Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Infrarood verwarming hotyoga

Welltherm infrarood verwarming hotyoga is geproduceerd met het oog op het gebruik in een hotyoga of Bikram studio. HeatXL is specialist in hotyoga verwarming. Bekijk ook onze speciale website hotyoga-verwarming om meer te weten te komen over de hete vorm van yoga verwarming.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga is gemaakt van speciaal ESG veiligheidsglas dat is bestand tegen de extra hoge temperaturen in een Bikram studio. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw hotyoga studio of bikram studio.

Met een Welltherm hot yoga infraroodverwarming geniet je van een kwaliteitsproduct voor jouw studio. Vraag ons naar de vele referenties die u voorgingen en bezoek een studio met Welltherm hotyoga infraroodpanelen.

Hotyoga verwarming

Hotyoga verwarming van HeatXL is meer dan een gebruiksvoorwerp. De verwarming van een yogastudio met hotyoga verwarming, heeft een diepere lading dan alleen het technisch verwarmen van de yogaruimte.

Onze hotyoga verwarming maakt namelijk deel uit van de totaalbeleving in jouw yogastudio. Alsmede de boodschap die je aan jouw deelnemers meegeeft. Je hebt het dan niet meer over een gebruiksvoorwerp, maar over een wezenlijk onderdeel van jouw studio waarop je moet kunnen bouwen.

Wil je meer over hotyoga verwarming weten, bezoek dan ook onze speciale website met meer informatie.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Hotyoga relaiskast

Bij HeatXL zien wij de potentie van hotyoga verwarming in Europa. HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de ontwikkeling van hotyoga verwarming. Wij zien de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze hotyoga verwarming.

Dat geeft ons de extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en beter te worden. Want zoals iedere onderneming startte wij met een droom. Namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied.

Yoga panelen en hotyoga verwarming

Energie zuinige hotyoga verwarming met infrarood zorgt voor een plezierig klimaat tijdens de yogalessen. Met HeatXL hotyoga verwarming maak je gebruik van de weldadige en gezonde straling van infrarood verwarming.

Verwarm je yogastudio met een infrarood hotyoga verwarming. Het biedt niet alleen comfortabele warmte, maar het is ook gezond voor de spieren. Daarnaast is de luchtvochtigheid met onze infrarood yoga verwarming ook in balans.

Hotyoga verwarming gegevens

HeatXL is exclusief importeur en fabrikant van Welltherm hot yoga panelen van Duitse kwaliteit. Het verwarmen van een yogastudio kan op verschillende manieren. 

Vroeger werden verwarming systemen gebruikt die werkten op basis van luchtverwarming en circulatie. Het verwarmen met lucht als medium is zeer energie onzuinig.

Warme lucht moet namelijk constant worden behandeld om de juiste vochtigheid en temperatuur te behouden. Een yogastudio verwarmd met warme lucht geeft problemen met vocht, condensatie en schimmel op wanden en hoge plafonds.

Om een gezonde yoga omgeving te creëren moet rekening worden gehouden met bacterievorming. In vochtige ruimtes die worden verwarmd met lucht groeien bacteriën namelijk weelderig in de muren en vloer.

Yoga docenten zoeken daarom naar een energiezuiger en gezonder alternatief voor het verwarmen van hun yogastudio.

Onze infrarood verwarming hot-yoga maakt deel uit van de totaalbeleving in de yogastudio. Een warme en comfortabele studio, die zowel warmte uitstraalt maar ook ontspannen aanvoelt. Dat is de sfeer die je wilt creëren in jouw hotyoga studio.

Gezonde warmte hotyoga verwarming

Een gezonde manier van yoga studio verwarmen, zonder de nadelen van een lucht verwarming, is dan ook met de hotyoga infrarood verwarming. De infrarood stralen warmen de objecten en mensen op.

Tevens is HeatXL hot yoga infrarood verwarming veel zuiniger in het energieverbruik dan traditionele hotyoga verwarming. Daarnaast zorgt het systeem voor directe verwarming van de yoga beoefenaar, die een weldadige warmte voelt in de ruimte.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Verwarmen van hotyoga studio

Door ondeskundige leveranciers worden helaas nog steeds standaard infrarood panelen aangeboden. 

Infrarood panelen voor thuisgebruik zijn echter ontoereikend voor het verwarmen van hot yoga. Een hotyoga studio kan normaal gesproken ook niet verwarmd worden met een radiator voor thuisgebruik!

Voor infrarood verwarming bikram yoga studio hebben wij een speciale hotyoga heater ontwikkeld. Welke een hoge oppervlakte temperatuur bereikt van maar liefst 190 graden Celsius. 

Deze infraroodpanelen zijn daarom door yoga studio s erg gewild en verkrijgbaar in formaten van 60 x 60 tot 60 x 120 cm. Aangename en gezonde warmte voor hot yoga studio’s.

Hotyoga panelen voor Bikram en Pilates

De Welltherm hotyoga panelen zijn ook geschikt voor Bikram yoga en hotpilates studio’s. Door gerichte sturing zijn de hot yoga panelen uitermate geschikt voor de hoge temperaturen van 190 graden bij Bikramyoga.

Door de hoge temperaturen van 190°C mogen deze Welltherm panelen enkel aan het plafond opgehangen worden. Het was nog nooit zo eenvoudig een yoga ruimte opwarmen van 50 naar 190°C.

De hotyoga infrarood verwarming van HeatXL zorgt tevens voor een betere bloed doorstroming en vermindering van spierpijn.

Eveneens voor de lagere temperaturen in een Hot Pilates studio. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden voor jouw studio. 

Naast levering en advies, bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van onze installatie service.

Infraroodpanelen leverancier voor hot yoga

  

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.