Werkplek infrarood verwarming

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek infrarood verwarming en panelen

Wij leveren als groothandel werkplek infrarood verwarming van goede Europese fabrikanten. Tevens verzorgen wij de rechtstreekse distributie van werkplek verwarming aan de industrie en installateurs.

Werkplek verwarming kantoor

De werkplek verwarming voor kantoor is van degelijke kwaliteit. Voor Nederland en België zijn deze infrarood panelen verkrijgbaar via onze groothandel. Een kantoor verwarmen met infraroodwarmte is efficiënt en effectief. 

Werkplek verwarming groothandel

HeatXL levert als groothandel de werkplek verwarming rechtstreeks uit onze grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Werkplek verwarming toebehoren

Naast werkplek infrarood verwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze verwarming. Zoals dimmers, timers en bevestigingsmaterialen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek verwarming infrarood

Met werkplek verwarming ben je verlost van koude benen en voeten onder je bureau. Deze verwarming kan ook worden gebruikt in winkels, bij de kassa of inpaktafel in een bedrijf. Met werkplek verwarming realiseer je comfortabel en eenvoudig een directe verwarming bij jouw bureau of werkblad. De infrarood panelen zijn tevens zeer energie zuinig in het verbruik.

Gemiddeld is het verbruik van een werkplek kachel maar 3 cent per uur! Een werkplek verwarming kan vervolgens eenvoudig onder een bureau worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de bovenste laag van de plakstrip, druk je de werkplek verwarming vervolgens vast op de door jou gewenste plaats.

Door het gebruik van energie zuinige infrarood techniek is deze verwarming efficiënt in het gebruik van energie. Met een werkplek verwarming kan je de verslindende elektrische kachel dan ook snel vervangen. Werkplek verwarming kan prima in combinatie met bestaande verwarming worden gebruikt om het comfort per werkplek te verhogen.

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van werkplek verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jou als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Groothandel HeatXL

Kenmerkend voor HeatXL is de no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatie structuur. Wil je meer weten over onze loods verwarming en andere infrarood verwarming systemen? Of heb je interesse in wederverkoop van onze infrarood producten? Vraag dan onze catalogus aan.

Werkplek infrarood verwarming kopen in de Benelux

• Fabrikant infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Importeur infrarood verwarming
• Producent infrarood verwarming
• Producent infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Groothandel infrarood panelen
• Infrarood panelen fabrikant
• Infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.