Vakantiewoning infrarood verwarming

Vakantiewoning infrarood verwarming

HeatXL levert vakantiewoning infrarood verwarming aan zowel installateurs als project bedrijven. Deze goedkope en zuinige vakantiewoning verwarming maakt gebruik van de voordelen van infrarood straling. Geschikt voor bijvoorbeeld bungalows en caravans. Maar ook voor Tiny Houses en container woningen.

Groothandel verwarming

HeatXL is groothandel van verschillende merken recreatiewoning verwarming. Van budget tot exclusief design. Voor ieder een toegankelijk product voor comfort en warmte.

Vakantie woning verwarming

De HeatXL vakantiewoning infrarood verwarming wordt veel gebruikt in recreatie woningen en sta caravans. Deze infraroodverwarming is zeer zuinig in gebruik.

Groothandel infrarood verwarming

Voor een mooi strakke en luxe uiterlijk kies je vervolgens voor vakantiewoning verwarming met een glaspaneel. Deze zijn verkrijgbaar in wit, zwart en in print uitvoering.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Vakantiewoning infrarood verwarming

Groothandel vakantiewoning verwarming

Infrarood panelen als vakantiewoning verwarming is een uitkomst. Niet alleen is verwarmen met ir straling een goedkoop in verbruik, het is daarbij veilig en snel aan te brengen. Zodra een bestaande elektrische verwarming is vervangen door een infrarood systeem, dalen de stookkosten met gemiddeld 50% voor een vakantiewoning.

Infrarood panelen hebben geen lange opwarmtijd nodig. In slecht 8 tot 15 minuten stralen ze op volle kracht. Daarnaast zijn infrarood panelen uitermate geschikt voor een snelle verwarming per ruimte.

Een infrarood paneel heeft namelijk een bereik van ongeveer 3 meter. Je hoeft niet gelijk de hele ruimte op te warmen. Een snelle zone verwarming is ideaal voor tijdelijke woningen, zoals vakantiehuisje. Snelle warmte, duurzaam, energie bewust en comfortabele warmte.

Tijdens de periode waarin je de vakantie woning niet gebruikt kan een hygrostaat de woning op temperatuur houden. Tijdens jouw afwezigheid houdt de hygrostaat het vakantie huis op temperatuur en houdt daarnaast ook de luchtvochtigheid in balans. Zo voorkom je de muffe lucht in het vakantieverblijf.

De infraroodverwarming die wij als groothandel leveren is daarom zeer geschikt voor vakantie huizen. In sommige situaties kiezen klanten voor een goedkope uitvoering. Andere kiezen voor een luxe paneel. Wij hebben daarom voor vakantiewoningen een groot aanbod. Er zit vervolgens altijd een ir paneel bij dat bij jou in de smaak valt.

Groothandel verwarming

Vakantiewoning verwarming van HeatXL is ook geschikt voor professioneel en verhuur gebruik als hoofd verwarming in recreatie woningen of een stacaravan. Naast de eigen HeatXL infrarood panelen hebben wij ook vakantiewoning verwarming van Welltherm. Al onze merken zijn van hoge kwaliteit. Wij geven je graag advies.

HeatXL vakantiewoning verwarming

Onze groothandel heeft een ruime voorraad infrarood panelen, dat zorgt vervolgens voor een snelle levering. De goede afspraken met onze distributeurs zorgt er dan ook voor dat jouw klant de ir warmtepanelen op tijd heeft. Hierdoor kan men naar eigen inzicht van de klant een keuze maken. Wij vertellen je graag meer over de opties.

Vakantiewoning infrarood verwarming

Vakantiehuis verwarmen

We hebben een groot assortiment in verschillende maten en uitvoeringen. Er is altijd een uitvoering die aansluit bij jouw wensen. Het overzicht van alle producten vind je terug in onze digitale catalogus. Alle HeatXL infrarood panelen zijn voorzien van certificaten en van hoogwaardige kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar de inkoop condities.

Gezond binnenklimaat

Het belangrijkste verschil met een conventionele centrale verwarming is dat infrarood panelen niet de lucht in de ruimte verwarmen, maar de objecten en mensen. Denk hierbij aan de wanden, vloer en meubels die in de kamer staan. Je hebt daardoor geen ongezonde luchtstromingen door de kamer.

De panelen verdelen de infrarode warmtestralen gelijkmatig over de oppervlakken van de kamer. Het creëert een bijzonder comfortabel en gezond klimaat.

Doordat de infrarood panelen de muren opwarmen hebben schimmels geen kans om zich te nestelen. De warmte panelen werken zowel in goed geïsoleerde als minder geïsoleerde vakantie woningen.

Recreatie infrarood warmtepaneel:
• werkt op elektriciteit en de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• warmt muren, vloeren, meubilair en mensen op.
• werkt met veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de kamer.

Vakantiewoning zuinig verwarmen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.