Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

HeatXL projecten infrarood verwarming

Wij hebben al veel noemenswaardige projecten met infrarood verwarming mogen voltooien. Een aantal van deze projecten is hier onder weergegeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Onze verwarmingen gebruiken krachtige infraroodstralen die een aangename en hoge en lage temperatuur bereiken. Zowel de objecten als de personen worden opgewarmd. De lange golf infraroodstralen raken de huid, wat een comfortabel warm gevoel geeft. 

De industriële verwarming van HeatXL maken gebruik van de korte golf infrarood stralen. Dit zijn de HeatXL halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmte stralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten.

Je kantoor, woning of industriële ruimte verwarmen met infrarood panelen is een andere manier van verwarmen. Het is duurzaam, efficiënt en kosten besparend. 

HeatXL INfrarood verwarming

Beste Industriële verwarming is infrarood verwarming

heatxl industrie verwarming
industriele-verwarming-1024x768-1
industriele-verwarming-43
bedrijfshal verwarmen zonder gas
industriele-verwarming-53
industriele-verwarming-22

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Data center Arnhem

Levering van infrarood verwarming voor alle kantoren, spreekkamers, algemene ruimtes, gangen en receptie. Aansturing met slimme thermostaten voor extra besparing. De benodigde energie voor de verwarming wordt opgewekt met zonnepanelen.

Rendiz kantoren en lokalen

Levering infraroodverwarming voor de leslokalen, gangen en algemene ruimte. Systeem is uitgevoerd met sensor-thermostaten voor extra energiekosten reductie en aansturing op basis van aanwezigheid.

Project de Graasj Roermond

Levering infrarood panelen voor indoor kinderspeeltuin. De infrarood verwarming wordt gericht aangestuurd met een speciaal schakelsysteem voor maximaal comfort en minimaal energie gebruik. De afzonderlijke panelen worden apart ingeregeld.

Stadsstrand Leeuwarden

Levering infrarood verwarming voor restaurant, keuken en kleedkamers. Tevens plaatsing in algemene ruimtes en opslag. Het systeem wordt gestuurd op temperatuur en luchtvochtigheid door middel van de HeatXL hygro thermostaten.

Hotyoga studio’s Benelux

Levering hotyoga verwarming voor diverse hotyoga studio’s in Nederland en België. Referentie projecten in: Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Waalwijk, Deventer en Arnhem. Deze systemen zijn aangestuurd met HeatXL yoga thermostaten.

Arcelor Mittal Rotterdam

Levering infrarood stralers met aansturing voor werkplek verwarming in de productie loodsen en logistieke omgeving. De infrarood heaters werken met aanwezigheid sensoren. Aangevuld met druk knoppen voor gericht gebruik en maximale besparing op de werkplekken.

Woningstichting Zeeland

Levering infrarood panelen voor diverse nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Infrarood verwarming als hoofd- en bijverwarming in combinatie met de HeatXL digitale thermostaten.

Woningstichting Brabant

Levering van infraroodverwarming voor het gehele hoofdkantoor van een woningstichting in Brabant. HeatXL infrarood als hoofdverwarming. Aansturing per kantoor door middel van de HeatXL thermostaten.

Woonunits diverse projecten

Levering HeatXL infrarood verwarming als hoofdverwarming voor diverse grootschalige projecten met woonunits en zorgwoningen. Opdrachtgevers gemeente en project ontwikkelaars.

Sociale werkplaats Limburg

Levering ir panelen als hoofdverwarming voor sociale werkplaats en dagbesteding voor mensen met een beperking. Voor het gericht aansturen werkt het systeem in combinatie met comfort thermostaten.

Infrarood panelen Restaurant

Levering infrarood warmtepaneel voor elektrisch verwarmen van een restaurant en activiteiten centrum. Gelijkmatige aansturing van de temperatuur middels speciaal afgestemd klimaatsysteem.

Werkplek verwarming Breda

Levering infrarood stralers en bureau verwarming voor de gerichte verwarming van werkplekken in de productiehal. De verwarming kan per werkplek worden geregeld op basis van de warmte behoefte van de werknemers.

Ervaar onze infrarood systemen

Op deze pagina staan slechts een greep uit de opgeleverde projecten van onze klanten van de afgelopen periode. Heb je specifieke vragen of wil je de infrarood warmte zelf ervaren? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een persoonlijke kennismaking of afspraak op locatie vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden om jouw woning, kantoor of industriële ruimte te verwarmen met de energie zuinige infrarood panelen.

Ervaar de werking van HeatXL infrarood verwarming zelf en maak een afspraak met ons.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header