Zuinig infrarood paneel bureau

Nooit meer koud met infrarood paneel bureau

Met een infrarood paneel bureau heb je het nooit meer koud als je aan het werk bent. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, met een infrarood paneel onder bureau heb je altijd heerlijk warme benen en voeten. Kou trekt op van de grond, wanneer je dit verwarmd, kan je altijd in de juiste temperatuur werken. Het slanke warmtepaneel is slechts 150 Watt, waardoor deze ook nog eens heel zuinig in verbruik is. We leggen je de voordelen uit van een klein infrarood paneel onder bureau. 

Wat is een infrarood paneel onder bureau?

Een infrarood paneel onder bureau is een slank warmte paneel welke je onder het bureau bevestigd. Het verwarmt de ruimte onder het bureau met lange golf infrarood straling. het infrarood paneel bureau heeft een afmeting van 60x30cm en is slecht 0,5 cm dik. Deze zelfklevende fiberplaat van Infraroodpaneel is 150 watt en kan vanwege de manier van verwarmen met gemak een elektrische verwarming van 1500 watt vervangen. 

Bij infrarood warmte is er geen sprake van luchtverplaatsing, waardoor je geen last meer hebt van hinderlijke koude trek onder je bureau. Je kan ook kiezen voor een metalen infrarood paneel van het merk Welltherm. Deze bureau verwarming is ook 60×30 cm en heeft een dikte van 3 cm. Het vermogen van dit infrarood paneel bureau is 100 of 150 watt en verkrijgbaar in de kleur antraciet. Je kan ook nog kiezen voor een extra dimmer bij deze Welltherm verwarming. 

studeerkamer onder bureau verwarming 1-2

Hoe monteer je de infrarood bureau verwarming? 

De infrarood bureau verwarming is heel eenvoudig te bevestigen onder het werkblad. Aan de achterzijde van het fiberpaneel zit een plakstrip. Je verwijdert de beschermstrook van de strip en drukt de het infrarood paneel eenvoudig op de juiste plek vast. Dit kan zijn onder het bureaublad, maar ook aan de zijkant van een ladekast die onder het werkblad staat. Een infrarood bureau verwarming is zeer geschikt voor onder het bureau thuis, op kantoor, maar ook voor winkels bij de kassa en inpaktafels.

De metalen verwarming van Welltherm monteer je eenvoudig met 4 schroeven onder je bureau of ladekast. Waarna je de stekker in het stopcontact steekt. Vervolgens geniet je binnen enkele minuten van de heerlijk warme en aangename infraroodstraling. Infrarood bureau verwarming heeft een korte opwarmtijd van zo’n 5 minuten. 

Verbruik klein infrarood paneel

Het verbruik van een klein infrarood paneel voor op kantoor of in de werkkamer is zeer zuinig. Doordat het kleine warmtepaneel slecht 150 watt nodig heeft om de ruimte onder het bureau en de vloer te verwarmen bespaar je flink op de stookkosten. Je betaalt namelijk gemiddeld zo’n 3 à 4 eurocent per uur. Dankzij de korte opwarmtijd van een klein infrarood paneel verspil je ook geen energie. Ben je klaar met werken of heb je het warm genoeg, dan zet je de elektrische verwarming uit. 

Infraroodpaneel verwarmt bovendien direct de objecten op, dus je benen, voeten en vloer. Deze manier van verwarmen is anders dan bij een convectie kachel die de lucht verwarmd. Dit proces is traag en kostbaar. Verwarm daarom zuinig met een kleine infrarood paneel de ruimte onder je bureau, zodat je altijd in alle rust en warmte kan werken. Of dit nu thuis is of op kantoor. 

Ideaal werkklimaat met bureau infrarood paneel

De temperatuur van het slanke bureau infrarood paneel regel je eenvoudig via de traploos instelbare regeling. Het warmte paneel bereikt een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Met een metalen of fiberpaneel onder de werkplek regel je eenvoudig de temperatuur van iedere werkplek. Dit bevordert bovendien de productiviteit. 

Het warmtecomfort is per persoon verschillende. Eén van de grootste ergernissen van werknemers het binnenklimaat. De een heeft het koud bij 22 graden, terwijl de andere het al bij 20 graden te warm heeft. Hoe regel je een optimaal werkklimaat? Inderdaad, met een bureau infrarood paneel. Deze kan je namelijk per werkplek instellen. Heb je het te koud in de kantoortuin, dan zet je gewoon je eigen fiberpaneel onder je werkblad aan. 

Creëer een optimaal binnenklimaat 

Met infrarood panelen creëer je in no-time een optimaal binnenklimaat voor alle medewerkers. Het bewerkstelligen van een optimaal binnenklimaat is niet alleen goed voor het personeel, maar ook voor de kosten. De beste temperatuur op achter een computer te werken is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. 

Bij het creëren van een optimaal binnenklimaat op kantoor en kantoortuinen spelen verschillende factoren een rol. Denk aan de indeling van het kantoor, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht. Een te warme ruimte (hoger dan 25 graden) verlaagt de productiviteit. De ideale temperatuur van 22 graden voor op kantoor of in je eigen werkkamer in huis realiseer je eenvoudig met infrarood verwarming. Voor de bijverwarming van lokale werkplekken plaats je een infrarood paneel bureau. Op deze manier heeft iedereen het comfortabel werk en dit bevordert de productiviteit. 

Bureau verwarming kopen

Je kan de bureau verwarming kopen bij de online winkel van Infrarood verwarming.

Lees meer blogs

Vacatures