Loods infrarood verwarming

Loods infrarood verwarming

Verwarming Loods

HeatXL levert hoogwaardige loods verwarming van goede Europese fabrikanten. Wij leveren loods infrarood verwarming rechtstreeks aan de industrie en installateurs.

Loods verwarming groothandel

De loods infraroodverwarming van HeatXL is van degelijke kwaliteit en in zowel Nederland en als België exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor loods verwarming.

Bedrijfsloods verwarming

HeatXL levert als groothandel loods verwarming uit grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Loods verwarming toebehoren

Naast loods verwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze stralers. Wij leveren dimmers, relaiskasten en bevestigingsmaterialen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Infrarood loods verwarming

Industriële loods infrarood stralers

HeatXL heeft een zeer uitgebreid assortiment voor industriële infrarood stralers. De infrarood heaters zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen. Door de juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en korte golf werkplek verwarming ontstaat een perfecte warmte verdeling.

Industriële infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat vervolgens geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht. Tevens geschikt voor ATEX zones.

Opslagloodsen, productiehallen en bedrijfsloodsen worden nog vaak verwarmd met gasgestookte lucht verwarming. Deze gaskachels verwarmen lucht die vervolgens de ruimte wordt ingeblazen. Het nadeel van verwarmde lucht is dat deze stijgt. De temperatuur bij de vloer is dus veel lager dan de temperatuur bij het dak. Hierdoor gaat veel geld verloren aan het verwarmen van onbruikbare hoeveelheden lucht.

Daarnaast zijn veel bedrijven uitgerust met een afzuiginstallatie of hebben last van tocht. De warme lucht zal daardoor steeds vervangen worden door opnieuw te verwarmen koude lucht. Loods verwarming met stralingsverwarming werkt anders. Stralingsverwarming verwarmt niet de lucht in de loods maar objecten in het aangestraalde gebied.

Loods verwarming verwarmt dus plaatselijk en direct. Stralingsverwarming werkt op een vergelijkbare manier als de stralen van de zon. De straling zelf is geen warmte maar bestaat uit elektromagnetische golven. Wanneer de golven in aanraking komen met een object ontstaat wrijving en worden deze golven omgezet in warmte.

Bedrijfsloods en hallen verwarmen met infrarood stralers

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

infrarood-loods-verwarming (1) infrarood werkplaats verwarming

Bedrijfsloods verwarming

Groothandel loods verwarming

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van loods verwarming en de daarbij horende artikelen met een scherpe prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze klanten makkelijk maakt.

Loods verwarming groothandel

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jou als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Infrarood verwarming aanschaffen

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no-nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wil je meer weten over onze infrarood verwarming of stralers? Of heb je interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten download catalogus aan.

Korte golf infrarood straling voor industriële ruimtes

Voor de industriële heaters maken we gebruik van de korte golf infrarood straling. Het voordeel van een korte golf ir-straler is dat deze niet gevoelig is voor luchtbeweging. Daardoor zijn ze uitermate geschikt om een industriële ruimte te verwarmen.

Lange golf infrarood straling voor woningbouw en utiliteitsbouw

Elektrische ir verwarming maakt gebruik van de lange golflengte infrarood stralen. Dit heeft als voordeel dat de stralen niet door het raam naar buiten ontsnappen, waardoor je geen warmteverlies hebt. Alle warmte blijft in de ruimte waar het infraroodpaneel aan staat.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.