Innovatieve technologie voor comfortabele en energiezuinige warmte.

Welltherm infrarood verwarming is een van de toonaangevende fabrikanten van infraroodpanelen in Europa. Bij de productielocatie in Lüdenscheid vervaardigd dit bedrijf infraroodpanelen van de hoogste kwaliteit.

Welltherm Logo
Welltherm glas kristal wit infrarood verwarming kristal

Topkwaliteit uit Duitsland

Geselecteerde componenten, zorgvuldige verwerking en materialen van de beste kwaliteit zijn de speerpunten van dit A-merk. Welltherm infraroodpanelen zijn ‘Made in Germany’. Dat alleen al is het bewijs van de hoogste kwaliteit en productveiligheid. De topkwaliteit van deze panelen wordt onderschreven door de veiligheidskeurmerken VDE- en EMC en TUV op alle glazen infraroodverwarming.

Made in Germany

Deskundig en ervaren

Deskundigheid en tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van verwarmingselementen onderscheiden Welltherm van andere fabrikanten. Deskundigheid en ervaring vormen de basis voor de hoogste kwaliteitsnormen van Welltherm.

Jarenlange knowhow en ervaring is de basis voor het ontwikkelen en verbeteren van één van de meest efficiënte en verwarmingssystemen die er bestaat. Welltherm garandeerd nauwkeurige temperatuurbeheersing en maximale procesbetrouwbaarheid. De nieuwste technologieën, baanbrekende toekomstvisies en innovatieve producten maken Welltherm een van onze sterkste partner op het gebied van infraroodverwarming.

De beste kwaliteit uit Duitsland

‘Made in Germany’ geldt wereldwijd als een keurmerk voor topkwaliteit. Welltherm infraroodverwarming is ook van de hoogste kwaliteit. Welltherm vertrouwd op de combinatie van de beste techniek en traditionele nuchterheid om het perfecte resultaat te bereiken. Alle infraroodpanelen voldoen aan alle wettelijk voorgeschreven eisen en zijn voorzien van passende keurmerken op het gebied van veiligheid, toepassing en milieunormen in relatie tot het gebruikte materiaal.

Welltherm g
Welltherm glas kristal wit infrarood paneel

Duurzaam geproduceerd in Duitsland

Welltherm infraroodpanelen zijn gemaakt met ​zorgvuldig geselecteerde componenten van producenten en leveranciers uit Duitsland. Bij het productieproces zijn energie-efficiëntie, de recycleerbaarheid van materialen en de milieuvriendelijkheid van de gebruikte componenten bijzonder belangrijk.

Hoogwaardige materialen, zorgvuldige afwerking en liefde voor detail maken Welltherm producten tot iets heel bijzonders. Welltherm infraroodverwarming is 100% gemaakt in Duitsland, getest en gecertificeerd.

Kwaliteitsmanagement volgens DIN EN ISO 9001:2015

Begin 2017 ontving Welltherm een kwaliteitsmanagementcertificering volgens de nieuwe wereldwijde norm DIN EN ISO 9001:2015. Deze kwaliteitsmanagementstandaard ISO 9001 wordt nationaal en internationaal het meest gebruikt en is daarmee de belangrijkste standaard in kwaliteitsmanagement voor moderne bedrijven.

Al deze factoren geven vertrouwen en zorgen ervoor dat je met een gerust hart de producten van Welltherm aan jouw klanten kunt adviseren. Maak een afspraak om de mogelijkheden met Welltherm infraroodpanelen met ons te bespreken. Wij laten je graag zien hoe dit product kan bijdragen aan een gebalanceerd producten aanbod.