Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Groothandel infrarood verwarming

HeatXL heeft een compleet assortiment aan infrarood verwarming producten en toebehoren van Europese en ook Duitse kwaliteit. Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik op plaatsen waar lage temperatuur gewenst is. De panelen kunnen worden bedrukt waardoor je ze kan personaliseren.

HeatXL infrarood panelen zijn lage temperatuur warmte panelen met een structuur afwerking. De elektrische IR panelen zijn tevens verkrijgbaar in diverse afmetingen. Combineer vervolgens de panelen met de HeatXL slimme thermostaten om tot een maximale besparing te komen.

Wij hebben altijd een grote voorraad lage temperatuur panelen beschikbaar. De infrarood panelen van HeatXL zijn vervolgens geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een lage paneel temperatuur gewenst is. Denk hierbij aan een kinderkamer of een dierenhok verwarming.

Wij produceren onze infraroodverwarming in een nieuwe fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technologie leveren wij producten van een zeer hoge kwaliteit. Neem daarom contact met ons op om jouw gunstige inkoopcondities te bespreken.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip bij installateurs en groothandels die zich bezighouden met de verkoop en installatie van infrarood verwarming. Bij zowel zakelijke als particuliere projecten.

HeatXL INfrarood verwarming

Koop het voordeligst in bij de infrarood verwarming groothandel van de Benelux

infrarood paneel plafond elektrische radiator woonkamer energiezuinige elektrische verwarming warmtepaneel infrarood
kleine-badkamer-handdoekdroger-wit
Verwarming schilderij elektrische wandverwarming
heatxl infrarood verwarming keuken
infrarood paneel goedkoop verwarmen zonder gas
wat is hybride verwarming
keuken-verwarming-irv

Grootste voorraad infrarood verwarming

Een compleet assortiment infraroodverwarming van een degelijke Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij infrarood verwarming leverancier. Ons assortiment infrarood verwarming is daardoor groot. Er zit dus altijd wel een oplossing voor jouw klant bij.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor Nederlandse en Belgische installateurs. Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelenbeschikbaar. In verschillende maten, vormen en vermogens.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Wij leveren onze verwarmingen aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een snelle levering en scherpe prijzen!

Soorten infrarood verwarming

Naast de vaste merken Ecaros, Alkari en Welltherm waarvoor wij de exclusieve distributie leveren, verzorgen wij ook laag temperatuur infrarood panelen. Als ook diverse toebehoren, zoals thermostaten en relaiskasten. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor infrarood warmtepanelen in de Benelux.

HeatXL regelt de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in Nederland, België en Luxemburg.

Wij leveren warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren onder andere verschillende technische groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit producten.

Naast infrarood verwarming leveren onze groothandels aanvullende producten voor de aansturing van warmte systemen. Denk bijvoorbeeld aan thermostaten en dimmers. Voor een aantal van onze opdrachtgevers produceren wij OEM en private label infrarood verwarming producten. HeatXL hanteert altijd de hoogste kwaliteit en service.

Groothandel collectie

De maatvoering van de panelen is afgestemd op het gebruik in een systeem plafond in kantoren. Met een inbouw frame worden de warmtepanelen eenvoudig en snel toegepast in een stucwerk plafond. Onze adviseurs vertellen je graag welke methode het beste aansluit bij jouw warmte project.

HeatXL levert ir panelen voor gebruik als bijverwarming of als hoofdverwarming. Voor zowel kantoren als woningen. Onze infrarood verwarming kenmerkt zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de producten die HeatXL voert, vind je terug in onze digitale download catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

HeatXL heeft een grote product voorraad, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten.

Daardoor is een directe levering van elektrische infrarood panelen aan jou verzekerd. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant zeker gewaarborgd.

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Groothandel Welltherm

HeatXL is exclusief Benelux importeur en groothandel voor Welltherm infrarood verwarming. Wij leveren het gehele producten gamma van Welltherm in de Benelux aan installateurs en groothandels.

Welltherm infrarood verwarming inzetten voor intensief gebruik als hoofdverwarming. Met een ruime diversiteit aan ontwerpen, maten en vermogen is het aanbod groot te noemen. Het overzicht van de producten welke HeatXL voert, kan je terugvinden in onze digitale download catalogus. Meer weten over ons als groothandel Welltherm? Neem contact met ons op via onze website.

De infrarood verwarming van Welltherm is van een perfecte Duitse kwaliteit en in de Benelux exclusief verkrijgbaar via HeatXL. Sinds 2008 zijn wij marktleider in de toepassing van infraroodverwarming. Wij trainen en begeleiden onze dealers bij de advisering van infrarood panelen.

Naast Welltherm infrarood verwarming leveren wij ook een compleet assortiment toebehoren die aansluiten bij de hoogwaardige kwaliteit. Voor hotyoga studio’s hebben wij tevens een speciaal hotyoga verwarming systeem ontwikkeld. Bel hiervoor onze groothandel, zodat ook jouw hotyoga ruimte op een natuurlijke en efficiënte manier wordt verwarmd.

HeatXL levert een deel van de Welltherm warmtepanelen uit voorraad. Naast de standaard uitvoeringen zijn er veel opties om de panelen uit te voeren naar jouw persoonlijke wensen. HeatXL en Welltherm staan voor veiligheid. Daarom beschikken alle panelen over verschillende hoge kwaliteit keurmerken en certificaten, zoals het Duitse TÜV Süd certificaat.

Voor Welltherm infrarood verwarming en toebehoren is HeatXL jouw aanspreekpunt voor de Benelux. Wij regelen de import en distributie van infrarood verwarming in Nederland, België en Luxemburg.

HeatXL levert Welltherm ir warmtepanelen aan geselecteerde wederverkopers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren groothandels, installatie bedrijven, sanitair leveranciers, maar ook bouwbedrijven en aannemers.

Naast levering bieden wij als groothandel warmtepanelen ook extra diensten aan, zoals project begeleidingen en het geven van technisch advies. Voor webshops verzorgen wij ook aanvullende diensten zoals dropshipping.

Groothandel Ecaros

HeatXL is exclusief Benelux distributeur en groothandel voor Ecaros infrarood verwarming en toebehoren. Wij leveren de Ecaros verwarmingssystemen in Nederland aan zowel wederverkopers als installatie bedrijven. Vraag naar de dealer condities.

Als exclusief groothandel voor Ecaros infrarood verwarming hanteren wij een grote voorraad infrarood producten voor onze wedervekopers. Hierdoor is een snelle levering aan onze klanten gegarandeerd. Ecaros panelen zijn scherp geprijsd, maar wel met een goede kwaliteit.

De infrarood verwarming van Ecaros is van een degelijke Duitse kwaliteit. Steeds meer particulieren en bedrijven ontdekken al de positieve voordelen van het verwarmen met infrarood van Duitse kwaliteit. Is jouw bedrijf al bekend met het merk Ecaros en de vele uitvoeringen die hiervan beschikbaar zijn?

caros infrarood panelen hebben een metalen behuizing met een witte poedercoat afwerking. De warmtepanelen zijn daarnaast ook leverbaar in alle RAL kleuren, als ook met een foto afbeelding. Op de download pagina  lees je vervolgens alle informatie en specificaties terug van deze goede infrarood verwarmingssystemen.

Ecaros heeft scherp geprijsde infrarood panelen voor particulieren. Als hoofdverwarming in een woning of kantoor. Maar ook als bijverwarming is dit product zeer geschikt. Er is beperkte keuze in uitvoering en maatvoering.

Als groothandel Ecaros levert HeatXL aan geselecteerde dealers in Nederland.  Onze verwarmingsproducten vinden hun weg naar de consument via technische groothandels en installateurs. Ook sanitaire speciaalzaken, bouwbedrijven en aannemers leveren onze verwarmingen in nieuwbouw projecten.

Naast levering bieden wij als adviseur ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij aan project begeleidingen en technisch advies.

Is jouw interesse gewekt in het hoogwaardig product Ecaros? Of wil je infraroodverwarming toevoegen aan jouw assortiment als dealer? Neem dan contact op met één van onze adviseur

Groothandel Alkari

HeatXL is exclusief Benelux leverancier en groothandel in Alkari infrarood verwarming. Wij leveren de warmtepanelen van Alkari aan zowel installatie bedrijven als diverse groothandels. Op onze download pagina kan je de specificaties teruglezen.

De infrarood panelen van Alkari zijn van een degelijke Duitse kwaliteit. In de Benelux zijn deze warmte panelen vervolgens exclusief verkrijgbaar via HeatXL. De Alkari verwarming heeft een hoge oppervlakte temperatuur, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor bijverwarming en als hoofdverwarming.

Alkari is een Duitse leverancier van elektrische verwarming. De warmtepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Duitsland. De ir panelen van Alkari zijn van goede kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten.

Alkari heeft infraroodpanelen voor gebruik als bijverwarming en hoofdverwarming voor de particuliere sector. De Alkari-lijn biedt ook verwarming aan voor dieren hokken en verblijven. Er is een beperkte keuze in uitvoeringen.

Groothandel Alkari infrarood verwarming en bijbehorende onderdelen. HeatXL is het aanspreekpunt voor de distributie van Alkari in de Benelux. Onze groothandel regelt de import en distributie van de warmtepanelen in Nederland, België en Luxemburg.

Levering aan projecten

HeatXL levert ook rechtstreeks aan kleine en grote projecten. HeatXL staat namelijk garant voor de perfecte kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Wij denken graag met jou mee.

Het is ook mogelijk dat wij een berekening maken voor jouw project. Daarbij selecteren wij vrijblijvend de juiste infrarood panelen.

HeatXL is jouw infrarood verwarming  leverancier. We zijn  de importeur van de Duitse fabrikant Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit ir panelen.

Ook importeren wij de beste thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische verwarming en infrarood panelen. Wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen aan de installateur en groothandel.

HeatXL heeft een uitgebreid assortiment aan industriële infrarood stralers. Industriële infrarood heaters zijn gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen.

Door de juiste combinatie van hoge temperaturen en korte golf infrarood techniek ontstaat er vervolgens een perfect warmteverdeling. De industriële stralingspanelen zijn daardoor zeer geschikt voor het verwarmen van grote niet geïsoleerde ruimtes, zoals garages, magazijnen en bedrijfshal verwarmen. 

Infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht.

Met infrarood verwarming zijn er veel mogelijkheden voor maatwerk als ook design. 

Groothandel industriële verwarming

HeatXL is exclusief groothandel industriële infrarood verwarming. Wij leveren industriële infrarood stralers aan zowel groothandels als installateurs. Ook voor warmte projecten ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres.

De industrie stralers van HeatXL hebben een zeer degelijk design en zijn daarnaast van stevige kwaliteit. De infrarood lampen zijn zeer krachtig. Ze maken namelijk gebruik van de korte golf infrarood straling. HeatXL is exclusief leverancier van industriële infrarood verwarming voor diverse fabrikanten.

Groothandel voor industriële ir verwarming en heaters voor bedrijven in de Benelux. Onze technisch specialisten verzorgen projectplannen. En desgewenst implementatie van ons infrarood systeem bij jouw bedrijf.

Voor industriële toepassing leveren wij hoogwaardige infrarood stralers. Dit zijn krachtig industriële infrarood heaters voor de verwarming van bijvoorbeeld bedrijfsloodsen en productie hallen. In combinatie met de juiste schakeling zijn hiermee grote besparingen te behalen.

eatXL is binnen de Benelux het aanspreekpunt voor industriële infrarood verwarming. Wij regelen als groothandel de import en distributie voor diverse industriële infrarood fabrikanten in België, Nederland en Luxemburg.

HeatXL levert infraroodstralers aan gedreven wederverkopers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren onder andere technische groothandels en installateurs. Maar ook technische diensten en onderhoud bedrijven kopen onze producten.

Groothandel infrarood verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL dé partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten in de Benelux.

HeatXL is een succesvol en snel groeiend bedrijf en groothandel voor infraroodverwarming. Met deskundige medewerkers verspreid over de vestigingen in Nederland, België en ook Duitsland. Onze adviseurs en verkoopteam doen hun uiterste best om jou met raad en daad ter zijde te staan.

Naast de exclusieve distributie van een aantal gerenommeerde A-merken levert HeatXL ook een breed pallet eigenmerken. Als ook OEM infraroodverwarming en thermostaten. Onze deskundige product specialisten weten als geen ander welke ontwikkelingen zich afspelen op de markt en willen deze kennis graag delen met jou als dealer.

Levering van thermostaten

HeatXL levert infrarood verwarmingen en thermostaten aan installateurs en technische groothandels in de gehele Benelux. Onze gedegen productkennis en hoogwaardige producten staan aan de basis van een compleet advies en een maatwerk oplossing voor jouw project.

Ons bedrijf heeft ruime ervaring in de productie en toepassing van infraroodverwarming en infrarood oplossingen in woningbouw en utiliteitsprojecten. Wij bieden dan ook een zeer compleet assortiment infrarood systemen aan. Welke afkomstig zijn van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen.

Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres. Voor diverse klanten produceren wij infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. Tot onze klanten behoren installatie bedrijven en technische groothandels.

Wij hebben een ruim assortiment regel elektronica voor de aansturing van infrarood verwarming en infrarood panelen. Maak je keuze uit een uitgebreide selectie thermostaten en regelingen.

Wij hebben deze zowel bedraad als draadloos in analoge en digitale uitvoering. Tevens met of zonder smart instellingen. Ook leveren wij dim en sensor systemen voor industriële stralers en terras verwarming.

Indien gewenst bouwen wij een compleet op maat gemaakt stuursysteem welke gebaseerd is op jouw specifieke wensen en warmtevraag. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

ATEX Zones verwarming

In ATEX zones zijn strenge veiligheidseisen van toepassing voor het gebruik van elektrische apparatuur. In een ATEX omgeving kunnen namelijk ontvlambare gassen en vaste stoffen aanwezig zijn.

HeatXL heeft een speciale industriële elektrische heater ontwikkelt die goedgekeurd zijn voor ATEX omgevingen. Dit is de EHSAFE heater van HeatXL. Dit is ‘s werelds eerste en enige korte golf infrarood verwarming welke geschikt is voor ATEX zones.

EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Comfortabele warmte, voor een betaalbare prijs met een efficiënt verbruik.

Andere ATEX verwarmingen werken door middel van lucht verwarmingen. Terwijl de EHSAFE elektrische heater direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige ruimtes.

Naast snelle levering uit voorraad bieden wij als groothandel van industriële heaters ook aanvullende diensten aan. Zoals project begeleidingen en technische ondersteuning. Voor diverse online bedrijven met een webshop op het gebied van industriële verwarming verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heb je interesse in een industriële infrarood verwarming? Of wil je HeatXL ATEX infrarood heaters toevoegen aan jouw assortiment?

HeatXL is een Nederlandse importeur van infrarood verwarmingen. De producten worden geproduceerd en ontworpen in een moderne fabriek in Tribiano. De industrie heaters hebben een goede kwaliteit en ook een degelijk design. De producten zijn voorzien van alle benodigde keuringen en certificaten. Wij vertellen je uiteraard graag over de mogelijkheden.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header