Nieuwe verwarming kopen voor je huis

Woning elektrisch verwarmen met nieuwe verwarming

Infrarood verwarming is de nieuwe verwarming die zuinig, gezond en comfortabel warm is. Een woning elektrisch verwarmen met infraroodstraling, daarmee breng je letterlijk de zon in huis. Infraroodwarmte is namelijk te vergelijken met de warmte van de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling. Het verwarmt direct de objecten in het huis op, wat een zeer aangename en intense warmte geeft. We gaan verder in op de voordelen van nieuwe verwarming kopen voor nieuwbouwwoningen.

Voordelen infrarood verwarming bij nieuwe woningnieuwe verwarming

Wat zijn de voordelen infrarood verwarming bij een nieuwe woning? We hebben deze voor je op een rij gezet.

  • Energiezuinig in verbruik
  • Verkort de bouwtijd
  • Geen nazorg- en onderhoudskosten
  • Voorspelbare lage energiekosten
  • Gezond binnenklimaat

Lees het complete artikel Nieuwe verwarming kopen: breng de zon in huis, waar we alle voordelen uitgebreid toelichten.

Beste manier voor woning elektrisch verwarmen

elektrische kachel woonkamer infrarood kachel elektrische verwarming woonkamer huis verwarmen zonder gas infrarood verwarming woonkamer

Je woning elektrisch verwarmen is de beste keuze die je kan maken. In combinatie met groene stroom stoot je bovendien geen CO2 uit. Met infrarood panelen in huis heb je ook een lagere energierekening. Combineer infrarood verwarming met zonnepanelen voor een nog hogere kostenbesparing. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik, je bespaart al snel tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten ten opzichte van een convectie verwarming.

Lees meer blogs

Vacatures