HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Werkplaats infrarood verwarming

Infrarood loods verwarming HeatXL

Werkplaats infrarood verwarming groothandel

HeatXL is exclusief Benelux importeur en groothandel voor werkplaats infrarood verwarming voor bedrijfsmatige toepassing. Wij leveren industriële infraroodstralers aan wederverkopers.

Werkplaats verwarming groothandel

De werkplaats verwarming van HeatXL zorgt voor comfortabele warmte op werkplekken in magazijnen en loodsen. De krachtig heaters zijn van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik.

Dealer infrarood verwarming

HeatXL is groothandel voor werkplaats verwarming. Vanuit voorraad in Nederland en België voorzien wij onze dealers in de Benelux. Interesse in wederverkoop? Vraag de digitale catalogus aan.

Groothandel werkplek verwarming

Naast de werkplek verwarming leveren wij ook een groot assortiment toebehoren voor de industriële infrarood stralers. Zoals dimmers en sensoren. Neem hiervoor contact op met onze groothandel.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

infrarood-loods-verwarming (1) infrarood werkplaats verwarming

Infraroodverwarming werkplaats

Infraroodverwarming werkplaats is er in diverse uitvoeringen en wattages. Zo kan je kiezen voor heaters die je bevestigt aan wanden of het plafond. Ook zijn er stralers geschikt voor pendelmontage aan kettingen of staaldraad.

Tevens heeft HeatXL ook vrijstaande werkplaatsverwarming. Evenals heaters die voorzien zijn van beweging sensoren. Daarmee bespaar je op de energiekosten.

Bij HeatXL kan je ook terecht voor alle benodigde accessoires en bevestiging materialen voor jou werkplaats infrarood heater.

HeatXL levert infraroodstralers aan deskundige wederverkopers in zowel Nederland als België. Tot onze klanten behoren dan ook toeleveranciers van de installatiebranche en installateurs. Ook leveren wij rechtsreeks aan grote industriële projecten

Met ons uitgebreide aanbod kan het misschien lastig zijn om de meest geschikte werkplaats verwarming te vinden. Wij helpen je daarom graag bij het maken van jouw keuze.

Onze adviseurs geven je graag informatie over specificaties als merk, kleur, vochtbestendigheid, vermogensklasse, stralingsafgifte en bediening. Zo krijg je een goed beeld van de exemplaren die aan jouw eisen en behoeften voldoen.

Exclusieve Italiaanse fabrikant

HeatXL levert exclusief van een Italiaanse fabrikant de infraroodverwarming voor loodsen. De stralers worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek in het Italiaanse Montecchio Emilia. Deze werkplaats stralers hebben een goede kwaliteit en een tijdloos design. De producten zijn tevens voorzien van alle benodigde certificaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Werkplaats verwarming collectie

HeatXL heeft werkplaats verwarming voor professioneel gebruik als hoofdverwarming in loodsen en hallen. Naast werkplek heaters maakt ook procesverwarming onderdeel uit van ons uitgebreide portfolio. Het overzicht van de producten kan je vervolgens bekijken in onze digitale prijscatalogus. Vraag onze catalogus op.

infrarood werkplaats verwarming

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL hanteert een grote infrarood producten voorraad zodat snel kan worden geleverd. Wij ontvangen wekelijks zendingen van onze producenten. Hierdoor kunnen wij voorzien in een vlotte levering van jouw industriële infraroodstralers.

De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt ervoor dat een snelle levering aan jouw klant is gegarandeerd.

Zone gericht werkplek verwarmen

Door elektrisch verwarmen van een industriële ruimte is het mogelijk om niet de hele hal of loods te verwarmen, maar alleen de zones waar warmte nodig is.

De werkplaats infraroodstralers verwarmen door korte infrarood golf is vele malen sneller dan een conventionele verwarming. Zoals met een lucht verhitter of centrale verwarming.

Deze moderne manier van verwarmen zorgt ervoor dat je niet de hele ruimte hoeft te verwarmen, maar alleen de werkplek waar wordt gewerkt. Dit is veel duurzamer en goedkoper.

De jaarlijkse verwarmingskosten gaan hierdoor flink naar beneden. Daarnaast creëer je een comfortabele werkplek.

Groothandel voor werkplaats infrarood verwarming

 

• Fabrikant infrarood verwarming
• Infrarood verwarming leverancier
• Importeur infrarood verwarming
• Producent infrarood verwarming
• Producent infrarood panelen
• Groothandel infrarood verwarming
• Groothandel infrarood panelen
• Infrarood panelen fabrikant
• Infrarood panelen