HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Fabrikant infrarood verwarming

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Fabrikant HEATXL

Fabrikant infrarood verwarming voor de Benelux. Wij leveren aan installateurs groothandels en ook aan wederverkopers in de Benelux. Wij produceren en importeren infrarood verwarming van professionele kwaliteit. Welke geschikt zijn voor intensief particulier en tevens zakelijk gebruik.

HeatXL is sinds 2008 producent en groothandel voor infrarood verwarming en aanverwante producten in de Benelux. Als Nederlandse importeur en producent staan wij voor hoogwaardige systemen van een onberispelijke Europese kwaliteit.

Wl je meer informatie over de fabrikant HeatXL?

Warmtepanelen

Infraroodpanelen fabrikant

Een groot assortiment infrarood verwarming van een perfecte Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief in de verkoop en productie van infraroodpanelen. Onze producten onderscheiden zich dan ook in kwaliteit en prijs. De systemen zijn vervolgens in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Fabriek infrarood systemen

HeatXL levert ir panelen die in een eigen fabriek in Duitsland zijn geproduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming in ons magazijn beschikbaar. Steeds meer wederverkopers weten ons bedrijf dan ook te vinden. Bel ons daarom voor een afspraak.

heatxl infraood panelen

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een zeer hoge Duitse kwaliteit. Door gebruik making van bewezen technieken en een volledig gecertificeerde productie en fabricage ben je bij HeatXL verzekerd van topkwaliteit.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Fabrikant en importeur

Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij als enige fabrikant infrarood verwarming leveren. Waarbij wij het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie voltooien onder één dak.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technologie mag je vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor jouw infrarood verwarming projecten.

Door het combineren van jarenlange gedegen kennis als fabrikant van ir warmtepanelen met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels in Nederland en België die zich bezighoudt met de verkoop en installatie van infraroodverwarming. En dan wel voor de zakelijke als particulier markt.

heatxl infraood panelen

Fabrikant en groothandel

HeatXL is de officiële importeur van de Duitse producent Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij importeur van de hoogwaardige thermostaten en regelingen in combinatie met elektrische verwarming en infraroodpanelen. Op onze infrarood panelen zit tenminste 3 jaar garantie of langer. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood verwarming kopen

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infrarood verwarming voor u selecteren. Voor vragen over projecten kunt u contact met ons opnemen.

heatxl infraood panelen

Groothandel voor jouw bedrijf

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze ir producten als wij? Neem dan gerust contact op met ons op. Wij vertellen je alles over onze producten. Naast de levering van infrarood artikelen bieden wij ook ondersteuning. Wij adviseren je zodat ook jouw project een succes is. Onze adviseurs komen bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen.

heatxl infraood panelen

Fabrikant voor infrarood verwarmingen

• Infrarood panelen
• Groothandel infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Infrarood panelen fabrikant
• Producent infrarood panelen
• Producent infrarood verwarming
• Importeur infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Fabrikant infrarood verwarming