HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek infrarood verwarming en panelen

Wij leveren als groothandel werkplek infrarood verwarming van goede Europese fabrikanten. Tevens verzorgen wij de rechtstreekse distributie van werkplek verwarming aan de industrie en installateurs.

Werkplek verwarming kantoor

De werkplek verwarming voor kantoor is van degelijke kwaliteit. Voor Nederland en België zijn deze infrarood panelen verkrijgbaar via onze groothandel. Een kantoor verwarmen met infraroodwarmte is efficiënt en effectief. 

Werkplek verwarming groothandel

HeatXL levert als groothandel de werkplek verwarming rechtstreeks uit onze grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Werkplek verwarming toebehoren

Naast werkplek infrarood verwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze verwarming. Zoals dimmers, timers en bevestigingsmaterialen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek verwarming infrarood

Met werkplek verwarming ben je verlost van koude benen en voeten onder je bureau. Deze verwarming kan ook worden gebruikt in winkels, bij de kassa of inpaktafel in een bedrijf. Met werkplek verwarming realiseer je comfortabel en eenvoudig een directe verwarming bij jouw bureau of werkblad. De infrarood panelen zijn tevens zeer energie zuinig in het verbruik.

Gemiddeld is het verbruik van een werkplek kachel maar 3 cent per uur! Een werkplek verwarming kan vervolgens eenvoudig onder een bureau worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de bovenste laag van de plakstrip, druk je de werkplek verwarming vervolgens vast op de door jou gewenste plaats.

Door het gebruik van energie zuinige infrarood techniek is deze verwarming efficiënt in het gebruik van energie. Met een werkplek verwarming kan je de verslindende elektrische kachel dan ook snel vervangen. Werkplek verwarming kan prima in combinatie met bestaande verwarming worden gebruikt om het comfort per werkplek te verhogen.

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van werkplek verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jou als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Groothandel HeatXL

Kenmerkend voor HeatXL is de no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatie structuur. Wil je meer weten over onze loods verwarming en andere infrarood verwarming systemen? Of heb je interesse in wederverkoop van onze infrarood producten? Vraag dan onze catalogus aan.

Werkplek infrarood verwarming kopen in de Benelux

• Fabrikant infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Importeur infrarood verwarming
• Producent infrarood verwarming
• Producent infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Groothandel infrarood panelen
• Infrarood panelen fabrikant
• Infrarood verwarming