Elektrische stralingswarmte CO2 vrij, zuinig en goedkoop!

Met elektrische stralingsverwarming op werkplekken bespaar je eenvoudig tot 70% op verwarmingskosten in vergelijking met verwarming op gas!

Industriële verwarming kopen bij de specialist in elektrische stralingsverwarming.

Wij helpen bedrijven zonder grote aanpassingen eenvoudig tot 70% besparen op de gas kosten voor verwarming. Onze elektrische industriële verwarming geeft directe warmte waar en wanneer je het nodig hebt.

Daarnaast kan ons systeem gemakkelijk naast een bestaande gasverwarming worden ingezet. Zo bespaar je direct flink op de gaskosten! Maar ook als volledige vervanger van jouw dure gasverwarming werkt onze industriële verwarming met infrarood perfect. 

Inmiddels heeft ons betrouwbare systeem zijn weg gevonden bij klanten in de gehele Benelux. Wij zijn niet voor niets de specialist voor elektrische industrie verwarming en verwarming in commerciële ruimtes zoals showrooms en winkels.

Tijdens een gratis adviesgesprek vertelt onze adviseur vrijblijvend welke aanpak het beste resultaat geeft in jouw bedrijf.

Jouw bedrijfshal zuinig verwarmen met elektrische heaters?

Alle informatie over onze korte golf infrarood stralers en de toepassing hiervan kun je lezen op deze website. Maar natuurlijk staan wij je ook graag telefonisch te woord.

Wij bieden op maat gemaakte industriële verwarming bedoeld voor de verwarming van werkplaatsen, magazijnen, loodsen en gerichte werkplek verwarming. Naast deskundig advies en levering bieden wij ook de mogelijkheid van zorgeloze installatie.

Met onze industriële infraroodverwarming behaal jij als gebruiker een zeer goed rendement. Daarbij is de investering snel terugverdiend en bespaar je met onze elektrische stralingsverwarming effectief op het energiegebruik en de CO2 uitstoot van jouw bedrijf.

Elektrische stralingsverwarming voor bedrijven

Sinds 2008 zijn wij uitgegroeid tot de toonaangevende partij voor industriële verwarming. Wij bieden onze klanten een integrale aanpak. Wij importeren de beste elektrische stralingsverwarming en leveren deze uit voorraad.

De meeste producten zijn geschikt voor eenvoudige “doe het zelf” montage. Mocht je echter gebruik willen maken van installatieservice bieden wij de mogelijkheid tot zorgeloze installatie door deskundige monteurs.

Lokale verwarming en werkplek verwarming met infrarood

Door het gebruik van infraroodtechnologie maken wij het mogelijk om lokale zone-verwarming te creëren waar mensen werken. Daarbij verwarm je alleen waar warmte nodig is en bespaar je flink op jouw dure gasrekening.
Zo bespaar je niet alleen veel geld en energie, maar zo zorg je ook voor comfortabele werkomgeving.
Infrarood stralingswarmte wordt niet beïnvloed door luchtbeweging veroorzaakt door het openen van loods-deuren. Ook het probleem van opstijgende warme lucht kun je hiermee voorkomen. Zo gaat bij gasgestookte heaters immers veel energie verloren.
Nu begrijp je waarom bedrijven massaal overstappen op onze elektrische stralingsverwarming.

Wil jij graag een offerte ontvangen?

Elektrische verwarming voor bedrijven

Maximaal comfort, hoog rendement en lage gebruikskosten. Dat zijn de belangrijkste voordelen van onze industriële verwarming. Elke ondernemer streeft naar een comfortabel en productief werkklimaat voor zijn werknemers. Alleen op die manier kan effectief en productief worden gewerkt.
Voor het verwarmen van werkplekken in een bedrijfshal, loods of winkel is industriële infrarood verwarming ideaal. De werkplek is hiermee snel op temperatuur. Het warmtecomfort is hoog en met een slimme regeling gaat geen onnodige warmte verloren. Bovendien vraagt de installatie van onze industriële infrarood verwarming niet om een grote investering.

Industriële verwarming met zonne-energie

Heb jij zonnepanelen op jouw bedrijfsdak? Dan zijn met deze vorm van verwarming de energiekosten extra laag. Zo profiteer jij maximaal van de voordelen van elektrische stralingsverwarming. Denk hierbij aan een snelle opwarmtijd, directe stralingswarmte, gerichte warmteverdeling en een relatief lage aanschafprijs.
Wil jij toch graag jouw gasverwarming houden? Dan is het aanvullen met gerichte werkplek verwarming goedkoper dan het aanleggen van een compleet nieuw systeem. Met deze combinatie kun je zeer snel beginnen met besparen.
Bovendien verlaag je zo het energieverbruik van jouw gasheater. Je gebruikt deze immers alleen nog voor het verzorgen van een basis temperatuur.

Subsidie voor industriële luchtverwarming

De overheid heeft diverse regelingen voor het stimuleren van duurzame en energiezuinige industriële verwarming.

Zo staat infrarood werkplek verwarming met een hoog rendement op de EIA-lijst. De EIA lijst is de basis voor diverse vormen van fiscale ondersteuning en subsidie. Op deze manier subsidieert de overheid het gebruik van zuinige verwarming.

Het lage energiegebruik van onze industriële infrarood verwarming. De goedkope aanschaf en beperkte installatie kosten. En een mogelijkheid om de investering deels fiscaal in aftrekken te brengen. Maakt onze industriële verwarming de beste keuze voor het verwarmen van werkplekken loodsen en werkplaatsen.

Deskundig advies door specialisten

Weet jij niet zeker welke industriële infraroodstralers geschikt zijn voor jouw bedrijf? Onze specialisten ondersteunen bij het bepalen van de juiste oplossing. In begrijpelijke taal vertellen wij je gratis welke verwarming het beste geschikt is voor jouw project.

Wij helpen bij de berekening van het benodigde wattage en begeleiden bij het selecteren van de benodigde accessoires zoals thermostaten en bekabeling.