HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Kerk infrarood verwarming

kerk-verwarming (2)

Infrarood panelen voor een kerk

HeatXL levert als groothandel infraroodsystemen die geschikt zijn voor kerk verwarming. Zuinig verwarmen van een kerk of kerkbank met onze speciale infrarood verwarming.

Kerk verwarming groothandel

De stijgende vraag het verwarmen van kerken is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infraroodsysteem om een kerk energiezuinig te verwarmen.

Goedkoop verwarmen groothandel

HeatXL levert een oplossing voor kerkbank heating op een efficiënte en tevens zuinige manier. De installatie is eenvoudig, makkelijk en ook goedkoop.

Groothandel mobiele verwarming

Naast kerkverwarming is HeatXL infrarood verwarming geschikt voor het opwarmen van een kapel of koorruimte. Vraag naar de mogelijkheden.

Kerk infrarood panelen

Kerk infrarood panelen zijn specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van kerken en andere oude hoge gebouwen. Zonder dat onnodig energie verloren gaat aan het verwarmen van lucht. Met ouderwetse verwarming moet men eerst grote hoeveelheden koude lucht verwarmen. De ir warmtepanelen verwarmen de plek waar daadwerkelijk de warmte nodig is.

Infrarood heater verwarmt dus geen lucht, maar juist de mensen en objecten in het aanstraal gebied. Hierdoor ga je veel zuiniger om met de energie dan de ouderwetse conventionele systemen. De temperatuur in de rest van de kerk kan veel lager worden ingesteld en dat levert dan ook nog eens een extra besparing op.

Ook bij slechte isolatie kan kerken is de ir verwarming ideaal in te zetten. Ook leveren wij mobiele kerk panelen op een verplaatsbare voetsteun. De verwarming kan gebuikt worden als hoofd- of als bijverwarming in combinatie met het bestaande verwarming systeem. De stralers zijn eventueel uitgerust met dimmers en beweging melders voor extra comfort en besparing.

Groothandel kerk verwarming

Groothandel kerk panelen

Met infrarood panelen voor kerken profiteer je direct van de comfortabele warmte. Het resultaat is een prettig klimaat in een omgeving waar in een korte periode een heerlijk binnen klimaat wordt behaald. Traditionele verwarming zorgt voor droge lucht en heeft hoge verbruikskosten. Onze kerken heaters zijn daarentegen zuinig in gebruik.

Groothandel kapel verwarming

Tijdens de mis in een kapel is het in een handomdraai warm met de HeatXL panelen. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruik je daarom het beste infraroodsysteem van HeatXL. De warmte panelen monteer je aan de wand of het plafond. Ze zijn tevens ruimte besparend. De directe ir stralen verwarmen snel de mensen in de kapel.

Groothandel bijverwarming

HeatXL panelen zijn uitermate geschikt voor gebruik als bijverwarming in een kerk. De systemen zijn ruimtebesparend en daarnaast bijzonder efficiënt. Binnen enkele minuten is het plaats besparende systeem gemonteerd. Jet profiteert daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw project.

Bespaar energiekosten met HeatXL panelen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

kerk verwarming