Woonunit infrarood verwarming

Woonunit infrarood verwarming

Woonunit infrarood verwarming systeem

Met HeatXL infrarood verwarming energiezuinig jouw woonunit verwarmen. Het kan met ons speciale infrarood verwarming systeem voor woonunits en containerwoning verwarming.

Container verwarming

De stijgende vraag naar container verwarming is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infrarood systeem om een woonunit of container te verwarmen.

Goedkoop verwarmen

HeatXL levert een oplossing voor woonunit verwarmen op een efficiënte en ook zuinige manier. Goedkoop in de aanleg en tevens in gebruik. Daardoor geschikt voor elke toepassing.

Tijdelijke woonruimte

Naast container verwarming en bouwcontainer verwarming is HeatXL infrarood verwarming geschikt voor het verwarmen van tijdelijke woonruimtes en ook noodgebouwen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

woonunit infrarood verwarming
Woonunit infrarood verwarming

Woonunit verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde producent en importeur van elektrische verwarming voor bouwcontainers, tijdelijke woonruimtes, noodlokalen en mobiele kantoorruimte. Met een zeer gering vermogen en een simpele montage kan met ons infraroodsysteem efficiënt een woonunit verwarming worden na-geïnstalleerd.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van HeatXL infrarood verwarming als woonunit verwarming. Onze producten zijn allereerst ruimte besparend en ook zuinig in gebruik. Daarnaast is er geen risico op brandgevaar. Tevens zijn de aanschafkosten laag en energieverbruik is ook nog eens zuinig.

De technologie van infrarood zorgt daarnaast voor een gezond binnenklimaat. De extreem lange onderhoudsvrije levensduur zorgt er vervolgens voor dat er geen reden is om niet te kiezen voor HeatXL woonunit verwarmen.

De weldadige infraroodwarmte zal worden afgegeven door de objecten in de ruimte waardoor een gelijkmatige en comfortabel binnenklimaat ontstaat.

HeatXL infrarood woonunit verwarming monteer je direct op het plafond of wand. In combinatie met een thermostaat is het systeem af te stellen op de wensen van gebruik en kan je perfect jouw woonunit verwarmen.

Infrarood verwarming:
• werkt op elektriciteit en de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• warmt muren, vloeren, meubilair en mensen op.
• werkt met veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de woonunit.

Woon container verwarming

Met infraroodverwarming voor een woon container profiteer je in een handomdraai van comfortabele warmte. Het resultaat is een prettige leefomgeving waar in een korte tijd een heerlijk binnenklimaat wordt bereikt. Traditionele elektrische verwarming zorgt voor droge lucht en heeft ook hoge verbruikskosten. Met HeatXL verwarm je zuinig en efficiënt woonunit.

Woonunit infrarood verwarming

Sanitair verwarming

Tijdens evenementen en op campings worden regelmatig sanitair containers gebruikt. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruikt je het beste onze HeatXL infrarood panelen. De verwarming monteer je direct aan het plafond om vervolgens ruimte te besparen. Door de directe warmtestraling is ook een douche unit gemakkelijk te verwarmen.

Tijdelijk lokaal of kantoor

HeatXL woonunit verwarming is uitermate geschikt voor gebruik in tijdelijke kantoren of klaslokalen. De panelen zijn namelijk ruimte besparend en bijzonder efficiënt. Binnen enkele minuten is het plaats besparende systeem aan het plafond gemonteerd. Je profiteert daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw project.

Infrarood verwarming voor tijdelijke warme huisvesting

• Fabrikant infrarood verwarming

• Infrarood verwarming leverancier

• Importeur infrarood verwarming

• Producent infrarood verwarming

• Producent infrarood panelen

• Groothandel infrarood verwarming

• Groothandel infrarood panelen

• Infrarood panelen fabrikant

• Infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.