HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Vakantiewoning infrarood verwarming

Vakantiewoning infrarood verwarming

HeatXL levert vakantiewoning infrarood verwarming aan zowel installateurs als project bedrijven. Deze goedkope en zuinige vakantiewoning verwarming maakt gebruik van de voordelen van infrarood straling. Geschikt voor bijvoorbeeld bungalows en caravans. Maar ook voor Tiny Houses en container woningen.

Groothandel verwarming

HeatXL is groothandel van verschillende merken recreatiewoning verwarming. Van budget tot exclusief design. Voor ieder een toegankelijk product voor comfort en warmte.

Vakantie woning verwarming

De HeatXL vakantiewoning infrarood verwarming wordt veel gebruikt in recreatie woningen en sta caravans. Deze infraroodverwarming is zeer zuinig in gebruik.

Groothandel infrarood verwarming

Voor een mooi strakke en luxe uiterlijk kies je vervolgens voor vakantiewoning verwarming met een glaspaneel. Deze zijn verkrijgbaar in wit, zwart en in print uitvoering.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Vakantiewoning infrarood verwarming

Groothandel vakantiewoning verwarming

Infrarood panelen als vakantiewoning verwarming is een uitkomst. Niet alleen is verwarmen met ir straling een goedkoop in verbruik, het is daarbij veilig en snel aan te brengen. Zodra een bestaande elektrische verwarming is vervangen door een infrarood systeem, dalen de stookkosten met gemiddeld 50% voor een vakantiewoning.

Infrarood panelen hebben geen lange opwarmtijd nodig. In slecht 8 tot 15 minuten stralen ze op volle kracht. Daarnaast zijn infrarood panelen uitermate geschikt voor een snelle verwarming per ruimte.

Een infrarood paneel heeft namelijk een bereik van ongeveer 3 meter. Je hoeft niet gelijk de hele ruimte op te warmen. Een snelle zone verwarming is ideaal voor tijdelijke woningen, zoals vakantiehuisje. Snelle warmte, duurzaam, energie bewust en comfortabele warmte.

Tijdens de periode waarin je de vakantie woning niet gebruikt kan een hygrostaat de woning op temperatuur houden. Tijdens jouw afwezigheid houdt de hygrostaat het vakantie huis op temperatuur en houdt daarnaast ook de luchtvochtigheid in balans. Zo voorkom je de muffe lucht in het vakantieverblijf.

De infraroodverwarming die wij als groothandel leveren is daarom zeer geschikt voor vakantie huizen. In sommige situaties kiezen klanten voor een goedkope uitvoering. Andere kiezen voor een luxe paneel. Wij hebben daarom voor vakantiewoningen een groot aanbod. Er zit vervolgens altijd een ir paneel bij dat bij jou in de smaak valt.

Groothandel verwarming

Vakantiewoning verwarming van HeatXL is ook geschikt voor professioneel en verhuur gebruik als hoofd verwarming in recreatie woningen of een stacaravan. Naast de eigen HeatXL infrarood panelen hebben wij ook vakantiewoning verwarming van Welltherm. Al onze merken zijn van hoge kwaliteit. Wij geven je graag advies.

HeatXL vakantiewoning verwarming

Onze groothandel heeft een ruime voorraad infrarood panelen, dat zorgt vervolgens voor een snelle levering. De goede afspraken met onze distributeurs zorgt er dan ook voor dat jouw klant de ir warmtepanelen op tijd heeft. Hierdoor kan men naar eigen inzicht van de klant een keuze maken. Wij vertellen je graag meer over de opties.

Vakantiewoning infrarood verwarming

Vakantiehuis verwarmen

We hebben een groot assortiment in verschillende maten en uitvoeringen. Er is altijd een uitvoering die aansluit bij jouw wensen. Het overzicht van alle producten vind je terug in onze digitale catalogus. Alle HeatXL infrarood panelen zijn voorzien van certificaten en van hoogwaardige kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar de inkoop condities.

Gezond binnenklimaat

Het belangrijkste verschil met een conventionele centrale verwarming is dat infrarood panelen niet de lucht in de ruimte verwarmen, maar de objecten en mensen. Denk hierbij aan de wanden, vloer en meubels die in de kamer staan. Je hebt daardoor geen ongezonde luchtstromingen door de kamer.

De panelen verdelen de infrarode warmtestralen gelijkmatig over de oppervlakken van de kamer. Het creëert een bijzonder comfortabel en gezond klimaat.

Doordat de infrarood panelen de muren opwarmen hebben schimmels geen kans om zich te nestelen. De warmte panelen werken zowel in goed geïsoleerde als minder geïsoleerde vakantie woningen.

Recreatie infrarood warmtepaneel:
• werkt op elektriciteit en de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• warmt muren, vloeren, meubilair en mensen op.
• werkt met veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de kamer.

Vakantiewoning zuinig verwarmen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming