heatxl doorzichtig

Wat is infrarood verwarming krijtbord?

Waarom een infrarood verwarming krijtbord kopen?

Een infrarood verwarming krijtbord is een elektrische verwarming die gebruikmaakt van infraroodstraling. Het oppervlak van het infrarood paneel is gemaakt van metaal of glas en is zeer efficiënt in gebruik. Een infrarood verwarming krijtbord kan je met krijt beschrijven en maak je weer eenvoudig schoon met een vochtige doek. Waarom een infrarood verwarming krijtbord kopen? We leggen je de voordelen uit en waar je dit stijlvolle infrarood paneel zwart kan toepassen. 

Waar infrarood verwarming krijtbord gebruiken?

Infrarood verwarming krijtbord zien we vaak terug in de keuken, kinderkamer, restaurants, scholen, wellness centra en kantoren. Op het oppervlak kan je net zoals op een whiteboard teksten schrijven, tekenen, afspraken noteren en het menu noteren. Je beschrijft het zwarte oppervlak met krijt. Gebruik nooit magneten op het warmtepaneel want dat verstoort de uitstraling van de warmte. Bovendien wordt het paneel ook warm.

Een krijtbord infrarood paneel heeft een heerlijke warmte afgifte met een strak design. Zodra het warmtepaneel aan gaat geniet je vrijwel direct van de comfortabele warmte. De korte opwarmtijd van 5 tot 12 minuten draagt bij aan de energiebesparing en wordt maximaal 110 of 120 graden Celsius. Het warmtepaneel is aanraakveilig en daardoor ook geschikt als kinderkamer verwarming. 

Een infrarood verwarming krijtbord is ideaal voor in de keuken. Niet alleen heerlijk warm, maar ook multifunctioneel. Schrijf de boodschappenlijst erop, een notitie van de voetbalwedstrijden van je zoon of gewoon een lief bericht voor je partner. 

Voor zakelijk gebruik zien we de zwarte infrarood panelen vaak terug bij kantoren, waar deze naast elektrische verwarming gebruikt wordt als brainstormbord. Spa & wellness centra maken ook veelvuldig gebruik van deze waterafstotende infrarood panelen. Ze dragen namelijk de IP44 klasse, wat betekent dat je ze ook in vochtige ruimtes veilig kan gebruiken. Horeca maakt gebruik van onze zwarte verwarming om de menukaart op te schrijven of de openingstijden. 

Opgesomd, waar kan je een infrarood verwarming toepassen?
– In huis: badkamer, woonkamer, kinderkamer en keuken
– Zakelijk gebruik: scholen, kantoren, horeca, spa & wellness

Welltherm infrarood panelen zwart 

Van het Duitse hoogstaande merk Welltherm zijn de infrarood panelen zwart gemaakt van extra veilig ESG glas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan waarbij het glas wordt verhit naar 700 graden Celsius om het daarna met een shockeffect af te laten koelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge elasticiteit en buigvastheid.

Ondanks het lage wattage welke de Welltherm infrarood panelen zwart nodig hebben, behaal je wel de ideale oppervlakte temperatuur van 120 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat je van een optimale besparing geniet op de energiekosten. Het krijtbord infraroodpaneel is bij Infrarood-verwarming.nl verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Van een klein warmtepaneel van 360 watt tot een groot satijn zwart glazen infraroodpaneel van 930 watt. 

Naast de glazen infrarood verwarming Welltherm is dit model ook verkrijgbaar van het merk Ecaros. hierbij kan je kiezen tussen een zwarte verwarming van 400, 600, 800 of 1000 watt. Voorzien van alle nodige veiligheidskeurmerken. Zoals VDE-goedkeuring, Made in Germany, RoHS en CE-keuring. Op de Welltherm infrarood panelen ontvang je maar liefst 5 jaar garantie en op Ecaros 3 jaar. 

keuken met krijtbord stekker thermostaat

Alkari infrarood paneel zwart

Het Alkari infrarood paneel zwart, welke verkrijgbaar is bij Infraroodpaneel is verkrijgbaar in de metalen versie. Het warmtepaneel is afgewerkt met hoogwaardige zwart mat gelakt metaal. Dit geeft het infrarood paneel enerzijds een robuuste uitstraling en aan de andere kant is het infraroodpaneel zeer elegant. 

Alkari infrarood verwarming krijtbord is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages. Van 40 x 60 x 2 cm tot 600 x 1400 x 2 cm. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm is het Alkari infrarood paneel ook ruimte besparend aan de muur. Ook is het mogelijk om de warmtepanelen van Infrarood Verwarming aan het plafond te monteren. Deze fungeert dan als zwarte verwarming, waarbij ook de vloer heerlijk warm wordt. De montage is eenvoudige met de bijgeleverde montage beugels en installatie kit. 

Dankzij de IP44 klasse kan je een infrarood paneel zwart ook in vochtige ruimtes monteren, zoals in de badkamer. Een Alkari krijtbord infrarood paneel zie je ook vaak terug in wellness centra. Houd bij de installatie altijd de veilige afstand aan van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde water aansluiting. Met de Alkari 

Krijtbord keuken verwarming

Met een krijtbord keuken verwarming heb je het nooit meer koud in de woonkeuken. Met de slimme thermostaat, die geïntegreerd zit in de krijtbord keukenverwarming, stel je eenvoudig de tijd in hoe laat de kachel aan gaan. Je bedient de verwarming heel gemakkelijk met de app op je mobiele telefoon. Een infrarood paneel zwart met thermostaat an Infrarood Verwarming bespaar je ook nog eens extra op de energie kosten, omdat deze niet onnodig aan staat. 

Infrarood krijtbord verwarming is ideaal voor gebruik als bijverwarming in de keuken. Het zorgt voor de juiste temperatuur in de woonkeuken. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm, verspillen infrarood panelen geen waardevolle ruimte in de keuken. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden bij de inrichting.

Met een schoolbord verwarming in de keuken geniet je iedere dag opnieuw van een vers bakje koffie in een comfortabele infraroodwarmte. Het verwarmingspaneel heeft een snelle reactietijd en is daardoor binnen enkele minuten warm. Een krijtbord paneel in de keuken is ideaal en eigenlijk onmisbaar. 

Kenmerken infrarood verwarming krijtbord

– Beschrijft het oppervlak met echt krijt. 

– Eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje.

– Diverse toepassingen, zoals keuken, kinderkamer, badkamer, klaslokalen, horeca. Ideaal 

– Snelle en eenvoudige installatie dankzij universele muurbeugel.

– Efficiënt in gebruik en binnen enkele minuten warm. 

– Ruimtebesparend dankzij slank paneel van 2 cm.

– Geen onderhoudskosten.

– Aangename directe stralingswarmte, vergelijkbaar met de zonnestralen.

Lees meer blogs

Vacatures