Maximale toewijding en productontwikkeling onderscheidt Alkari van de concurrentie. De focus van Alkari is gericht op een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De componenten die worden gebruikt in Alkari infraroodpanelen zijn van goede kwaliteit, maar bieden vooral een zeer concurrerende prijs.

Deze strategie zorgt ervoor dat Alkari infraroodpanelen goed presteren en effectief gebruik maken van de opgenomen energie. Hierdoor ontstaat een product dat toonaangevend is op het gebied van infraroodverwarmingstechnologie.

Belofte van de “Beste prijs/kwaliteit”

Bij Alkari verbinden ze zich ertoe de beloften “beste prijs/kwaliteit” altijd waar te maken. Een toegewijde klantenservice en technische ondersteuning zorgt ervoor dat wij achter Alkari producten staan ​​en kunnen bouwen op betrouwbare ondersteuning en assistentie. Via HeatXL infraroodverwarming worden de producten van Alkari in de Benelux geleverd aan groothandels en installateurs.

Alkari logo

Met Alkari kun je vertrouwen op de kwaliteit van de producten en het serviceniveau dat aansluit bij de wensen van deze tijd.

Alkari infraroodpanelen worden geproduceerd met Europese componenten en gedistribueerd door exclusieve landen distributeurs. HeatXL infrarood verwarming levert vanuit verschillende magazijnlocaties in de gehele Benelux en Duitsland. Hierdoor kunnen wij onze klanten een snellere en betrouwbaardere levering uit voorraad bieden.

Alkari voor scherpe prijs

Duits design voor een scherpe prijs

Alkari staat voor Duits design en een goede kwaliteit. Alkari infraroodpanelen combineren efficiëntie met elegantie om het verwarmingscomfort in woningen en bedrijfspanden te verbeteren. Alkari heeft volledige controle over het hele productieproces, van ontwerp tot fabricage , waardoor met het hoogste niveau van kwaliteit en de beste componenten kan garanderen.

Alkari infraroodpanelen met jarenlange ervaring

Als fabrikant van infraroodpanelen heeft Alkari een ruime ervaring op het gebied van infraroodverwarming. HeatXL is het aanspreekpunt voor de innovatieve verwarmingspanelen voor de Benelux en Duitsland. Ruim 50 medewerkers dragen dagelijks hun beste kennis en energie bij aan de productie van dit scherp geprijsde product.

Alkari design infrarood verwarming