Kerk infrarood verwarming

kerk-verwarming (2)

Infrarood panelen voor een kerk

HeatXL levert als groothandel infraroodsystemen die geschikt zijn voor kerk verwarming. Zuinig verwarmen van een kerk of kerkbank met onze speciale infrarood verwarming.

Kerk verwarming groothandel

De stijgende vraag het verwarmen van kerken is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infraroodsysteem om een kerk energiezuinig te verwarmen.

Goedkoop verwarmen groothandel

HeatXL levert een oplossing voor kerkbank heating op een efficiënte en tevens zuinige manier. De installatie is eenvoudig, makkelijk en ook goedkoop.

Groothandel mobiele verwarming

Naast kerkverwarming is HeatXL infrarood verwarming geschikt voor het opwarmen van een kapel of koorruimte. Vraag naar de mogelijkheden.

Kerk infrarood panelen

Kerk infrarood panelen zijn specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van kerken en andere oude hoge gebouwen. Zonder dat onnodig energie verloren gaat aan het verwarmen van lucht. Met ouderwetse verwarming moet men eerst grote hoeveelheden koude lucht verwarmen. De ir warmtepanelen verwarmen de plek waar daadwerkelijk de warmte nodig is.

Infrarood heater verwarmt dus geen lucht, maar juist de mensen en objecten in het aanstraal gebied. Hierdoor ga je veel zuiniger om met de energie dan de ouderwetse conventionele systemen. De temperatuur in de rest van de kerk kan veel lager worden ingesteld en dat levert dan ook nog eens een extra besparing op.

Ook bij slechte isolatie kan kerken is de ir verwarming ideaal in te zetten. Ook leveren wij mobiele kerk panelen op een verplaatsbare voetsteun. De verwarming kan gebuikt worden als hoofd- of als bijverwarming in combinatie met het bestaande verwarming systeem. De stralers zijn eventueel uitgerust met dimmers en beweging melders voor extra comfort en besparing.

Groothandel kerk verwarming

Groothandel kerk panelen

Met infrarood panelen voor kerken profiteer je direct van de comfortabele warmte. Het resultaat is een prettig klimaat in een omgeving waar in een korte periode een heerlijk binnen klimaat wordt behaald. Traditionele verwarming zorgt voor droge lucht en heeft hoge verbruikskosten. Onze kerken heaters zijn daarentegen zuinig in gebruik.

Groothandel kapel verwarming

Tijdens de mis in een kapel is het in een handomdraai warm met de HeatXL panelen. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruik je daarom het beste infraroodsysteem van HeatXL. De warmte panelen monteer je aan de wand of het plafond. Ze zijn tevens ruimte besparend. De directe ir stralen verwarmen snel de mensen in de kapel.

Groothandel bijverwarming

HeatXL panelen zijn uitermate geschikt voor gebruik als bijverwarming in een kerk. De systemen zijn ruimtebesparend en daarnaast bijzonder efficiënt. Binnen enkele minuten is het plaats besparende systeem gemonteerd. Jet profiteert daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor jouw project.

Bespaar energiekosten met HeatXL panelen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

kerk verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.