Welltherm infrarood verwarming glas

Welltherm infrarood verwarming glas

Welltherm infrarood panelen glas

HeatXL is exclusief Benelux groothandel voor Welltherm infrarood verwarming glas. Wij leveren deze fraaie energie zuinige panelen aan zowel installateurs als groothandels. De Welltherm infrarood verwarming glas zijn robuust, extra stevig en ook krasvast.

Welltherm veiligheidsglas

De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van een hoogwaardige en permanente hitte bestendige ESG veiligheidsglas. Net zoals het frame is het design verkrijgbaar in alle RAL kleuren. In mat of glans. Tevens is het ir glas paneel ook te verkrijgen in spiegelvorm.

Welltherm afbeelding paneel

Laat je fantasie zijn gang maar gaan en creëer je eigen paneel met ieder gewenste afbeelding. Of kies je favoriete ontwerp uit een breed aanbod afbeeldingen die door ons zijn geselecteerd.

Welltherm krijtbord glas

Of je nu een notitie wilt schrijven of een persoonlijk bericht wenst achter te laten, dit krijtbord paneel van glas is een aanwinst voor iedereen. De infrarood verwarming is mat zwart van kleur en verwarmd vervolgens de kamer op een gelijkmatige en ecologische wijze.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Welltherm infrarood verwarming glas

Welltherm glas panelen

Denk aan het milieu en gebruik de Welltherm glas panelen in combinatie met groene stroom. Nog beter is om de infrarood panelen te gebruiken met zonnepanelen, hierdoor bespaar je ook nog eens op je elektriciteit rekening. Geen CO2 uitstoot meer met een ir paneel in je huis. De ir glas panelen zijn duurzaam, gezond en tevens milieubewust.

De Welltherm infrarood warmtepanelen bereiken een uitstekend rendement doordat vrijwel alle energie volledig wordt omgezet in warmte. Het benodigd vermogen wordt optimaal gebruikt door de hoogwaardige glas panelen.

Gezonde warmte met Welltherm infrarood verwarming glas. De infrarood panelen verwarmen direct objecten en mensen in de ruimte. Het is daarom de ideale oplossing om gasloos je woning te verwarmen.

Doordat ir panelen niet de lucht verwarmen, heb je een schoner binnenklimaat. Je hebt geen luchtcirculatie, waardoor je geen hinder hebt van rondzwevende stofdeeltjes en bacteriën. Zoals bij een conventionele verwarming wel het geval is.

Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit heerlijk aan. Vergelijkbaar met de zachte stralen van de zomerzon of de warmte van een openhaard. Daarnaast is infrarood verwarming volkomen reukloos en geruisloos.

Groothandel Welltherm

Welltherm is een Duitse fabrikant van infrarood panelen. In een eigen fabriek in Lüdenscheid worden de panelen met zorgvuldig geselecteerde onderdelen ontwikkeld en geproduceerd. De glaspanelen van Duitse makelij hebben een zeer goede kwaliteit en zijn daarnaast voorzien van alle benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Welltherm verwarmingen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Infrarood glas panelen

Welltherm heeft infrarood warmtepanelen met glas afwerking, gemaakt voor intensief gebruik als hoofdverwarming. Met een ruime keus aan uitvoeringen zit er altijd wel een paneel bij die aansluit bij je wensen. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen en spatwaterdicht. De infrarood verwarming glas is vervolgens ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Veilig gebruik in badkamer

Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen, glad van structuur en van hoge kwaliteit. Naast het harde veiligheidsglas zijn de infrarood panelen ook nog eens spat waterbestendig.

Of het nu gaat om een infrarood verwarming met handdoek beugel, spiegel-, muur- of plafondpaneel, de glas infrarood panelen zijn dankzij de IPx4 klasse zeer geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes.

Houd altijd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron.

Wanneer het oppervlak van het paneel zeer zwaar is beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Daardoor loop je geen gevaar lopen op scherpe punten. Daarbij zeggende, dat je wel heel wat moet uithalen wil het glas überhaupt breken.

groothandel welltherm infrarood panelen glas Welltherm infrarood verwarming glas

Dealer worden van Welltherm

HeatXL verzorgt de distributie van infrarood verwarming van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden over de glaspanelen van Welltherm kan je contact met ons opnemen. 

HeatXL ontvangt wekelijks zendingen met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infrarood verwarming verzekerd.

Ultradunne uitvoering

De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp. Door de ultradunne uitvoering nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere ruimte.

De bijbehorende frames zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar. In mat of glanzend glas. De wonderschone elegante kleur kristal wit is in iedere woonkamer gemakkelijk te integreren. Je zou namelijk niet zeggen dat achter het platte infrarood paneel een zeer hoogwaardig innovatief verwarming systeem schuil gaat.

Alle uitvoeringen van de verwarmingspanelen van Welltherm zijn overigens verkrijgbaar met of zonder frame.

De voordelen van infrarood verwarming glas

– Infrarood verwarming glas zien eruit als kunstvoorwerpen.
– Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.
– Reinig door het oppervlak af te vegen.
– Eenvoudige installatie en aansluiting met stekker in stopcontact.
– Gehard veiligheidsglas biedt veiligheid voor jou en je kinderen.
– Populair bij mensen met allergieën en astmapatiënten omdat de lucht stofvrij is.
– Regelbaar door middel van een thermostaat via gedefinieerde programma’s.
– Lage variabele kosten omdat er bij ventilatie nauwelijks warmte verlies is.

Welltherm infraroodpanelen met glas afwerking

 

Infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.