HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele verwarming

Wij leveren oplossingen voor mobiel verwarmen van goede Europese fabrikanten. Tevens verzorgen wij de rechtstreekse distributie van mobiele infrarood verwarming aan de industrie en installateurs.

Werkplek mobiel verwarmen

Het mobiel verwarmen van werkplekken is energiezuinig en tevens goedkoop. Producten van degelijke kwaliteit koop je via onze groothandel voor verwarmen van werkplekken.

Mobiele verwarming kopen

HeatXL levert als groothandel mobiele verwarming uit onze grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Infrarood toebehoren

Naast oplossingen voor mobiel verwarmen leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze verwarming. Denk hierbij aan dimmers en timers.

 

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Mobiele infrarood verwarming

Mobiel verwarmen

Met mobiele verwarming ben je eindelijk verlost van koude werkplekken. De mobiele heater is namelijk ideaal om in te zetten in loodsen en werkplaatsen, maar ook bij inpaktafels en zelfs buiten. Door mobiel te verwarmen kan je comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij de werkplekken in koude loodsen. Het energie verbruik van deze infrarood heaters zijn ook erg laag.

Gemiddeld is het verbruik van een ir verwarming maar 10 eurocent per uur! Een mobiele verwarming kan eenvoudig worden bijgezet bij een werkplek of productie locatie. Door toepassing van een mobiele unit ben je vervolgens zeer flexibel met je verwarming.

Door het gebruik van energiezuinige infraroodstraling is deze zuinig in het verbruik van stroom. Met een werkplek verwarming vervang je daarmee de verslindende gasheater. Flexibele heaters kunnen prima in combinatie met de bestaande verwarming worden gebruikt. Je verhoogt daardoor het werkplek comfort.

Mobiel verwarmen met infrarood verwarming

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van mobiele verwarming. En natuurlijk de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd en compleet te leveren. En daarnaast voorzien wij onze dealers van technisch advies en ondersteuning.

Mobiele verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit. Tevens streven wij binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Wederverkoop infrarood producten

Kenmerkend voor ons bedrijf is de no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en ook aansluit bij een open organisatiestructuur. Wil je meer weten over onze mobiele verwarming en andere infrarood panelen? Of heb je interesse in wederverkoop van onze infrarood verwarming producten? Vraag dan onze download catalogus aan.

Mobiele infrarood verwarming

Energiezuinig en comfortabel verwarmen

Zoek je ook naar de beste manier om te besparen op energie en kosten? Kortom wil je graag overstappen op elektrische en milieu vriendelijke verwarming van jouw werkruimtes? Dan zijn draagbare korte golf infrarood stralers het ideale antwoord.

Ze verwarmen namelijk direct, geven een comfortabele warmte en bieden direct berekenbare lage stookkosten. Industriële verwarming is ideaal voor gebruik in industriële ruimtes, zoals loodsen en magazijnhallen. 

De voordelen van onze mobiele infrarood panelen zijn:
• Directe warmte zonder verspilling
• Lage verbruikskosten
• Comfort op de juiste plaats
• Beschermt tegen vocht en kou
• Simpel bedienbaar met controller
• Geen verkwistende opwarm periode
• Geluidloos en geurloos verwarmen
• Betrouwbare superieure kwaliteit
• Te combineren met zonnepanelen

 

Eenvoudige besparen met infrarood stralers

– Infrarood panelen

– Groothandel infrarood panelen

– Infrarood panelen fabrikant

– Producent infrarood panelen

– Importeur infrarood verwarming

– Infrarood verwarming leverancier

– Fabrikant infrarood verwarming