HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Projecten infrarood verwarming

Kantoor infrarood verwarming

HeatXL projecten infrarood verwarming

Wij hebben al veel noemenswaardige projecten met infrarood verwarming mogen voltooien. Een aantal van deze projecten is hier onder weergegeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Onze verwarmingen gebruiken krachtige infraroodstralen die een aangename en hoge en lage temperatuur bereiken. Zowel de objecten als de personen worden opgewarmd. De lange golf infraroodstralen raken de huid, wat een comfortabel warm gevoel geeft. 

De industriële verwarming van HeatXL maken gebruik van de korte golf infrarood stralen. Dit zijn de HeatXL halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmte stralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten.

Je kantoor, woning of industriële ruimte verwarmen met infrarood panelen is een andere manier van verwarmen. Het is duurzaam, efficiënt en kosten besparend. 

Data center Arnhem

Levering van infrarood verwarming voor alle kantoren, spreekkamers, algemene ruimtes, gangen en receptie. Aansturing met slimme thermostaten voor extra besparing. De benodigde energie voor de verwarming wordt opgewekt met zonnepanelen.

Rendiz kantoren en lokalen

Levering infraroodverwarming voor de leslokalen, gangen en algemene ruimte. Systeem is uitgevoerd met sensor-thermostaten voor extra energiekosten reductie en aansturing op basis van aanwezigheid.

Project de Graasj Roermond

Levering infrarood panelen voor indoor kinderspeeltuin. De infrarood verwarming wordt gericht aangestuurd met een speciaal schakelsysteem voor maximaal comfort en minimaal energie gebruik. De afzonderlijke panelen worden apart ingeregeld.

Stadsstrand Leeuwarden

Levering infrarood verwarming voor restaurant, keuken en kleedkamers. Tevens plaatsing in algemene ruimtes en opslag. Het systeem wordt gestuurd op temperatuur en luchtvochtigheid door middel van de HeatXL hygro thermostaten.

Hotyoga studio’s Benelux

Levering hotyoga verwarming voor diverse hotyoga studio’s in Nederland en België. Referentie projecten in: Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Waalwijk, Deventer en Arnhem. Deze systemen zijn aangestuurd met HeatXL yoga thermostaten.

Arcelor Mittal Rotterdam

Levering infrarood stralers met aansturing voor werkplek verwarming in de productie loodsen en logistieke omgeving. De infrarood heaters werken met aanwezigheid sensoren. Aangevuld met druk knoppen voor gericht gebruik en maximale besparing op de werkplekken.

Woningstichting Zeeland

Levering infrarood panelen voor diverse nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Infrarood verwarming als hoofd- en bijverwarming in combinatie met de HeatXL digitale thermostaten.

Woningstichting Brabant

Levering van infraroodverwarming voor het gehele hoofdkantoor van een woningstichting in Brabant. HeatXL infrarood als hoofdverwarming. Aansturing per kantoor door middel van de HeatXL thermostaten.

Woonunits diverse projecten

Levering HeatXL infrarood verwarming als hoofdverwarming voor diverse grootschalige projecten met woonunits en zorgwoningen. Opdrachtgevers gemeente en project ontwikkelaars.

Sociale werkplaats Limburg

Levering ir panelen als hoofdverwarming voor sociale werkplaats en dagbesteding voor mensen met een beperking. Voor het gericht aansturen werkt het systeem in combinatie met comfort thermostaten.

Infrarood panelen Restaurant

Levering infrarood warmtepaneel voor elektrisch verwarmen van een restaurant en activiteiten centrum. Gelijkmatige aansturing van de temperatuur middels speciaal afgestemd klimaatsysteem.

Werkplek verwarming Breda

Levering infrarood stralers en bureau verwarming voor de gerichte verwarming van werkplekken in de productiehal. De verwarming kan per werkplek worden geregeld op basis van de warmte behoefte van de werknemers.

Ervaar onze infrarood systemen

Op deze pagina staan slechts een greep uit de opgeleverde projecten van onze klanten van de afgelopen periode. Heb je specifieke vragen of wil je de infrarood warmte zelf ervaren? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een persoonlijke kennismaking of afspraak op locatie vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden om jouw woning, kantoor of industriële ruimte te verwarmen met de energie zuinige infrarood panelen.

Ervaar de werking van HeatXL infrarood verwarming zelf en maak een afspraak met ons.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.