Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming voor een kerk

HeatXL levert als groothandel infraroodsystemen die geschikt zijn voor kerk verwarming. Zuinig verwarmen van een kerk of kerkbank met onze speciale infrarood verwarming.

De stijgende vraag het verwarmen van kerken is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infraroodsysteem om een kerk energiezuinig te verwarmen.

HeatXL levert een oplossing voor kerkbank heating op een efficiënte en tevens zuinige manier. De installatie is eenvoudig, makkelijk en ook goedkoop.

Naast kerkverwarming is HeatXL infrarood verwarming geschikt voor het opwarmen van een kapel of koorruimte. Vraag naar de mogelijkheden.

HeatXL INfrarood verwarming

Voor de koude dagen kan je bepaalde zones zuinig verwarmen met infrarood verwarming

kerk-verwarming (1)

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Kerk infrarood panelen

Kerk infrarood panelen zijn specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van kerken en andere oude hoge gebouwen. Zonder dat onnodig energie verloren gaat aan het verwarmen van lucht. Met ouderwetse verwarming moet men eerst grote hoeveelheden koude lucht verwarmen. De ir warmtepanelen verwarmen de plek waar daadwerkelijk de warmte nodig is.

Infrarood heater verwarmt dus geen lucht, maar juist de mensen en objecten in het aanstraal gebied. Hierdoor ga je veel zuiniger om met de energie dan de ouderwetse conventionele systemen. De temperatuur in de rest van de kerk kan veel lager worden ingesteld en dat levert dan ook nog eens een extra besparing op.

Ook bij slechte isolatie kan kerken is de ir verwarming ideaal in te zetten. Ook leveren wij mobiele kerk panelen op een verplaatsbare voetsteun. De verwarming kan gebuikt worden als hoofd- of als bijverwarming in combinatie met het bestaande verwarming systeem. De stralers zijn eventueel uitgerust met dimmers en beweging melders voor extra comfort en besparing.

Groothandel kerk verwarming

Met infrarood panelen voor kerken profiteer je direct van de comfortabele warmte. Het resultaat is een prettig klimaat in een omgeving waar in een korte periode een heerlijk binnen klimaat wordt behaald. Traditionele verwarming zorgt voor droge lucht en heeft hoge verbruikskosten. Onze kerken heaters zijn daarentegen zuinig in gebruik.

Tijdens de mis in een kapel is het in een handomdraai warm met de HeatXL panelen. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruik je daarom het beste infraroodsysteem van HeatXL. De warmte panelen monteer je aan de wand of het plafond. Ze zijn tevens ruimte besparend. De directe ir stralen verwarmen snel de mensen in de kapel.

HeatXL panelen zijn uitermate geschikt voor gebruik als bijverwarming in een kerk. De systemen zijn ruimtebesparend en daarnaast bijzonder efficiënt. Binnen enkele minuten is het plaats besparende systeem gemonteerd. Jet profiteert daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw project.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header