HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Loods infrarood verwarming

Loods infrarood verwarming

Verwarming Loods

HeatXL levert hoogwaardige loods verwarming van goede Europese fabrikanten. Wij leveren loods infrarood verwarming rechtstreeks aan de industrie en installateurs.

Loods verwarming groothandel

De loods infraroodverwarming van HeatXL is van degelijke kwaliteit en in zowel Nederland en als België exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor loods verwarming.

Bedrijfsloods verwarming

HeatXL levert als groothandel loods verwarming uit grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Loods verwarming toebehoren

Naast loods verwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze stralers. Wij leveren dimmers, relaiskasten en bevestigingsmaterialen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Infrarood loods verwarming

Industriële loods infrarood stralers

HeatXL heeft een zeer uitgebreid assortiment voor industriële infrarood stralers. De infrarood heaters zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen. Door de juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en korte golf werkplek verwarming ontstaat een perfecte warmte verdeling.

Industriële infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat vervolgens geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht. Tevens geschikt voor ATEX zones.

Opslagloodsen, productiehallen en bedrijfsloodsen worden nog vaak verwarmd met gasgestookte lucht verwarming. Deze gaskachels verwarmen lucht die vervolgens de ruimte wordt ingeblazen. Het nadeel van verwarmde lucht is dat deze stijgt. De temperatuur bij de vloer is dus veel lager dan de temperatuur bij het dak. Hierdoor gaat veel geld verloren aan het verwarmen van onbruikbare hoeveelheden lucht.

Daarnaast zijn veel bedrijven uitgerust met een afzuiginstallatie of hebben last van tocht. De warme lucht zal daardoor steeds vervangen worden door opnieuw te verwarmen koude lucht. Loods verwarming met stralingsverwarming werkt anders. Stralingsverwarming verwarmt niet de lucht in de loods maar objecten in het aangestraalde gebied.

Loods verwarming verwarmt dus plaatselijk en direct. Stralingsverwarming werkt op een vergelijkbare manier als de stralen van de zon. De straling zelf is geen warmte maar bestaat uit elektromagnetische golven. Wanneer de golven in aanraking komen met een object ontstaat wrijving en worden deze golven omgezet in warmte.

Bedrijfsloods en hallen verwarmen met infrarood stralers

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

infrarood-loods-verwarming (1) infrarood werkplaats verwarming

Bedrijfsloods verwarming

Groothandel loods verwarming

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van loods verwarming en de daarbij horende artikelen met een scherpe prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze klanten makkelijk maakt.

Loods verwarming groothandel

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jou als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Infrarood verwarming aanschaffen

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no-nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wil je meer weten over onze infrarood verwarming of stralers? Of heb je interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten download catalogus aan.

Korte golf infrarood straling voor industriële ruimtes

Voor de industriële heaters maken we gebruik van de korte golf infrarood straling. Het voordeel van een korte golf ir-straler is dat deze niet gevoelig is voor luchtbeweging. Daardoor zijn ze uitermate geschikt om een industriële ruimte te verwarmen.

Lange golf infrarood straling voor woningbouw en utiliteitsbouw

Elektrische ir verwarming maakt gebruik van de lange golflengte infrarood stralen. Dit heeft als voordeel dat de stralen niet door het raam naar buiten ontsnappen, waardoor je geen warmteverlies hebt. Alle warmte blijft in de ruimte waar het infraroodpaneel aan staat.