Voordelen infrarood verwarming bureau

Infrarood verwarming bureau voor thuis of op kantoor

Met een infrarood verwarming bureau voor thuis of op kantoor heb je nooit meer last van koude voeten of benen. Je creëert met een infrarood verwarming onder bureau voor iedereen een comfortabele werkplek. Bovendien is het bureau infrarood paneel slecht 0,5cm dik, dus ruimte besparend en overal eenvoudig te monteren dankzij de plakstrip. We leggen je de voordelen van een infrarood bureau verwarming uit. 

Wat is infrarood verwarming onder bureau?

Om te begrijpen wat de voordelen zijn, leggen we eerst uit wat een infrarood verwarming onder bureau precies is. Het is een slank fiberpaneel van slechts 0,5 cm dik en een afmeting van 60 x 30 cm. De warmtepanelen verwarmen de ruimte onder bureaus met infraroodstraling. Het voordeel hiervan is dat direct je benen, voeten en de vloer warm worden. Want infrarood-verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten waarmee de stralen in contact komen. 

Bij infraroodstraling is dus geen sprake van luchtverplaatsing, waardoor je geen last meer hebt van hinderlijke koude trek onder je bureau. Het kleine infraroodpaneel is slecht 150 Watt en wordt maximaal 70 Graden Celsius. Daardoor verwarm je zeer energiezuinig je werkplek thuis of op kantoor. 

Aan de achterkant van het slanke fiberplaat zit een plakstrip, waarmee je het paneel eenvoudig onder het bureaublad plakt. Je kan deze ook op de bureaulade bevestigen die je onder het werkblad hebt staan. De infrarood bureau verwarming 150 watt is ook ideaal voor gebruik bij inpaktafels en bij de kassa’s van winkels. 

Bij Infrarood Verwarming kan je ook kiezen voor een metalen ir-panelen van het Duitse merk Welltherm. Deze bureauverwarming heeft ook een afmeting van 60 x 30 cm, maar is iets dikker. Alsnog met 3 cm dikte is deze ruimte besparend. De metalen infrarood bureau verwarming van Welltherm is leverbaar in 100 of 150 Watt en monteer je met vier schroeven onder het bureaublad. Deze infrarood kachel zien we ook vaak terug bij kerken voor lokale bijverwarming. 

Bureau verwarming infrarood als bijverwarming

Een bureau verwarming infrarood is ideaal als bijverwarming voor iedere werkplek. Of dit nu op kantoor is of thuis in de werkkamer. Je hebt hiervoor twee mogelijkheden, een infrarood fiberpaneel of een infrarood paneel op standaard. 

De infrarood verwarming op standaard kan je eenvoudig verplaatsen, daar waar de warmte benodigd nodig is. Een mobiele infraroodverwarming staat op een robuuste voet of op een standaard met wieltjes. Het enige wat je nodig hebt is een stroom aansluiting.

Bureau verwarming infrarood voor winkels, werkplaatsen of kantoren. Met deze elektrische verwarming realiseer je direct een warme werkplek. Aangezien het warmtepaneel binnen 5 minuten opgewarmd is. Ben je klaar met werken, dan zet je het paneel weer uit. Hierdoor bespaar je op de energiekosten. Met dit unieke warmtepaneel heb je nooit meer koude voeten of benen bij je werkplek. 

Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood panelen zeer zuinig in energie verbruik zijn. Vanwege het lage wattage ben je slecht 3 à eurocent per uur kwijt. Een bureau fiberpaneel kan vervolgens eenvoudig onder het bureaublad worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

Voordelen infrarood bureau verwarming 150 Watt

De voordelen van infrarood bureau verwarming 150 Watt zijn groot. Voor het gemak hebben we deze op een rij gezet: 

– Zuinig in verbruik

– Slechts 150 Watt, waardoor zuinig in verbruik (€ 0,03 per uur)

– Eenvoudig montage middels plakstrip. 

– Horizontale of verticale bevestiging.

– Geen onderhoudskosten. 

– Slank en klein infrarood paneel van 60 x 30 x 0,5 cm. 

– Gezonde en directe warmte.

– Geen last van tocht of trek onder je bureau. 

– Altijd een warme werkplek thuis of op kantoor.

– Traploos instelbare temperatuur regeling.

Iedereen een comfortabele werkplek

Door werkplekken te verwarmen met infrarood verwarming paneel bureau, kan iedereen zelf de temperatuur rondom zijn of haar werkplek regelen. Daardoor hebben anderen geen last van een te koude of te warme werkplek. IR panelen zijn ideaal als bijverwarming. Wil je meer weten over dit innovatieve kleine infrarood paneel? Neem dan contact op met onze adviseurs van Infrarood Verwarming, waar je deze ook kan kopen. Natuurlijk kan je het bureaupaneel ook direct in de online winkel bestellen. 

Wil je meer weten over hoe infrarood-verwarming werkt en andere onderwerpen? Lees dan meer informatie in onze informatieve infrarood verwarming blogs. Zoals huis aardgasvrij verwarmen, hoe doe je dat?

Lees meer blogs

Vacatures