Projecten infrarood verwarming

Kantoor infrarood verwarming

HeatXL projecten infrarood verwarming

Wij hebben al veel noemenswaardige projecten met infrarood verwarming mogen voltooien. Een aantal van deze projecten is hier onder weergegeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Onze verwarmingen gebruiken krachtige infraroodstralen die een aangename en hoge en lage temperatuur bereiken. Zowel de objecten als de personen worden opgewarmd. De lange golf infraroodstralen raken de huid, wat een comfortabel warm gevoel geeft. 

De industriële verwarming van HeatXL maken gebruik van de korte golf infrarood stralen. Dit zijn de HeatXL halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmte stralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten.

Je kantoor, woning of industriële ruimte verwarmen met infrarood panelen is een andere manier van verwarmen. Het is duurzaam, efficiënt en kosten besparend. 

Data center Arnhem

Levering van infrarood verwarming voor alle kantoren, spreekkamers, algemene ruimtes, gangen en receptie. Aansturing met slimme thermostaten voor extra besparing. De benodigde energie voor de verwarming wordt opgewekt met zonnepanelen.

Rendiz kantoren en lokalen

Levering infraroodverwarming voor de leslokalen, gangen en algemene ruimte. Systeem is uitgevoerd met sensor-thermostaten voor extra energiekosten reductie en aansturing op basis van aanwezigheid.

Project de Graasj Roermond

Levering infrarood panelen voor indoor kinderspeeltuin. De infrarood verwarming wordt gericht aangestuurd met een speciaal schakelsysteem voor maximaal comfort en minimaal energie gebruik. De afzonderlijke panelen worden apart ingeregeld.

Stadsstrand Leeuwarden

Levering infrarood verwarming voor restaurant, keuken en kleedkamers. Tevens plaatsing in algemene ruimtes en opslag. Het systeem wordt gestuurd op temperatuur en luchtvochtigheid door middel van de HeatXL hygro thermostaten.

Hotyoga studio’s Benelux

Levering hotyoga verwarming voor diverse hotyoga studio’s in Nederland en België. Referentie projecten in: Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Waalwijk, Deventer en Arnhem. Deze systemen zijn aangestuurd met HeatXL yoga thermostaten.

Arcelor Mittal Rotterdam

Levering infrarood stralers met aansturing voor werkplek verwarming in de productie loodsen en logistieke omgeving. De infrarood heaters werken met aanwezigheid sensoren. Aangevuld met druk knoppen voor gericht gebruik en maximale besparing op de werkplekken.

Woningstichting Zeeland

Levering infrarood panelen voor diverse nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Infrarood verwarming als hoofd- en bijverwarming in combinatie met de HeatXL digitale thermostaten.

Woningstichting Brabant

Levering van infraroodverwarming voor het gehele hoofdkantoor van een woningstichting in Brabant. HeatXL infrarood als hoofdverwarming. Aansturing per kantoor door middel van de HeatXL thermostaten.

Woonunits diverse projecten

Levering HeatXL infrarood verwarming als hoofdverwarming voor diverse grootschalige projecten met woonunits en zorgwoningen. Opdrachtgevers gemeente en project ontwikkelaars.

Sociale werkplaats Limburg

Levering ir panelen als hoofdverwarming voor sociale werkplaats en dagbesteding voor mensen met een beperking. Voor het gericht aansturen werkt het systeem in combinatie met comfort thermostaten.

Infrarood panelen Restaurant

Levering infrarood warmtepaneel voor elektrisch verwarmen van een restaurant en activiteiten centrum. Gelijkmatige aansturing van de temperatuur middels speciaal afgestemd klimaatsysteem.

Werkplek verwarming Breda

Levering infrarood stralers en bureau verwarming voor de gerichte verwarming van werkplekken in de productiehal. De verwarming kan per werkplek worden geregeld op basis van de warmte behoefte van de werknemers.

Ervaar onze infrarood systemen

Op deze pagina staan slechts een greep uit de opgeleverde projecten van onze klanten van de afgelopen periode. Heb je specifieke vragen of wil je de infrarood warmte zelf ervaren? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een persoonlijke kennismaking of afspraak op locatie vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden om jouw woning, kantoor of industriële ruimte te verwarmen met de energie zuinige infrarood panelen.

Ervaar de werking van HeatXL infrarood verwarming zelf en maak een afspraak met ons.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.