Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Mobiele verwarming

Met mobiele verwarming ben je eindelijk verlost van koude werkplekken. De mobiele heater is namelijk ideaal om in te zetten in loodsen en werkplaatsen, maar ook bij inpaktafels en zelfs buiten. Door mobiel te verwarmen kan je comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij de werkplekken in koude loodsen. Het energie verbruik van deze infrarood heaters zijn ook erg laag.

Gemiddeld is het verbruik van een ir verwarming maar 10 eurocent per uur! Een mobiele verwarming kan eenvoudig worden bijgezet bij een werkplek of productie locatie. Door toepassing van een mobiele unit ben je vervolgens zeer flexibel met je verwarming.

Door het gebruik van energiezuinige infraroodstraling is deze zuinig in het verbruik van stroom. Met een werkplek verwarming vervang je daarmee de verslindende gasheater. Flexibele heaters kunnen prima in combinatie met de bestaande verwarming worden gebruikt. Je verhoogt daardoor het werkplek comfort.

HeatXL INfrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming is overal snel te gebruiken

mobiele-infrarood-verwarming (8)
Mobiele infrarood verwarming
Mobiele infrarood verwarming

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Mobiel verwarmen met infrarood verwarming

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van mobiele verwarming. En natuurlijk de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd en compleet te leveren. En daarnaast voorzien wij onze dealers van technisch advies en ondersteuning.

Mobiele verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit. Tevens streven wij binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Energiezuinig en comfortabel verwarmen

Zoek je ook naar de beste manier om te besparen op energie en kosten? Kortom wil je graag overstappen op elektrische en milieu vriendelijke verwarming van jouw werkruimtes? Dan zijn draagbare korte golf infrarood stralers het ideale antwoord.

Ze verwarmen namelijk direct, geven een comfortabele warmte en bieden direct berekenbare lage stookkosten. Industriële verwarming is ideaal voor gebruik in industriële ruimtes, zoals loodsen en magazijnhallen. 

De voordelen van onze mobiele infrarood panelen zijn:
• Directe warmte zonder verspilling
• Lage verbruikskosten
• Comfort op de juiste plaats
• Beschermt tegen vocht en kou
• Simpel bedienbaar met controller
• Geen verkwistende opwarm periode
• Geluidloos en geurloos verwarmen
• Betrouwbare superieure kwaliteit
• Te combineren met zonnepanelen

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header