakelijk gebruik.

HeatXL is sinds 2008 producent en groothandel voor infrarood verwarming en aanverwante producten in de Benelux. Als Nederlandse importeur en producent staan wij voor hoogwaardige systemen van een onberispelijke Europese kwaliteit.

Wl je meer informatie over de fabrikant HeatXL?

Warmtepanelen

Infraroodpanelen fabrikant

Een groot assortiment infrarood verwarming van een perfecte Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief in de verkoop en productie van infraroodpanelen. Onze producten onderscheiden zich dan ook in kwaliteit en prijs. De systemen zijn vervolgens in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Fabriek infrarood systemen

HeatXL levert ir panelen die in een eigen fabriek in Duitsland zijn geproduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming in ons magazijn beschikbaar. Steeds meer wederverkopers weten ons bedrijf dan ook te vinden. Bel ons daarom voor een afspraak.

heatxl infraood panelen

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een zeer hoge Duitse kwaliteit. Door gebruik making van bewezen technieken en een volledig gecertificeerde productie en fabricage ben je bij HeatXL verzekerd van topkwaliteit.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Fabrikant en importeur

Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij als enige fabrikant infrarood verwarming leveren. Waarbij wij het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie voltooien onder één dak.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technologie mag je vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor jouw infrarood verwarming projecten.

Door het combineren van jarenlange gedegen kennis als fabrikant van ir warmtepanelen met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels in Nederland en België die zich bezighoudt met de verkoop en installatie van infraroodverwarming. En dan wel voor de zakelijke als particulier markt.

heatxl infraood panelen

Fabrikant en groothandel

HeatXL is de officiële importeur van de Duitse producent Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij importeur van de hoogwaardige thermostaten en regelingen in combinatie met elektrische verwarming en infraroodpanelen. Op onze infrarood panelen zit tenminste 3 jaar garantie of langer. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood verwarming kopen

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infrarood verwarming voor u selecteren. Voor vragen over projecten kunt u contact met ons opnemen.

heatxl infraood panelen

Groothandel voor jouw bedrijf

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze ir producten als wij? Neem dan gerust contact op met ons op. Wij vertellen je alles over onze producten. Naast de levering van infrarood artikelen bieden wij ook ondersteuning. Wij adviseren je zodat ook jouw project een succes is. Onze adviseurs komen bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen.

heatxl infraood panelen

Fabrikant voor infrarood verwarmingen

• Infrarood panelen
• Groothandel infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Infrarood panelen fabrikant
• Producent infrarood panelen
• Producent infrarood verwarming
• Importeur infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.