Warmtepaneel vrijstaand

Profiteert jouw bedrijf ook van de snelgroeiende vraag naar infraroodpanelen?

Ben jij een installatieprofessional, of heb je een groothandel of bouwbedrijf en wil jij jouw assortiment compleet maken met A-merk infraroodpanelen? Bij HeatXL profiteer jij als dealer van een uitgebreid assortiment en aantrekkelijke inkoopcondities voor dealers. Wij zijn al meer dan 13 jaar exclusief importeur van Welltherm, Ecaros en Alkari infraroodpanelen voor de Benelux. Als exclusieve importeur van deze Europese A-merken leveren wij aan installateurs, bouwbedrijven en groothandels. Naast hoogwaardige infraroodpanelen, hebben wij een compleet leveringsprogramma met thermostaten en installatiemateriaal. Ons gehele assortiment is gericht op het energiezuinig verwarmen van woningen en bedrijfspanden met infraroodpanelen en infraroodstralers. Dit uitgebreide assortiment is beschikbaar via dealers in de Benelux.

Particulier of zakelijke eindgebruiker?

Bent jij Particulier of zakelijke eindgebruiker en heb jij interesse in onze infraroodpanelen? Of wil jij een offerte voor een product uit ons assortiment ontvangen? Dan kunt je op onze website een aanvraag doen of telefonisch contact opnemen met jouw vraag. Wij helpen je graag en brengen je indien nodig in contact met een van onze prefererend partners. 

Distributie via vakspecialisten

Bij de distributie van onze infraroodpanelen maken wij gebruik van vakspecialisten en installatieprofessionals. Bij deze partners krijgen eindgebruikers gedegen advies en kunnen onze producten worden gekocht. Ook kan eventueel een montageservice bij deze dealers worden uitgevoerd. 

Heb jij een project waarin je infraroodpanelen wilt gaan toepassen?

Bel ons gerust voor technische ondersteuning.

Wij ondersteunen dealers bij de verkoop

Als marktleider en groothandel van infraroodverwarming leveren wij onze dealers een training over het toepassen van infraroodpanelen. Deze training is daarna ook digitaal beschikbaar en wordt constant met de nieuwste ontwikkelingen up-to-date gehouden.

Uitgebreide referenties en ervaring sinds 2008

Sinds 2008 hebben wij een uitgebreide database met referenties van klanten opgebouwd. Deze referentieprojecten helpen jou bij de verkoop van projecten met onze producten.

Uiteraard staat ons team van infrarood experts klaar om alle vragen vanuit het dealernetwerk te beantwoorden.

Infrarood verwarming dealer worden

Adviseur of architect met een vraag? Neem direct contact op

Ontdek hoe je als architect of adviseur kun inspelen op de groeiende vraag naar infraroodpanelen voor woningen en bedrijfspanden. Vraagt jouw klant naar infraroodpanelen maar weet je nog niet precies hoe dat werkt? Neem dan contact met ons op we helpen je er graag mee.

Onze verkooppartners

Wij bieden verkooppartners interessante mogelijkheden voor hun aanwezigheid in deze interessante groeimarkt. Afhankelijk van de individuele wens bieden wij verschillende samenwerkingsmodellen aan architecten en energieadviseurs. Hierbij is ook een mogelijkheid om op te treden als zelfstandig verkoopagent. Wij helpen onze verkooppartners bij het opzetten en uitbreiden van hun verkoop. Daarbij ondersteunen wij met marketingactiviteiten volgens een bewezen concept.

Nieuwe dealer worden

Het aanmaken van een dealeraccount heeft vele voordelen: interessante inkoop condities, snellere afhandelingen, toegang tot onze deskundige supportafdeling en meer.

Wat bieden wij onze dealers en verkooppartners?

Wat vragen wij van onze dealers en verkooppartners

Wij kijken altijd vooruit

Steeds meer succesvol uitgevoerde projecten bewijzen dat onze verwarmingstechnologie ieder aspect van de verwarmingsmarkt uitdaagt. Wij streven ernaar constant nieuwe producten op de markt te brengen, als daar een interessante mogelijkheid voor is. Zodra een nieuw product beschikbaar is hebben onze dealer ook toegang tot deze nieuwe producten en onze kennis over hoe ze te gebruiken. Omdat wij voortdurend ons assortiment verbeteren blijven onze dealers een voorsprong houden op de concurrentie.

Onbekend maakt onbemind

Wij vinden dat het verwarmen met infraroodpanelen extra aandacht kan gebruiken. Vooral meer technisch georiënteerde informatie, zoals het berekenen van de benodigde capaciteit en de positionering van infraroodpanelen in een kamer. Om die kennis over te dragen verzorgen wij partner trainingen op ons hoofdkantoor en op locatie bij klanten. Tijdens deze interactieve kennisoverdracht vertellen wij alles over het juiste gebruik van infraroodpanelen.

Dealer of adviseur worden?

Presentaties, beurzen en events

Het groeiend aantal vragen over de toepassing van infraroodpanelen is de aanleiding voor het verzorgen van informatiesessies voor architecten, gemeentes en woningcorporaties. Wil jij graag een informatiebijeenkomst organiseren? Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook verzorgen wij in samenwerking met onze verkooppartners speciale duurzaamheid bijeenkomsten. Hierbij ondersteunen wij onze partners en informeren wij particulieren over de toepassing van onze infraroodpanelen.