HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Producent infrarood verwarming

Producent infrarood verwarming

Producent verwarming

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Wij leveren uit onze grote voorraad aan installateurs en de technische groothandels in Nederland en België.

Producent infrarood warmtepanelen

Een groot assortiment infrarood warmtepanelen en terras stralers van een perfecte kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij producent van infrarood systemen. Altijd de perfecte keuze voor jouw verwarmingsproject.

Producent Benelux

HeatXL levert als producent infraroodpanelen op de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben altijd een grote voorraad in ons magazijn beschikbaar. Neem contact met ons op om jouw gunstige prijzen te bespreken.

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Op onze infrarood panelen zit tenminste 3 jaar garantie of langer.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Producent infrarood verwarming

Importeur en producent

HeatXL is sinds 2008 producent van zowel infrarood verwarming systemen, thermostaten als ook dimmers. Als Nederlandse importeur en producent staan wij garant voor hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit met eenvoudige bediening.

Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij als producent infrarood verwarming aanbieden, waarbij het gehele proces van ontwikkeling tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien als een aanspreekpunt.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technieken kan je vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor jouw infrarood panelen projecten.

Wij bieden een one-stop-shop voor groothandels en installateurs. Dit kunnen wij leveren doordat wij onze kennis en kracht bundelen als producent van ir panelen met onze eigen productie. Daarnaast hebben wij een constante voorraad.

HeatXL is daardoor de importeur en producent voor ir warmte panelen producten en toebehoren.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezighoudt met de verkoop en installatie van infrarode warmtepanelen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Producent infrarood panelen

Over ons bedrijf

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infraroodverwarming Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij Benelux importeur van thermostaten en dimmers voor elektrische verwarming en infrarood panelen. Wij leveren dan ook tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met je mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor jouw object maken en daarnaast vrijblijvend de juiste infraroodpanelen voor je selecteren. Voor vragen over projecten kan je te allen tijde contact met ons opnemen.

Producent infrarood verwarming

Voordelen infrarood verwarming

• Eenvoudige en snelle montage.
• Geen onderhoudskosten.
• Efficiënt in gebruik.
• Gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte.
• Directe warmte, zodra je de verwarming aan zet.
• Gerichte zone verwarming.
• Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes.
• Schoon en gezond binnen klimaat.
• Infrarood straling is goed voor de gezondheid. Het helpt bij verlichting van pijn.
• Infraroodstralen hebben een ontspannende werking.
• De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.
• Geen condensatie van vocht op de muren en ramen zoals bij centrale verwarming.
• Geen schimmelvorming in de ruimte.
• Comfort bij een lage lucht temperatuur.
• Weinig warmte verlies bij het ventileren van de ruimte.

Infrarood panelen producent

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Leverancier worden?

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je alles over onze prachtige producten. Wij leveren naast producten ook ondersteuning en advies die jouw project tot een succes maken.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen.