Werkplaats infrarood verwarming

Infrarood loods verwarming HeatXL

Werkplaats infrarood verwarming groothandel

HeatXL is exclusief Benelux importeur en groothandel voor werkplaats infrarood verwarming voor bedrijfsmatige toepassing. Wij leveren industriële infraroodstralers aan wederverkopers.

Werkplaats verwarming groothandel

De werkplaats verwarming van HeatXL zorgt voor comfortabele warmte op werkplekken in magazijnen en loodsen. De krachtig heaters zijn van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik.

Dealer infrarood verwarming

HeatXL is groothandel voor werkplaats verwarming. Vanuit voorraad in Nederland en België voorzien wij onze dealers in de Benelux. Interesse in wederverkoop? Vraag de digitale catalogus aan.

Groothandel werkplek verwarming

Naast de werkplek verwarming leveren wij ook een groot assortiment toebehoren voor de industriële infrarood stralers. Zoals dimmers en sensoren. Neem hiervoor contact op met onze groothandel.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

infrarood-loods-verwarming (1) infrarood werkplaats verwarming

Infraroodverwarming werkplaats

Infraroodverwarming werkplaats is er in diverse uitvoeringen en wattages. Zo kan je kiezen voor heaters die je bevestigt aan wanden of het plafond. Ook zijn er stralers geschikt voor pendelmontage aan kettingen of staaldraad.

Tevens heeft HeatXL ook vrijstaande werkplaatsverwarming. Evenals heaters die voorzien zijn van beweging sensoren. Daarmee bespaar je op de energiekosten.

Bij HeatXL kan je ook terecht voor alle benodigde accessoires en bevestiging materialen voor jou werkplaats infrarood heater.

HeatXL levert infraroodstralers aan deskundige wederverkopers in zowel Nederland als België. Tot onze klanten behoren dan ook toeleveranciers van de installatiebranche en installateurs. Ook leveren wij rechtsreeks aan grote industriële projecten

Met ons uitgebreide aanbod kan het misschien lastig zijn om de meest geschikte werkplaats verwarming te vinden. Wij helpen je daarom graag bij het maken van jouw keuze.

Onze adviseurs geven je graag informatie over specificaties als merk, kleur, vochtbestendigheid, vermogensklasse, stralingsafgifte en bediening. Zo krijg je een goed beeld van de exemplaren die aan jouw eisen en behoeften voldoen.

Exclusieve Italiaanse fabrikant

HeatXL levert exclusief van een Italiaanse fabrikant de infraroodverwarming voor loodsen. De stralers worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek in het Italiaanse Montecchio Emilia. Deze werkplaats stralers hebben een goede kwaliteit en een tijdloos design. De producten zijn tevens voorzien van alle benodigde certificaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Werkplaats verwarming collectie

HeatXL heeft werkplaats verwarming voor professioneel gebruik als hoofdverwarming in loodsen en hallen. Naast werkplek heaters maakt ook procesverwarming onderdeel uit van ons uitgebreide portfolio. Het overzicht van de producten kan je vervolgens bekijken in onze digitale prijscatalogus. Vraag onze catalogus op.

infrarood werkplaats verwarming

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL hanteert een grote infrarood producten voorraad zodat snel kan worden geleverd. Wij ontvangen wekelijks zendingen van onze producenten. Hierdoor kunnen wij voorzien in een vlotte levering van jouw industriële infraroodstralers.

De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt ervoor dat een snelle levering aan jouw klant is gegarandeerd.

Zone gericht werkplek verwarmen

Door elektrisch verwarmen van een industriële ruimte is het mogelijk om niet de hele hal of loods te verwarmen, maar alleen de zones waar warmte nodig is.

De werkplaats infraroodstralers verwarmen door korte infrarood golf is vele malen sneller dan een conventionele verwarming. Zoals met een lucht verhitter of centrale verwarming.

Deze moderne manier van verwarmen zorgt ervoor dat je niet de hele ruimte hoeft te verwarmen, maar alleen de werkplek waar wordt gewerkt. Dit is veel duurzamer en goedkoper.

De jaarlijkse verwarmingskosten gaan hierdoor flink naar beneden. Daarnaast creëer je een comfortabele werkplek.

Groothandel voor werkplaats infrarood verwarming

 

• Fabrikant infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Importeur infrarood verwarming
• Producent infrarood verwarming
• Producent infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Groothandel infrarood panelen
• Infrarood panelen fabrikant
• Infrarood panelen

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.