HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Producent infrarood panelen

Producent infrarood panelen

Produceren infrarood verwarming

HeatXL is producent van infrarood panelen en toebehoren, zoals thermostaten en dimmers. Wij leveren deze producten uit voorraad aan wederverkopers in Nederland, België en ook Luxemburg.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezig houdt met de verkoop en installatie van infrarood warmte panelen. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Infrarood panelen producent

Een groot assortiment infrarood panelen en terras stralers van een mooie kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij producent van infraroodsystemen. Altijd een ruime keuze voor jouw specifieke project.

Producent infraroodpanelen

HeatXL levert als producent infrarood verwarmingen in de Benelux. Wij hanteren een grote voorraad in onze magazijnen. Daardoor garanderen wij een directe levering. Bel voor jouw gunstige inkoopprijzen.

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood panelen in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste computer technologie leveren wij constant panelen van een hoge Duitse kwaliteit.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Producent infrarood panelen

HeatXL is leverancier en producent

HeatXL is sinds 2008 producent van infrarood panelen systemen, thermostaat oplossingen en fase dimmers. Als Nederlandse importeur staan wij garant voor hoogwaardige producten van een zeer goede kwaliteit met alle benodigde certificaten.

Wij bevinden ons in een bijzondere situatie, waarvan jij profiteert. Doordat wij als producent warmtepanelen aanbieden waarbij het gehele proces van ontwikkeling tot productie en van verkoop ondersteuning tot transport kunnen voltooien, heb jij slechts één aanspreekpunt.

Wij bouwen op onze uitgebreide praktische ervaring. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen wij je steeds voorzien van de beste producten voor jouw project.

Door het bundelen van al onze kennis als producent van infrarood panelen met productie en een goede voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

Fabrikant infrarood panelen

Over ons bedrijf

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infrarood panelen Welltherm en Ecaros. En van de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit ir panelen.

Daarnaast zijn wij Benelux importeur van thermostaat oplossingen en regelkasten voor het gebruik in combinatie met infrarood panelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken daarnaast altijd met je mee.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij warmte berekeningen voor jouw object maken. Daarbij selecteren wij vrijblijvend de juiste infrarood panelen voor jou. Voor vragen over jouw warmte projecten kan je altijd contact met ons opnemen.

Leverancier worden?

Ben je als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je alles over onze infrarood artikelen en toebehoren, zoals thermostaten en regelkasten.

Naast onze infrarood producten geven wij ondersteuning en advies op maat. Zodat jouw project een succes is. Wij komen graag bij jou op locatie langs om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen.

 

Producent infrarood panelen

Voordelen van IR verwarming op centrale verwarming?

De voordelen van een elektrische verwarming met infrarood ten opzichte van centrale verwarming zijn zuinigheid, duurzaamheid en gezonde warmte.

Een centrale verwarming warmt de lucht op, die wij mensen als warm ervaren. Deze manier van verwarmen brengt allerlei nadelen met zich mee. De warme lucht stijgt op, waardoor er warme laag onder het plafond wordt gevormd. Het resultaat is een koude grond en een warm plafond.

Daarnaast zitten in de luchtstromen kleine stofdeeltjes die door je kamer heen dwarrelen. Voor mensen met allergieën of ademhaling problemen is dit geen gezond binnen klimaat.

IR verwarming verwarmt niet de lucht maar de mensen en objecten in de ruimte. De infrarood stralingswarmte wordt door de mens als aangenaam ervaren. Het heeft een positief effect op onze gezondheid.

Wanneer de kamer eenmaal is opgewarmd, blijft de warmte lang hangen in de vaste objecten. Doordat de warmte is opgeslagen in de vloer, muren en meubels, kan de kamer worden geventileerd. Het warmteverlies is daardoor niet veel. Dit is echter anders bij een conventionele verwarming, waarbij de warme lucht direct door het open raam naar buiten ontsnapt.

 

Producent van infraroodpanelen voor de Benelux

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming