Wat is accumulatie verwarming?

Accumulatie verwarming voordelen en nadelen

’s Nachts zorgt accumulatie verwarming voor warmteopslag. Wie kiest voor elektrische verwarming moet investeren in radiatoren van hoge kwaliteit. Daardoor geniet je van meer warmtecomfort en energiebesparing.

In de nacht, wanneer het elektriciteitstarief lager is, laadt een accumulatie verwarming zich op. Deze opgeslagen energie gebruik je op de dag om je huis zonder gas te verwarmen. De opgeslagen warmte wordt verdeeld op piekuren, die meestal overdag en vroeg in de avond vallen. Dit is dus alleen aantrekkelijk als je een dal- en piekuren abonnement hebt bij je energieleverancier.

Wat zijn de voordelen en nadelen van accumulatie en wat is een beter alternatief voor accumulatoren?

Lees het complete artikel Accumulatie verwarming voordelen en nadelen.

Kies voor zuinige elektrische verwarming: infrarood paneel

Wil je de accumulatieverwarming vervangen, kies dan voor een zuinige elektrische verwarming in de vorm van infrarood paneel. Met infrarood panelen bespaar je gelijk op de energie en is een betere optie dan accumulatie verwarming. Elektrische accumulatieverwarming is een systeem dat de laatste jaren aanzienlijk is ingehaald door meer geavanceerde en inventieve technologieën.

In feite is de werking van accumulatie verwarming tijdrovend en misschien niet geschikt voor je levensstijl. Infrarood paneel daarentegen biedt het thermisch comfort dat je zoekt. Op ieder moment van de dag is infraroodwarmte aanwezig. Binnen enkele minuten wordt de gewenste temperatuur verkregen. Het verwarmt de kamer snel en efficiënt.
Infrarood verwarming heeft geen onderhoud en de installatie is eenvoudig.

Accumulatoren vervangen door infrarood verwarming

Wil je de accumulatoren vervangen door infrarood verwarming? Neem dan zeker contact op met onze Infrarood Verwarming winkel. Wij leggen je alles uit voer zonder gas huis verwarmen met de aangename infraroodstraling. Voor iedere kamer hebben we geschikte infrarood panelen. Van badkamer verwarming tot woonkamer en keuken paneel.

Lees meer blogs

Vacatures