HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Welltherm infrarood verwarming print

Welltherm infrarood verwarming Kerk infrarood verwarming

Infrarood verwarming met print

HeatXL is exclusief groothandel voor Welltherm infrarood verwarming print panelen. Wij leveren deze maatwerk panelen aan zowel installateurs als ook groothandels in Nederland en België.

Veelzijdig, innovatief en decoratief dat zijn onze infrarood verwarming schilderij panelen. Met de selectie van nieuwe beeld verwarmingen heb je tevens de mogelijkheid om elk gewenst motief erop te laten bedrukken.

Welltherm infraroodpaneel afbeelding

Welltherm infraroodpaneel afbeelding is gemaakt van ESG veiligheidsglas. Dit betekent dat het infrarood paneel bestand is tegen hoge temperaturen, een glad oppervlak bevat en daarnaast van degelijke kwaliteit is.

Welltherm print paneel groothandel

Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw eigen infrarood verwarming paneel met gewenste afbeelding of foto. Je kan uiteraard ook een keuze maken uit onze brede aanbod van afbeeldingen en patronen.

Kwaliteit Welltherm verwarming

Met een Welltherm infrarood verwarming haal je een kwaliteitsproduct in huis. De panelen zijn namelijk zeer energie zuinig en verdelen de warmte op een gelijkmatige manier. Met een maatwerk afbeelding is het daardoor een pronkstuk in jouw woonkamer.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Merken infrarood verwarming

Welltherm infrarood verwarming print

Welltherm print panelen

Combineer de Welltherm infrarood verwarming print panelen met groene stroom. Met je eigen zonnepanelen zorg je voor milieubewuste en voordelige verwarming van je woning of kantoor. Het eindresultaat is namelijk geen CO2-uitstoot.

De Welltherm infrarood verwarming print panelen met afbeelding hebben een perfect rendement doordat bijna alle energie in aangename comfortabele warmte wordt omgezet.

Heerlijke warmte met Welltherm infrarood panelen in combinatie met een schilderij. De warmtepanelen verwarmen direct objecten en ook mensen in de ruimte. Het is daarom de ideale oplossing om gasloos je woning te verwarmen.

De Welltherm glazen infrarood verwarming geeft een aangename warmte af. Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit prettig aan. Vergelijkbaar met de zachte stralen van de zomerzon.

Een Welltherm glazen infrarood verwarming met print heeft geen onderhoud nodig. Evenals alle andere HeatXL ir panelen. Daarnaast is de installatie eenvoudig en snel.

Welltherm infrarood panelen print

Importeur Welltherm

Welltherm is een Duitse producten van infrarood panelen. De ir verwarming wordt uitgedacht en geproduceerd in eigen fabriek welke gelegen is in het Duitse Lüdenscheid. Bij de productie werkt men enkel met hoogwaardige componenten. De ir glaspanelen hebben een zeer goede kwaliteit en zijn tevens voorzien van alle benodigde certificaten.

Heb je interesse in de wederverkoop van Welltherm warmtepanelen? Dan vertellen wij je graag over de mogelijkheden.

Welltherm print panelen

Welltherm heeft print panelen met een hoogwaardige glas afwerking welke gemaakt zijn voor langdurig gebruik als woning verwarming. Met een groot pakket van mogelijke uitvoeringen is er altijd een paneel dat ook aansluit bij jou wens. Het ESG veiligheidsglas kan bedrukt worden aan de binnenzijde en is tevens bestand tegen hoge temperaturen.

De afbeeldingen zijn van een zeer hoge resolutie. Bekijk de digitale prijscatalogus voor een totaal overzicht.

HeatXL Welltherm infrarood verwarming print

Dealer Welltherm worden

HeatXL verzorgt de distributie van infrarood panelen van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden over de printpanelen kan je contact met ons opnemen. HeatXL ontvangt wekelijks zendingen vanuit de fabriek van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten.

De panelen met een afbeelding worden in Duitsland geproduceerd. Door een flinke voorraad is een snelle levering dan ook verzekerd.

Extra veilige infrarood verwarming

Door toepassing van ESG veiligheidsglas is het glazen paneel bestand tegen hoge temperaturen. Het oppervlak van de afbeelding is glad en van perfecte kwaliteit. Met een bijbehorend frame kan in alle RAL kleuren een extra accent worden gelegd.

De Welltherm Premium serie foto paneel is verkrijgbaar in verschillende formaten van 60 x 60 cm tot en met 60 x 120 c m. Kies voor een uitvoering met frame of frameless.

Welltherm panelen zijn ook verkrijgbaar als spiegel infrarood verwarming. Deze wordt vaak ingezet als badkamer heater. Alle versies van de ir panelen van Welltherm kan je terugvinden in onze download catalogus.

Welltherm infrarood verwarming foto

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Fabrikant infrarood verwarming