Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

HeatXL is een fabrikant van infrarood verwarming

Fabrikant infrarood verwarming voor de Benelux. Wij leveren aan installateurs groothandels en ook aan wederverkopers in de Benelux. Wij produceren en importeren infrarood verwarming van professionele kwaliteit. Welke geschikt zijn voor intensief particulier en tevens zakelijk gebruik.

HeatXL is sinds 2008 producent en groothandel voor infrarood verwarming en aanverwante producten in de Benelux. Als Nederlandse importeur en producent staan wij voor hoogwaardige systemen van een onberispelijke Europese kwaliteit.

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een zeer hoge Duitse kwaliteit. Door gebruik making van bewezen technieken en een volledig gecertificeerde productie en fabricage ben je bij HeatXL verzekerd van topkwaliteit.

HeatXL levert ir panelen die in een eigen fabriek in Duitsland zijn geproduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming in ons magazijn beschikbaar. Steeds meer wederverkopers weten ons bedrijf dan ook te vinden. Bel ons daarom voor een afspraak.

HeatXL INfrarood verwarming

Wij fabriceren de zuinigste infrarood verwarming in Duitsland

fabrikant
fabrikant
infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming
infrarood-panelen-fabrikant (1)
infrarood-panelen-fabrikant (7)
fabrikant
infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming
infrarood panelen fabrikant

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Fabrikant en importeur

Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij als enige fabrikant infrarood verwarming leveren. Waarbij wij het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie voltooien onder één dak.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technologie mag je vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor jouw infrarood verwarming projecten.

Door het combineren van jarenlange gedegen kennis als fabrikant van ir warmtepanelen met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels in Nederland en België die zich bezighoudt met de verkoop en installatie van infraroodverwarming. En dan wel voor de zakelijke als particulier markt.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Bureau paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Verwarmen met infrarood straling is duurzaam en efficiënt. Waardoor je klanten ook niet meer afhankelijk zijn van de beschikbare fossiele brandstoffen.

Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project.

Groothandel

HeatXL is de officiële importeur van de Duitse producent Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij importeur van de hoogwaardige thermostaten en regelingen in combinatie met elektrische verwarming en infraroodpanelen. Op onze infrarood panelen zit tenminste 3 jaar garantie of langer. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met je mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infrarood verwarming voor je selecteren.

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze ir producten als wij? Neem dan gerust contact op met ons op. Wij vertellen je alles over onze producten. Naast de levering van infrarood artikelen bieden wij ook ondersteuning. Wij adviseren je zodat ook jouw project een succes is. Onze adviseurs komen bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen.

Infrarood panelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Waardoor je verschillende warmte design opties creëert in een woning of kantoorpand. Wat dacht je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als jij je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto impressie laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir verwarming krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je geliefde op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header