Samen met ons als klanten helpen besparen?

Exclusive partner worden? Ben jij een startende of ervaren installateur of bouwmaterialen leverancier met échte passie voor de klantrelatie en gevoel voor service & kwaliteit? Maak dan kennis met ons team en onze producten. Misschien realiseren wij dan binnenkort samen de beste energiebesparingsprojecten met infrarood verwarming die passen bij jouw klanten.

“HeatXL infrarood verwarming voelt zich thuis bij de betere installateur en energie adviseur, waar vertrouwen en kennis van het vak de drijfveer is. En waar deskundige adviseurs de klant persoonlijk begeleiden vanaf de inventarisatie tot en met de installatie van onze infrarood verwarming.”

Sluit dit aan bij jouw filosofie en wil je meer weten over Exclusive partner worden en de voordelen van een samenwerking met HeatXL? Lees dan verder of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Waarom Exclusive partner worden van HeatXL?

De kernwaarde persoonlijk en deskundig zijn onlosmakelijk aan HeatXL verbonden. Niet alleen ten aanzien van ons advies, maar ook in onze manier van zakendoen. Of het nu gaat om invulling van jouw showroom, het begeleiden van je bestellingen, ondersteuning bij jouw marketing- en communicatie-activiteiten, succesvolle samenwerking in projecten, of training van jouw medewerkers.

Exclusive partner worden? Voor al deze zaken bieden wij een breed scala aan oplossingen die ingezet worden om van de samenwerking met onze dealers een succes te maken. Jij kunt altijd rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en ervaar deze voordelen zelf.

“Ons team bestaat uit gedreven specialisten met een open karakter en constructieve communicatie”

~ Freek Houtepen,  Directeur HeatXL

Persoonlijke samenwerking

Al sinds 2008 werkt HeatXL samen met de beste installateurs en adviseurs. De afgelopen jaren hebben wij een groot dealernetwerk opgebouwd in de Benelux. Deze langdurige relaties ontstaan natuurlijk niet zomaar. Wat wij bieden aan onze partners:

Samen met de erkende HeatXL infraroodspecialisten en projectpartners maken we energiezuinige verwarming voor iedereen bereikbaar.

 Exclusive partner worden? Maak kennis met ons team, en maak direct een afspraak !

Wij spreken jouw taal

HeatXL levert al sinds 2008 infrarood verwarming in Nederland en België. De Europese kwaliteit van onze producten is geliefd bij Nederlandse en Belgische consumenten. Onze infrarood verwarming is onderscheidend in kwaliteit en door het brede leveringsprogramma.

Ons supportteam bestaat uit ervaren vakspecialisten. Onze salesmanagers hebben jarenlange ervaring in de branche; zei kennen en begrijpen de behoeften van de Nederlandse en Belgische klanten.

Sluit dit aan bij jouw filosofie en wil je meer weten over de voordelen van een samenwerking met HeatXL? Maak dan een afspraak voor een kennismaking.

Wil je exclusive partner worden?

Onze dienstverlening buiten de Benelux

Infrarood verwarming voor de ambitieuze speciaalzaak en projectpartners

HeatXL is sinds 2008 ook actief op de internationale markt. In 2010 begonnen wij met de export naar diverse Europese buurlanden. Sindsdien is er heel wat infrarood verwarming geleverd in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.

Ben jij actief in de internationale projectmarkt of heb jij speciaalzaak in een land buiten de Benelux? en zoek jij een partner voor

Het HeatXL showroom­concept

Geen succesvolle marketingcommunicatie zonder een sterk showroomconcept. Ons salesteam helpt je graag met een optimale presentatie van HeatXL infrarood verwarming in jouw winkel.

Daarnaast maken we ook inspirerend POS materiaal. Zo herkent de consument, als die jouw showroom bezoekt, meteen de HeatXL stijl zoals ze die hebben gezien op onze website, in onze brochures en in social media.

Onze organisatie

HeatXL infrarood verwarming is sinds 2008 een bekende leverancier van infrarood verwarming. Zowel in de projectmarkt als in de retail. Wij leveren, met de grootste zorg, voor iedereen, de mooiste infrarood verwarming.

HeatXL Logo

Registreren als exclusive partner

Partner worden stap voor stap

1. Hou je Kamer van Koophandel-nummer bij de hand
2. Vul het aanmeldformulier stap voor stap in
3. Na ontvangst krijg je mail met je klantnummer
4. Met dit klantnummer kun je bestellingen plaatsen

Heb je (nog) geen BTW-nummer? Bel +31 (0)165-714107.