Producent infrarood verwarming

Producent infrarood verwarming

Producent verwarming

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Wij leveren uit onze grote voorraad aan installateurs en de technische groothandels in Nederland en België.

Producent infrarood warmtepanelen

Een groot assortiment infrarood warmtepanelen en terras stralers van een perfecte kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij producent van infrarood systemen. Altijd de perfecte keuze voor jouw verwarmingsproject.

Producent Benelux

HeatXL levert als producent infraroodpanelen op de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben altijd een grote voorraad in ons magazijn beschikbaar. Neem contact met ons op om jouw gunstige prijzen te bespreken.

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Op onze infrarood panelen zit tenminste 3 jaar garantie of langer.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Producent infrarood verwarming

Importeur en producent

HeatXL is sinds 2008 producent van zowel infrarood verwarming systemen, thermostaten als ook dimmers. Als Nederlandse importeur en producent staan wij garant voor hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit met eenvoudige bediening.

Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij als producent infrarood verwarming aanbieden, waarbij het gehele proces van ontwikkeling tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien als een aanspreekpunt.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technieken kan je vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor jouw infrarood panelen projecten.

Wij bieden een one-stop-shop voor groothandels en installateurs. Dit kunnen wij leveren doordat wij onze kennis en kracht bundelen als producent van ir panelen met onze eigen productie. Daarnaast hebben wij een constante voorraad.

HeatXL is daardoor de importeur en producent voor ir warmte panelen producten en toebehoren.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezighoudt met de verkoop en installatie van infrarode warmtepanelen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Producent infrarood panelen

Over ons bedrijf

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infraroodverwarming Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij Benelux importeur van thermostaten en dimmers voor elektrische verwarming en infrarood panelen. Wij leveren dan ook tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met je mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor jouw object maken en daarnaast vrijblijvend de juiste infraroodpanelen voor je selecteren. Voor vragen over projecten kan je te allen tijde contact met ons opnemen.

Producent infrarood verwarming

Voordelen infrarood verwarming

• Eenvoudige en snelle montage.
• Geen onderhoudskosten.
• Efficiënt in gebruik.
• Gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte.
• Directe warmte, zodra je de verwarming aan zet.
• Gerichte zone verwarming.
• Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes.
• Schoon en gezond binnen klimaat.
• Infrarood straling is goed voor de gezondheid. Het helpt bij verlichting van pijn.
• Infraroodstralen hebben een ontspannende werking.
• De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.
• Geen condensatie van vocht op de muren en ramen zoals bij centrale verwarming.
• Geen schimmelvorming in de ruimte.
• Comfort bij een lage lucht temperatuur.
• Weinig warmte verlies bij het ventileren van de ruimte.

Infrarood panelen producent

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Leverancier worden?

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je alles over onze prachtige producten. Wij leveren naast producten ook ondersteuning en advies die jouw project tot een succes maken.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.