HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Infrarood verwarming hotyoga

Welltherm infrarood verwarming hotyoga is geproduceerd met het oog op het gebruik in een hotyoga of Bikram studio. HeatXL is specialist in hotyoga verwarming. Bekijk ook onze speciale website hotyoga-verwarming om meer te weten te komen over de hete vorm van yoga verwarming.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga is gemaakt van speciaal ESG veiligheidsglas dat is bestand tegen de extra hoge temperaturen in een Bikram studio. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw hotyoga studio of bikram studio.

Met een Welltherm hot yoga infraroodverwarming geniet je van een kwaliteitsproduct voor jouw studio. Vraag ons naar de vele referenties die u voorgingen en bezoek een studio met Welltherm hotyoga infraroodpanelen.

Hotyoga verwarming

Hotyoga verwarming van HeatXL is meer dan een gebruiksvoorwerp. De verwarming van een yogastudio met hotyoga verwarming, heeft een diepere lading dan alleen het technisch verwarmen van de yogaruimte.

Onze hotyoga verwarming maakt namelijk deel uit van de totaalbeleving in jouw yogastudio. Alsmede de boodschap die je aan jouw deelnemers meegeeft. Je hebt het dan niet meer over een gebruiksvoorwerp, maar over een wezenlijk onderdeel van jouw studio waarop je moet kunnen bouwen.

Wil je meer over hotyoga verwarming weten, bezoek dan ook onze speciale website met meer informatie.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Hotyoga relaiskast

Bij HeatXL zien wij de potentie van hotyoga verwarming in Europa. HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de ontwikkeling van hotyoga verwarming. Wij zien de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze hotyoga verwarming.

Dat geeft ons de extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en beter te worden. Want zoals iedere onderneming startte wij met een droom. Namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied.

Yoga panelen en hotyoga verwarming

Energie zuinige hotyoga verwarming met infrarood zorgt voor een plezierig klimaat tijdens de yogalessen. Met HeatXL hotyoga verwarming maak je gebruik van de weldadige en gezonde straling van infrarood verwarming.

Verwarm je yogastudio met een infrarood hotyoga verwarming. Het biedt niet alleen comfortabele warmte, maar het is ook gezond voor de spieren. Daarnaast is de luchtvochtigheid met onze infrarood yoga verwarming ook in balans.

Hotyoga verwarming gegevens

HeatXL is exclusief importeur en fabrikant van Welltherm hot yoga panelen van Duitse kwaliteit. Het verwarmen van een yogastudio kan op verschillende manieren. 

Vroeger werden verwarming systemen gebruikt die werkten op basis van luchtverwarming en circulatie. Het verwarmen met lucht als medium is zeer energie onzuinig.

Warme lucht moet namelijk constant worden behandeld om de juiste vochtigheid en temperatuur te behouden. Een yogastudio verwarmd met warme lucht geeft problemen met vocht, condensatie en schimmel op wanden en hoge plafonds.

Om een gezonde yoga omgeving te creëren moet rekening worden gehouden met bacterievorming. In vochtige ruimtes die worden verwarmd met lucht groeien bacteriën namelijk weelderig in de muren en vloer.

Yoga docenten zoeken daarom naar een energiezuiger en gezonder alternatief voor het verwarmen van hun yogastudio.

Onze infrarood verwarming hot-yoga maakt deel uit van de totaalbeleving in de yogastudio. Een warme en comfortabele studio, die zowel warmte uitstraalt maar ook ontspannen aanvoelt. Dat is de sfeer die je wilt creëren in jouw hotyoga studio.

Gezonde warmte hotyoga verwarming

Een gezonde manier van yoga studio verwarmen, zonder de nadelen van een lucht verwarming, is dan ook met de hotyoga infrarood verwarming. De infrarood stralen warmen de objecten en mensen op.

Tevens is HeatXL hot yoga infrarood verwarming veel zuiniger in het energieverbruik dan traditionele hotyoga verwarming. Daarnaast zorgt het systeem voor directe verwarming van de yoga beoefenaar, die een weldadige warmte voelt in de ruimte.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Verwarmen van hotyoga studio

Door ondeskundige leveranciers worden helaas nog steeds standaard infrarood panelen aangeboden. 

Infrarood panelen voor thuisgebruik zijn echter ontoereikend voor het verwarmen van hot yoga. Een hotyoga studio kan normaal gesproken ook niet verwarmd worden met een radiator voor thuisgebruik!

Voor infrarood verwarming bikram yoga studio hebben wij een speciale hotyoga heater ontwikkeld. Welke een hoge oppervlakte temperatuur bereikt van maar liefst 190 graden Celsius. 

Deze infraroodpanelen zijn daarom door yoga studio s erg gewild en verkrijgbaar in formaten van 60 x 60 tot 60 x 120 cm. Aangename en gezonde warmte voor hot yoga studio’s.

Hotyoga panelen voor Bikram en Pilates

De Welltherm hotyoga panelen zijn ook geschikt voor Bikram yoga en hotpilates studio’s. Door gerichte sturing zijn de hot yoga panelen uitermate geschikt voor de hoge temperaturen van 190 graden bij Bikramyoga.

Door de hoge temperaturen van 190°C mogen deze Welltherm panelen enkel aan het plafond opgehangen worden. Het was nog nooit zo eenvoudig een yoga ruimte opwarmen van 50 naar 190°C.

De hotyoga infrarood verwarming van HeatXL zorgt tevens voor een betere bloed doorstroming en vermindering van spierpijn.

Eveneens voor de lagere temperaturen in een Hot Pilates studio. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden voor jouw studio. 

Naast levering en advies, bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van onze installatie service.

Infraroodpanelen leverancier voor hot yoga

  

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming