Merken infrarood verwarming

HeatXL heeft een groot assortiment aan merken infrarood verwarming. Sinds 2008 is HeatXL dé specialist in energiezuinige infrarood verwarmingen. Wij leveren onze hoogwaardige infrarood producten aan groothandels en installateurs in Nederland, België en ook Duitsland.

Bedrijven en particulieren

Naast dat wij importeur zijn van verschillende merken infrarood verwarming, leveren wij zowel aan bedrijven als particulieren. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen mag meegenieten van onze hoge kwaliteit infrarood producten.

Gezond binnenklimaat

Je bedrijf of woning verwarmen door middel van infrarood straling levert een gezond binnenklimaat op. Daarnaast is het een duurzame manier van verwarmen. Je maakt namelijk geen gebruik van de fossiele brandstoffen.

Werking infrarood verwarming

Een infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit. Waarna deze energie wordt omgezet in onschadelijke lange golf infrarood straling. Alle merken die wij voeren zijn zeer zuinig in gebruik. Je bespaart direct op de energiekosten.

Infrarood panelen merken

De infrarood panelen merken die wij produceren en leveren zijn allen van een zeer hoge kwaliteit.

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infrarood panelen Welltherm en Ecaros. En van de Italiaanse fabrikanten merken ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze infrarood verwarming merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit ir panelen.

Daarnaast zijn wij Benelux importeur van thermostaat oplossingen en regelkasten voor het gebruik in combinatie met infrarood panelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Infrarood verwarming merken

Welltherm infrarood verwarming

De HeatXL Welltherm verwarming staan voor de hoogste kwaliteit en productveiligheid. Het bewijs is DIN en ISO 9001 certificering. Evenals de VDE-certificering van de glas verwarming panelen en de TÜV-certificering van onze metaalserie.

De Welltherm infrarood panelen zijn handgemaakte en voldoen aan hoogste kwaliteit normen voor productie. Hoogwaardige materialen, geselecteerde componenten, zorgvuldige afwerking en aandacht voor detail maken de Welltherm panelen iets heel bijzonders.

Infrarood verwarming van metaal

De metalen infrarood verwarming van HeatXL heeft door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur en door de witte subtiele poedercoating laag zijn ze krasvrij en kleurvast.

Het infrarood paneel is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarm element dat vervolgens het hele oppervlak uitermate goed van warmte voorziet. HeatXL infrarood panelen metaal zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zoals de Alkari, Ecaros infrarood panelen, Haller of de Citara lijn.

Glazen infrarood paneel

Het glazen infrarood paneel Zipris en HeatXL Exclusive zijn gemaakt van een hoogwaardige en permanente hitte bestendige ESG veiligheidsglas. Ze zijn doordoor robuust, extra stevig en krasvast.

De HeatXL infrarood panelen glas zijn tevens spat waterdicht dankzij de IPx4 klasse. Of het nu gaat om een infrarood handdoek beugel, spiegel-, muur- of plafondpaneel. De glas infrarood panelen zijn zeer geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

De voordelen van HeatXL merken infrarood verwarming

Infrarood panelen glas zien eruit als kunst voorwerpen.
• Op aanvraag verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.
• Eenvoudige reiniging door het oppervlak af te vegen.
• Gemakkelijke installatie en aansluiting met stekker in stopcontact.
• Gehard veiligheidsglas biedt veiligheid voor iedereen.
• Populair bij personen met allergieën en astmapatiënten omdat de lucht vrij is van stof.
• Regelbaar door een infrarood verwarming thermostaat
• Bij ventilatie is nauwelijks warmte verlies.
• In vele prachtige ontwerpen verkrijgbaar.

Infrarood verwarming voor complete projecten

Infrarood verwarming is voor iedereen. Naast onze werkzaamheden als distributeur leveren en monteren wij complete projecten voor industriële verwarming van panden, zoals bedrijfshallen, magazijnen en garages. Daarnaast ook voor sport complexen, hotyoga verwarming studio’s, winkels, en terrassen van horeca ondernemingen.

Wij zijn overtuigd van onze hoge kwaliteit en bieden daarom jaren garantie aan van tenminste drie tot maar liefst vijf jaar. Afhankelijk om welk type infrarood paneel het gaat.

HeatXL legt graag alles aan je uit over de mogelijkheden van verschillende merken infrarood verwarming. Welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw project past. We voorzien je uiteraard graag van advies.

Merken infrarood verwarming

Infrarood verwarming in alle kleuren

De metalen en glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in alle 43 RAL kleuren. In mat of glans. Daardoor zit er altijd wel een kleur bij die bij het warmte project van jouw klant past.

De glazen HeatXL Exclusive is standaard uitgevoerd in zwart of wit glas en mat of glanzend. De Zipris en Exclusive zijn beiden zeer dun. Met een diepte van slechts 2 cm lijkt het paneel in het wit op te gaan in de omgeving van de ruimte. Tevens is het infrarood glas paneel ook te verkrijgen in spiegelvorm.

Door het nieuw gepatenteerde beugel systeem kan je het Zipris paneel stevig en strak aan de muur of plafond installeren. Er zit bijna geen afstand tussen de muur en het warmtepaneel. Het lijkt daardoor net of het infrarood paneel in de lucht zweeft.

De metaal panelen van Welltherm hebben een speciale thermische isolatie aan de achterzijde, waardoor ze zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. Het warmte verlies aan de achterkant is minimaal.

Een infrarood wandpaneel kan heel gericht de kamer verwarmen, daar waar het nodig is. Dit kenmerk van een ir paneel is een zeer groot voordeel ten opzichte van een centrale verwarming, waarbij je de hele ruimte moet verwarmen.

Citara met nieuw montage systeem

De metalen Citara M-serie van HeatXL is voorzien van een nieuw montagesysteem. Deze is speciaal ontworpen voor wand- en plafondmontage van onze producten. Nadat het infrarood warmte paneel is opgehangen, wordt de oppervlakte verwarming met een speciaal veiligheidsslot in de houder vergrendeld. Dit voorkomt dat het ir paneel valt.

Je kan het paneel zowel horizontaal als verticaal monteren. Door het nieuwe montage systeem zie je bijna niet dat er een paneel aan de muur of plafond is bevestigd. Het montage materiaal is zeer nauwkeurig weggewerkt.

HeatXL heeft de Citara M infrarood verwarming volledig opnieuw gedefinieerd in termen van robuustheid, gecombineerd met design en geavanceerde technologie. De M staat voor de hoogwaardige en effectieve infrarood warmtepanelen die extra warmte geven in de ruimtes.

De HeatXL metalen infrarood panelen zijn van nieuwste generatie en voorzien van de meest innovatieve technologie. Dankzij het speciaal productieproces zijn de Citara M-panelen zeer efficiënt en hebben een zeer gelijkmatige warmte verdeling. Er zijn dus geen koude randen te voelen, maar een hoog bereik in warmte straling.

Vertrouw op de kwaliteit en het beste verwarming rendement van HeatXL.