HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Groothandel infrarood verwarming

Stallage in onze heatxl loods 2

Groothandel

HeatXL is groothandel infrarood verwarming en exclusief distributeur voor verschillende fabrikanten van elektrische infrarood verwarmingen. Wij leveren rechtstreeks aan zowel installateurs als technische groothandels.

groothandel-infrarood-verwarming (1)

Infrarood verwarming fabrikanten

De merken waarvoor HeatXL de distributie verzorgd, zijn van een perfecte Europese kwaliteit. De hoge kwaliteit ir verwarmingen zijn vervolgens exclusief in Nederland en België verkrijgbaar via HeatXL. Wij leveren de producten tevens snel uit voorraad in de gehele Benelux.

groothandel-infrarood-verwarming (2)

Infraroodverwarming thermostaten

In combinatie met een slimme thermostaten kunnen jouw klanten nog meer besparen op energiekosten en daarnaast het comfort verder verhogen. Ook deze thermostaten leveren wij uit eigen voorraad in Nederland. Hierdoor is een snelle levering dan ook verzekerd.

groothandel-infrarood-verwarming (4)

Infrarood verwarming toebehoren

Naast infrarood verwarming levert HeatXL ook een compleet assortiment thermostaten en andere toebehoren die naadloos aansluiten bij onze infrarood verwarmingen. Vraag ons naar de perfecte match voor jouw specifieke project.

Groothandel infrarood verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL dé partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten in de Benelux.

HeatXL is een succesvol en snel groeiend bedrijf en groothandel voor infraroodverwarming. Met deskundige medewerkers verspreid over de vestigingen in Nederland, België en ook Duitsland. Onze adviseurs en verkoopteam doen hun uiterste best om jou met raad en daad ter zijde te staan.

Naast de exclusieve distributie van een aantal gerenommeerde A-merken levert HeatXL ook een breed pallet eigenmerken. Als ook OEM infraroodverwarming en thermostaten. Onze deskundige product specialisten weten als geen ander welke ontwikkelingen zich afspelen op de markt en willen deze kennis graag delen met jou als dealer.

Om het producten aanbod zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide product informatie over juiste toepassing. Wij zijn altijd bereikbaar voor het geven van professioneel advies.

HeatXL ondersteuning

Onze missie is om onze wederverkopers zo goed mogelijk te begeleiden bij het effectief en efficiënt leveren van infrarood verwarming en aansturing systemen. Uiteraard voor een zo scherp mogelijke prijs. Dit doen wij door de infrarood panelen op tijd en tevens compleet te leveren. En daarnaast technisch advies en ondersteuning te geven die het onze dealers makkelijk maakt.

Kwaliteit infrarood panelen

Binnen ons producten aanbod leggen wij de nadruk op goede kwaliteit. Tevens werken wij binnen de relatie met onze fabrikanten naar continuïteit en wederzijds belang. Door het nemen van de juiste stappen kunnen wij onze waarden waarborgen in een lange termijn relatie met onze fabrikanten en dealers. Neem nu contact met ons op.

Wederverkoop infraroodverwarming

Kenmerkend voor ons bedrijf is de plezierige no nonsens mentaliteit. Welke naadloos aansluit bij de visie van onze organisatie en open structuur. Wil je meer weten over onze infrarood verwarmingspanelen en thermostaten? Of heb je interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten catalogus aan.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.