Mobiele infrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele verwarming

Wij leveren oplossingen voor mobiel verwarmen van goede Europese fabrikanten. Tevens verzorgen wij de rechtstreekse distributie van mobiele infrarood verwarming aan de industrie en installateurs.

Werkplek mobiel verwarmen

Het mobiel verwarmen van werkplekken is energiezuinig en tevens goedkoop. Producten van degelijke kwaliteit koop je via onze groothandel voor verwarmen van werkplekken.

Mobiele verwarming kopen

HeatXL levert als groothandel mobiele verwarming uit onze grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Infrarood toebehoren

Naast oplossingen voor mobiel verwarmen leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze verwarming. Denk hierbij aan dimmers en timers.

 

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Mobiele infrarood verwarming

Mobiel verwarmen

Met mobiele verwarming ben je eindelijk verlost van koude werkplekken. De mobiele heater is namelijk ideaal om in te zetten in loodsen en werkplaatsen, maar ook bij inpaktafels en zelfs buiten. Door mobiel te verwarmen kan je comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij de werkplekken in koude loodsen. Het energie verbruik van deze infrarood heaters zijn ook erg laag.

Gemiddeld is het verbruik van een ir verwarming maar 10 eurocent per uur! Een mobiele verwarming kan eenvoudig worden bijgezet bij een werkplek of productie locatie. Door toepassing van een mobiele unit ben je vervolgens zeer flexibel met je verwarming.

Door het gebruik van energiezuinige infraroodstraling is deze zuinig in het verbruik van stroom. Met een werkplek verwarming vervang je daarmee de verslindende gasheater. Flexibele heaters kunnen prima in combinatie met de bestaande verwarming worden gebruikt. Je verhoogt daardoor het werkplek comfort.

Mobiel verwarmen met infrarood verwarming

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van mobiele verwarming. En natuurlijk de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd en compleet te leveren. En daarnaast voorzien wij onze dealers van technisch advies en ondersteuning.

Mobiele verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit. Tevens streven wij binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Wederverkoop infrarood producten

Kenmerkend voor ons bedrijf is de no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en ook aansluit bij een open organisatiestructuur. Wil je meer weten over onze mobiele verwarming en andere infrarood panelen? Of heb je interesse in wederverkoop van onze infrarood verwarming producten? Vraag dan onze download catalogus aan.

Mobiele infrarood verwarming

Energiezuinig en comfortabel verwarmen

Zoek je ook naar de beste manier om te besparen op energie en kosten? Kortom wil je graag overstappen op elektrische en milieu vriendelijke verwarming van jouw werkruimtes? Dan zijn draagbare korte golf infrarood stralers het ideale antwoord.

Ze verwarmen namelijk direct, geven een comfortabele warmte en bieden direct berekenbare lage stookkosten. Industriële verwarming is ideaal voor gebruik in industriële ruimtes, zoals loodsen en magazijnhallen. 

De voordelen van onze mobiele infrarood panelen zijn:
• Directe warmte zonder verspilling
• Lage verbruikskosten
• Comfort op de juiste plaats
• Beschermt tegen vocht en kou
• Simpel bedienbaar met controller
• Geen verkwistende opwarm periode
• Geluidloos en geurloos verwarmen
• Betrouwbare superieure kwaliteit
• Te combineren met zonnepanelen

 

Eenvoudige besparen met infrarood stralers

– Infrarood panelen

– Groothandel infrarood panelen

– Infrarood panelen fabrikant

– Producent infrarood panelen

– Importeur infrarood verwarming

– Infrarood verwarming leverancier

– Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.