Welltherm infrarood verwarming spiegel

Welltherm infrarood verwarming spiegel is uitermate geschikt voor in de badkamer. Geen beslagen spiegel meer als je onder de douche vandaan komt. Deze hoge kwaliteit infrarood van Welltherm is daarnaast ook geschikt voor andere ruimtes.

Spiegel infrarood verwarming

Wat dacht je van de kledingkamer of de slaapkamer? Je hebt gelijk een warme passpiegel bij de hand. Ook in gangen, garderobes en de woonkamer zijn de Welltherm spiegel infrarood panelen een aanwinst, omdat ze weinig ruimte in beslag in nemen. Ze zijn slechts twee centimeter dik.

Energie zuinig verwarmen

Infrarood verwarming en infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen nodig om een ruimte of oppervlak te verwarmen.

Spiegel met frame

De Welltherm infrarood verwarming spiegel is te verkrijgen met of zonder frame. De grootte van de ir spiegel is verkrijgbaar in verschillende versies van 60 x 60 cm tot en met 60 x 150 cm. Met bijbehorende thermostaten kunnen verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en aangestuurd worden.

Maximale veiligheid met een infrarood verwarming spiegel

Het Welltherm infrarood verwarming spiegel is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, veilig en krasvast.

Dankzij de IP54 klasse is het infrarood spiegelpaneel spatwaterdicht. Installatie in vochtige ruimtes is daardoor mogelijk, mits de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht wordt genomen. Ze worden dan ook vaak gebruikt in badkamer en wellness ruimtes.

De stralingswarmte van de technologie achter het spiegelglas voorkomt het beslaan van het oppervlak, zodat jouw spiegelbeeld ook na het douchen duidelijk zichtbaar is. Zelfs bij verhoogde luchtvochtigheid en waterdamp beslaat de Welltherm infrarood verwarming spiegel niet. Daarom worden Welltherm infrarood spiegel panelen vaak gebruikt in badkamers, spa’s en sauna’s.

Kenmerken van de Welltherm infrarood verwarming spiegel zijn:
– Geen beslagen spiegel meer in de badkamer.
– IPx4 bescherming spatwaterdicht
– ESG-veiligheidsglas
– Duitse TÜV GS keurmerk

Infrarood verwarming en panelen van HeatXL

Industriële infrarood stralers

HeatXL heeft een zeer uitgebreid assortiment voor industriële infrarood stralers. De infrarood heaters zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen. Door de juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en korte golf werkplek verwarming ontstaat een perfecte warmte verdeling.

Industriële infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht. Tevens geschikt voor ATEX zones.

Infrarood panelen van Duitse kwaliteit

Compleet pakket infrarood panelen van hoogwaardige Duitse kwaliteit. De infrarood panelen van HeatXL zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De ontwerp mogelijkheden zijn grens overschrijdend. Voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. De infraroodpanelen zijn van degelijk Duits design en van hoge kwaliteit.

In ons assortiment vind je altijd een passend infrarood systeem voor jouw klanten. Combineer deze met onze slimme thermostaten en maak jouw advies compleet. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van een assortiment.

Infrarood verwarming groothandel

HeatXL is sinds 2008 gespecialiseerde groothandel voor energie zuinige infrarood verwarming en infrarood panelen. Wij leveren hoogwaardige producten aan installateurs in de zowel de Benelux als Duitsland.

Ons bedrijf verzorgt de exclusieve Benelux distributie voor de Duitse merken Welltherm en Ecaros infrarood panelen. Als ook de Italiaanse merken Starprogetti en Mo-El infrarood verwarming. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij de calculatie van jouw project.

Groothandel en installateur

HeatXL levert infrarood verwarming aan installateurs en technische groothandels in de Benelux. Onze gedegen productkennis en hoge kwaliteit producten zijn de basis van een compleet advies en tevens een maatwerk oplossing voor jouw warmte project.

Ons bedrijf heeft ruime ervaring in de productie en toepassing van ir verwarming en infrarood oplossingen in woningbouw en utiliteit projecten. Wij bieden een zeer compleet assortiment infrarood systemen van fabrikanten aan, waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen.

Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres. Voor diverse klanten produceren wij infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. Tot onze klanten behoren installatie bedrijven als ook technische groothandels.

Welltherm infrarood verwarming spiegel

Infrarood panelen leverancier van diverse merken

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Fabrikant infrarood verwarming