HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Woonunit infrarood verwarming

Woonunit infrarood verwarming

Woonunit infrarood verwarming systeem

Met HeatXL infrarood verwarming energiezuinig jouw woonunit verwarmen. Het kan met ons speciale infrarood verwarming systeem voor woonunits en containerwoning verwarming.

Container verwarming

De stijgende vraag naar container verwarming is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infrarood systeem om een woonunit of container te verwarmen.

Goedkoop verwarmen

HeatXL levert een oplossing voor woonunit verwarmen op een efficiënte en ook zuinige manier. Goedkoop in de aanleg en tevens in gebruik. Daardoor geschikt voor elke toepassing.

Tijdelijke woonruimte

Naast container verwarming en bouwcontainer verwarming is HeatXL infrarood verwarming geschikt voor het verwarmen van tijdelijke woonruimtes en ook noodgebouwen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

woonunit infrarood verwarming
Woonunit infrarood verwarming

Woonunit verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde producent en importeur van elektrische verwarming voor bouwcontainers, tijdelijke woonruimtes, noodlokalen en mobiele kantoorruimte. Met een zeer gering vermogen en een simpele montage kan met ons infraroodsysteem efficiënt een woonunit verwarming worden na-geïnstalleerd.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van HeatXL infrarood verwarming als woonunit verwarming. Onze producten zijn allereerst ruimte besparend en ook zuinig in gebruik. Daarnaast is er geen risico op brandgevaar. Tevens zijn de aanschafkosten laag en energieverbruik is ook nog eens zuinig.

De technologie van infrarood zorgt daarnaast voor een gezond binnenklimaat. De extreem lange onderhoudsvrije levensduur zorgt er vervolgens voor dat er geen reden is om niet te kiezen voor HeatXL woonunit verwarmen.

De weldadige infraroodwarmte zal worden afgegeven door de objecten in de ruimte waardoor een gelijkmatige en comfortabel binnenklimaat ontstaat.

HeatXL infrarood woonunit verwarming monteer je direct op het plafond of wand. In combinatie met een thermostaat is het systeem af te stellen op de wensen van gebruik en kan je perfect jouw woonunit verwarmen.

Infrarood verwarming:
• werkt op elektriciteit en de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• warmt muren, vloeren, meubilair en mensen op.
• werkt met veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de woonunit.

Woon container verwarming

Met infraroodverwarming voor een woon container profiteer je in een handomdraai van comfortabele warmte. Het resultaat is een prettige leefomgeving waar in een korte tijd een heerlijk binnenklimaat wordt bereikt. Traditionele elektrische verwarming zorgt voor droge lucht en heeft ook hoge verbruikskosten. Met HeatXL verwarm je zuinig en efficiënt woonunit.

Woonunit infrarood verwarming

Sanitair verwarming

Tijdens evenementen en op campings worden regelmatig sanitair containers gebruikt. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruikt je het beste onze HeatXL infrarood panelen. De verwarming monteer je direct aan het plafond om vervolgens ruimte te besparen. Door de directe warmtestraling is ook een douche unit gemakkelijk te verwarmen.

Tijdelijk lokaal of kantoor

HeatXL woonunit verwarming is uitermate geschikt voor gebruik in tijdelijke kantoren of klaslokalen. De panelen zijn namelijk ruimte besparend en bijzonder efficiënt. Binnen enkele minuten is het plaats besparende systeem aan het plafond gemonteerd. Je profiteert daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw project.

Infrarood verwarming voor tijdelijke warme huisvesting

• Fabrikant infrarood verwarming

• Infrarood verwarming leverancier

• Importeur infrarood verwarming

• Producent infrarood verwarming

• Producent infrarood panelen

• Groothandel infrarood verwarming

• Groothandel infrarood panelen

• Infrarood panelen fabrikant

• Infrarood verwarming