Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Welltherm infrarood verwarming

Denk aan het milieu en gebruik de Welltherm glas infrarood panelen in combinatie met groene stroom. Nog beter is om de infrarood panelen te gebruiken met zonnepanelen, hierdoor bespaar je ook nog eens op je elektriciteit rekening. Geen CO2 uitstoot meer met een ir paneel in je huis. De ir glas panelen zijn duurzaam, gezond en tevens milieubewust.

De Welltherm infrarood warmtepanelen bereiken een uitstekend rendement doordat vrijwel alle energie volledig wordt omgezet in warmte. Het benodigd vermogen wordt optimaal gebruikt door de hoogwaardige glas panelen.

Gezonde warmte met Welltherm infrarood verwarming glas. De infrarood panelen verwarmen direct objecten en mensen in de ruimte. Het is daarom de ideale oplossing om gasloos je woning te verwarmen.

Doordat ir panelen niet de lucht verwarmen, heb je een schoner binnenklimaat. Je hebt geen luchtcirculatie, waardoor je geen hinder hebt van rondzwevende stofdeeltjes en bacteriën. Zoals bij een conventionele verwarming wel het geval is.

Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit heerlijk aan. Vergelijkbaar met de zachte stralen van de zomerzon of de warmte van een openhaard. Daarnaast is infrarood verwarming volkomen reukloos en geruisloos.

HeatXL INfrarood verwarming

Welltherm infrarood verwarming is de zuinigste infrarood verwarming

infrarood verwarming verbruik
heatxl infrarood verwarming keuken
infrarood paneel slaapkamer master infrarood licht schadelijk
heatxl infrarood verwarming woonkamer
badkamer-verwarming-foto-irv
heatxl infrarood verwarming woonkamer met bank
badkamer-infrarood-irv

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Groothandel Welltherm

Welltherm is een Duitse fabrikant van infrarood panelen. In een eigen fabriek in Lüdenscheid worden de panelen met zorgvuldig geselecteerde onderdelen ontwikkeld en geproduceerd. De glaspanelen van Duitse makelij hebben een zeer goede kwaliteit en zijn daarnaast voorzien van alle benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Welltherm verwarmingen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Infrarood glas panelen

Welltherm heeft infrarood warmtepanelen met glas afwerking, gemaakt voor intensief gebruik als hoofdverwarming. Met een ruime keus aan uitvoeringen zit er altijd wel een paneel bij die aansluit bij je wensen. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen en spatwaterdicht. De infrarood verwarming glas is vervolgens ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Veilig gebruik in badkamer

Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen, glad van structuur en van hoge kwaliteit. Naast het harde veiligheidsglas zijn de infrarood panelen ook nog eens spat waterbestendig.

Of het nu gaat om een infrarood verwarming met handdoek beugel, spiegel-, muur- of plafondpaneel, de glas infrarood panelen zijn dankzij de IPx4 klasse zeer geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes.

Houd altijd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron.

Wanneer het oppervlak van het paneel zeer zwaar is beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Daardoor loop je geen gevaar lopen op scherpe punten. Daarbij zeggende, dat je wel heel wat moet uithalen wil het glas überhaupt breken.

Dealer worden van Welltherm

HeatXL verzorgt de distributie van infrarood verwarming van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden over de glaspanelen van Welltherm kan je contact met ons opnemen. 

HeatXL ontvangt wekelijks zendingen met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infrarood verwarming verzekerd.

Ultradunne uitvoering

De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp. Door de ultradunne uitvoering nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere ruimte.

De bijbehorende frames zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar. In mat of glanzend glas. De wonderschone elegante kleur kristal wit is in iedere woonkamer gemakkelijk te integreren. Je zou namelijk niet zeggen dat achter het platte infrarood paneel een zeer hoogwaardig innovatief verwarming systeem schuil gaat.

Alle uitvoeringen van de verwarmingspanelen van Welltherm zijn overigens verkrijgbaar met of zonder frame.

De voordelen van infrarood verwarming glas

– Infrarood verwarming glas zien eruit als kunstvoorwerpen.
– Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.
– Reinig door het oppervlak af te vegen.
– Eenvoudige installatie en aansluiting met stekker in stopcontact.
– Gehard veiligheidsglas biedt veiligheid voor jou en je kinderen.
– Populair bij mensen met allergieën en astmapatiënten omdat de lucht stofvrij is.
– Regelbaar door middel van een thermostaat via gedefinieerde programma’s.
– Lage variabele kosten omdat er bij ventilatie nauwelijks warmte verlies is.

Welltherm print panelen

Combineer de Welltherm infrarood verwarming print panelen met groene stroom. Met je eigen zonnepanelen zorg je voor milieubewuste en voordelige verwarming van je woning of kantoor. Het eindresultaat is namelijk geen CO2-uitstoot.

De Welltherm infrarood verwarming print panelen met afbeelding hebben een perfect rendement doordat bijna alle energie in aangename comfortabele warmte wordt omgezet.

Heerlijke warmte met Welltherm infrarood panelen in combinatie met een schilderij. De warmtepanelen verwarmen direct objecten en ook mensen in de ruimte. Het is daarom de ideale oplossing om gasloos je woning te verwarmen.

De Welltherm glazen infrarood verwarming geeft een aangename warmte af. Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit prettig aan. Vergelijkbaar met de zachte stralen van de zomerzon.

Een Welltherm glazen infrarood verwarming met print heeft geen onderhoud nodig. 

Welltherm spiegel paneel

Welltherm infrarood verwarming spiegel is uitermate geschikt voor in de badkamer. Geen beslagen spiegel meer als je onder de douche vandaan komt. Deze hoge kwaliteit infrarood van Welltherm is daarnaast ook geschikt voor andere ruimtes.

Spiegel infrarood verwarming

Wat dacht je van de kledingkamer of de slaapkamer? Je hebt gelijk een warme passpiegel bij de hand. Ook in gangen, garderobes en de woonkamer zijn de Welltherm spiegel infraroodpanelen een aanwinst, omdat ze weinig ruimte in beslag in nemen. Ze zijn slechts twee centimeter dik.

Energie zuinig verwarmen

Infrarood verwarming en infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen nodig om een ruimte of oppervlak te verwarmen.

Spiegel met frame

De Welltherm infrarood verwarming spiegel is te verkrijgen met of zonder frame. De grootte van de ir spiegel is verkrijgbaar in verschillende versies van 60 x 60 cm tot en met 60 x 150 cm. Met bijbehorende thermostaten kunnen verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en aangestuurd worden.

 

Infrarood verwarming met print

HeatXL is exclusief groothandel voor Welltherm infrarood verwarming print panelen. Wij leveren deze maatwerk panelen aan zowel installateurs als ook groothandels in Nederland en België.

Veelzijdig, innovatief en decoratief dat zijn onze infrarood verwarming schilderij panelen. Met de selectie van nieuwe beeld verwarmingen heb je tevens de mogelijkheid om elk gewenst motief erop te laten bedrukken.

Welltherm infraroodpaneel afbeelding

Welltherm infraroodpaneel afbeelding is gemaakt van ESG veiligheidsglas. Dit betekent dat het infrarood paneel bestand is tegen hoge temperaturen, een glad oppervlak bevat en daarnaast van degelijke kwaliteit is.

Welltherm print paneel groothandel

Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw eigen infrarood verwarming paneel met gewenste afbeelding of foto. Je kan uiteraard ook een keuze maken uit onze brede aanbod van afbeeldingen en patronen.

Kwaliteit Welltherm verwarming

Met een Welltherm infrarood verwarming haal je een kwaliteitsproduct in huis. De panelen zijn namelijk zeer energie zuinig en verdelen de warmte op een gelijkmatige manier. Met een maatwerk afbeelding is het daardoor een pronkstuk in jouw woonkamer.

 

Maximale veiligheid

Het Welltherm infrarood verwarming spiegel is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, veilig en krasvast.

Dankzij de IP54 klasse is het infrarood spiegelpaneel spatwaterdicht. Installatie in vochtige ruimtes is daardoor mogelijk, mits de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht wordt genomen. Ze worden dan ook vaak gebruikt in badkamer en wellness ruimtes.

De stralingswarmte van de technologie achter het spiegelglas voorkomt het beslaan van het oppervlak, zodat jouw spiegelbeeld ook na het douchen duidelijk zichtbaar is. Zelfs bij verhoogde luchtvochtigheid en waterdamp beslaat de Welltherm infrarood verwarming spiegel niet. Daarom worden Welltherm infrarood spiegelpanelen vaak gebruikt in badkamers, spa’s en sauna’s.

Kenmerken van de Welltherm infraroodverwarming spiegel zijn:
– Geen beslagen spiegel meer in de badkamer.
– IPx4 bescherming spatwaterdicht
– ESG-veiligheidsglas
– Duitse TÜV GS keurmerk

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header