Woning infrarood verwarming

Woning infrarood verwarming

Woning infrarood verwarming leverancier

HeatXL is groothandel voor de Benelux in woning infrarood verwarming. Deze exclusieve infraroodverwarming leveren wij zowel aan installateurs als groothandels.

Infrarood woning verwarming

Onze efficiënte en energiezuinige infraroodpanelen voor woning verwarming hebben wij ook in ons assortiment. In verschillende vormen, maten en ook vermogens.

Woning verwarming schilderij

Infrarood verwarming is ook verkrijgbaar als schilderij in glasvorm of op een metalen infraroodpaneel. Zo wordt de huiskamer verwarmd met een mooi stuk design aan de muur.

Woning spiegel verwarming

Voor in de badkamer of woonkamer is een spiegel paneel ook uitermate geschikt voor woning verwarming. Deze spiegels zijn verkrijgbaar met of zonder bijpassend frame.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Woning infrarood verwarming

Groothandel woning infrarood verwarming

HeatXL levert infrarood woning verwarming aan dealers. Deze infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en daarnaast van Duitse makelij. Infraroodpanelen  zijn in verschillende stijlen en ook maten te krijgen. Zo zijn de infrarood panelen verkrijgbaar als spiegel, glas, metaal of zelfs als schilderij.

De infrarood panelen van HeatXL voor woning verwarming zijn efficiënt en energiezuinig. De verbruikskosten zijn duidelijk lager dan bij andere verwarmingssystemen.

De HeatXL ir verwarming kan in een systeemplafond bevestigd worden of aan een muur. Afhankelijk naar wens van de klant. De montage is eenvoudig en met onze HeatXL thermostaten op elk gewenst moment aan te zetten.

Woning verwarming met infrarood panelen

HeatXL infrarood verwarming panelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben de benodigde certificaten. Afhankelijk van het merk en uitvoering van uw infrarood verwarming is meer of minder vermogen nodig. Van belang is voor de woning verwarming of de panelen als hoofd of als bij verwarming worden gebruikt. Er zijn verschillende maten en wattages beschikbaar.

HeatXL woning verwarming

Onze HeatXL infraroodpanelen zijn uit voorraad leverbaar. We hebben hierdoor een snelle uitlevering aan onze dealers en installateurs. Alle woning verwarming infraroodpanelen staan in onze prijscatalogus. De woning verwarming is verkrijgbaar als spiegel, glas, metaal en in een schilderij. Hierdoor kan men naar eigen inzicht van de klant een keuze maken. Wij vertellen je graag meer over de opties.

Woning verwarming

HeatXL verzorgt de distributie van infraroodverwarming systemen. Voor meer informatie en de mogelijkheden met infrarood verwarming kan je contact met ons opnemen. HeatXL ontvangt wekelijks zendingen van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infraroodpanelen aan jou verzekerd.

Jouw woning verwarmen met infrarood panelen

• Fabrikant infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Importeur infrarood verwarming
• Producent infrarood verwarming
• Producent infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Groothandel infrarood panelen
• Infrarood panelen fabrikant
• Infrarood verwarming

Woning infrarood verwarming

Mogelijkheden infrarood verwarming

Wanneer het HeatXL infrarood stralingspaneel is aangezet warmt de hele ruimte snel op waar ze hangen. Infraroodpanelen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Deze woning infrarood panelen verwarmen de objecten en mensen die zich in de ruimte bevinden. De objecten geven de warmte weer af in de ruimte, waardoor een comfortabele temperatuur ontstaat.

Bij een infraroodverwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Bureau paneel
• Hybride paneel

Infrarood panelen van HeatXL zijn in te zetten in een goed geïsoleerde woning, maar ook minder goed geïsoleerde huizen. Met de ir panelen bespaar je per jaar op de verwarmingskosten. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw woning.

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Voor het warme water neem je een elektrische boiler. Zo ben je vervolgens niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen.

Voordelen woning infrarood verwarming

• Eenvoudige en snelle montage.
• Geen onderhoudskosten.
• Efficiënt in gebruik.
• Gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte.
• Directe warmte, zodra je de verwarming aan zet.
• Gerichte zone verwarming.
• Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes.
• Schoon binnen klimaat.
• Infrarood straling is goed voor de gezondheid. Het helpt bij verlichting van pijn.
• Infrarood stralen hebben een ontspannende werking.
• De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.
• Geen condensatie van vocht op de muren en ramen.
• Geen schimmelvorming in de ruimte.
• Comfort bij een lage lucht temperatuur.
• Weinig warmte verlies bij het ventileren van de ruimte.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.