Producent infrarood panelen

Producent infrarood panelen

Produceren infrarood verwarming

HeatXL is producent van infrarood panelen en toebehoren, zoals thermostaten en dimmers. Wij leveren deze producten uit voorraad aan wederverkopers in Nederland, België en ook Luxemburg.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezig houdt met de verkoop en installatie van infrarood warmte panelen. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Infrarood panelen producent

Een groot assortiment infrarood panelen en terras stralers van een mooie kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij producent van infraroodsystemen. Altijd een ruime keuze voor jouw specifieke project.

Producent infraroodpanelen

HeatXL levert als producent infrarood verwarmingen in de Benelux. Wij hanteren een grote voorraad in onze magazijnen. Daardoor garanderen wij een directe levering. Bel voor jouw gunstige inkoopprijzen.

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood panelen in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste computer technologie leveren wij constant panelen van een hoge Duitse kwaliteit.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Producent infrarood panelen

HeatXL is leverancier en producent

HeatXL is sinds 2008 producent van infrarood panelen systemen, thermostaat oplossingen en fase dimmers. Als Nederlandse importeur staan wij garant voor hoogwaardige producten van een zeer goede kwaliteit met alle benodigde certificaten.

Wij bevinden ons in een bijzondere situatie, waarvan jij profiteert. Doordat wij als producent warmtepanelen aanbieden waarbij het gehele proces van ontwikkeling tot productie en van verkoop ondersteuning tot transport kunnen voltooien, heb jij slechts één aanspreekpunt.

Wij bouwen op onze uitgebreide praktische ervaring. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen wij je steeds voorzien van de beste producten voor jouw project.

Door het bundelen van al onze kennis als producent van infrarood panelen met productie en een goede voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

Fabrikant infrarood panelen

Over ons bedrijf

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infrarood panelen Welltherm en Ecaros. En van de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit ir panelen.

Daarnaast zijn wij Benelux importeur van thermostaat oplossingen en regelkasten voor het gebruik in combinatie met infrarood panelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken daarnaast altijd met je mee.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij warmte berekeningen voor jouw object maken. Daarbij selecteren wij vrijblijvend de juiste infrarood panelen voor jou. Voor vragen over jouw warmte projecten kan je altijd contact met ons opnemen.

Leverancier worden?

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je alles over onze infrarood artikelen en toebehoren, zoals thermostaten en regelkasten.

Naast onze infrarood producten geven wij ondersteuning en advies op maat. Zodat jouw project een succes is. Wij komen graag bij jou op locatie langs om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen.

 

Producent infrarood panelen

Voordelen van IR verwarming op centrale verwarming?

De voordelen van een elektrische verwarming met infrarood ten opzichte van centrale verwarming zijn zuinigheid, duurzaamheid en gezonde warmte.

Een centrale verwarming warmt de lucht op, die wij mensen als warm ervaren. Deze manier van verwarmen brengt allerlei nadelen met zich mee. De warme lucht stijgt op, waardoor er warme laag onder het plafond wordt gevormd. Het resultaat is een koude grond en een warm plafond.

Daarnaast zitten in de luchtstromen kleine stofdeeltjes die door je kamer heen dwarrelen. Voor mensen met allergieën of ademhaling problemen is dit geen gezond binnen klimaat.

IR verwarming verwarmt niet de lucht maar de mensen en objecten in de ruimte. De infrarood stralingswarmte wordt door de mens als aangenaam ervaren. Het heeft een positief effect op onze gezondheid.

Wanneer de kamer eenmaal is opgewarmd, blijft de warmte lang hangen in de vaste objecten. Doordat de warmte is opgeslagen in de vloer, muren en meubels, kan de kamer worden geventileerd. Het warmteverlies is daardoor niet veel. Dit is echter anders bij een conventionele verwarming, waarbij de warme lucht direct door het open raam naar buiten ontsnapt.

 

Producent van infraroodpanelen voor de Benelux

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

 

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.