Ecaros infraroodpanelen worden gemaakt in Duitsland. Ecaros is enige fabrikant van infraroodpanelen in de Benelux en Duitsland, die metalen infraroodpanelen naar het ontwerp van de klant kan bedrukken met een afbeelding of RAL kleur op een eigen productielijn.

Ecaros Logo

De innovatieve geschiedenis van de NR1# in Duitsland

Ruim 10 jaar geleden, in 2013, begon Ecaros infrarood verwarming met de verkoop en productie van infraroodpanelen op de Europesche markt. De producten die op dat moment op de markt verkrijgbaar waren voldeden in de ogen van Ecaros niet aan de gewenste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen of waren in verhouding tot de geboden kwaliteit te duur.

Zo ontstond de ontwikkeling en productie de eerste Ecaros infraroodpanelen. Sindsdien heeft Ecaros haar producten voortdurend verbeterd. Steeds werden de nieuwste wetenschappelijke inzichten en productie-ervaringen meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe panelen.

Lokale kwaliteit, best getest

Ecaros werkt bewust samen met regionale toeleveranciers: Alle gebruikte materialen en onderdelen worden in Duitsland aangekocht, vervaardigd en verwerkt tot een kwalitatief A-merk product.

Tijdens de productie en assemblage, worden alle Ecaros infraroodpanelen gecontroleerd in overeenstemming met de Duitse TÜV- en VDE-veiligheidsnormen. Deze uitvoerige kwaliteitscontrole resulteert in duurzame, efficiënte infraroodpanelen van de beste kwaliteit.

Ecaros infraroodpanelen worden in de gehele Benelux en Duistand toegepast in zowel commerciële als particuliere ruimtes. Maar ook in restaurants, productiebedrijven en particuliere consumenten kennen, gebruiken en waarderen de kwaliteit van Ecaros infraroodverwarming.

Made in Germany
Ecaros infrarood verwarming onderdelen

A-kwaliteit infraroodpanelen “made in Germany”

Met gepaste trots is Ecaros een van de weinige A-merk fabrikanten van infraroodpanelen op de markt zijn die volledig “Made in Germany” zijn. Ecaros infraroodpanelen worden geproduceerd zonder gebruik van kunststoffen, weekmakers of giftige hulpstoffen. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw Ecaros infraroodpanelen geen schadelijke stoffen afgeeft.

Ecaros toonaangevend en vernieuwend

Iedereen die bekend is met de infraroodpanelen van Ecaros kent de hoge kwaliteit en efficiëntie van de infraroodproducten uit deze fabriek. Constante marktobservatie, de samenwerking met diverse onderzoeksbureaus en de hoogste afwerkings- en materiaalkwaliteit zorgen voor een betrouwbaar infraroodpaneel met een tijdloos design.

Deze filosofie maakt Ecaros een toonaangevende fabrikant. De hoge kwaliteit en stralingsefficiëntie van Ecaros infraroodpanelen bewijzen zich in het dagelijks gebruik. Ingezet als hoofdverwarming of als extra warmtebron in huis, Ecaros infrarood panelen zijn de beste keuze en het vaste merk voor veel installatiebedrijven in de Benelux en Duitsland.

HeatXL Exclusief distributeur van Ecaros

Inmiddels vertegenwoordigd HeatXL de producten van Ecaros al diverse jaren exclusief voor de Benelux. Wij verkopen de infraroodpanelen van Ecaros in meer dan 15 landen en zijn blij dat de kwaliteit van deze fabrikant ook internationaal gewaardeerd wordt.

Ecaros infrarood verwarming