Kantoor infrarood verwarming

Kantoor infrarood verwarming

Wij leveren als groothandel kantoor infrarood verwarming van goede Europese fabrikanten. Tevens verzorgen wij de rechtstreekse distributie van kantoor verwarming aan de industrie en installateurs.

Kantoor verwarming groothandel

De kantoor verwarming van HeatXL is van degelijke kwaliteit en in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor infrarood heaters.

Kantoor verwarming kopen

HeatXL levert als groothandel kantoor verwarming uit grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Kantoor verwarming toebehoren

Naast panelen voor kantoren leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze warmte panelen. Zoals bijvoorbeeld dimmers, relaiskasten en bevestiging materialen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Kantoor infrarood verwarming

Infrarood panelen voor kantoren

De infrarood panelen voor kantoren wijken af van de verwarming van een woning. In tegenstelling tot een woonhuis zijn veel kantoren juist overdag bemand. Daarbij is er in veel bedrijven sprake van diverse kamers waar mensen werken.

Kenmerkend voor de problemen bij de verwarming voor bedrijfspanden zijn de verschillen in gewenste temperatuur per kamer. Vaak is de temperatuur centraal geregeld en lopen alle units mee op de centraal geplaatste cv ketel.

Juist vanwege deze problematiek is infrarood verwarming ideaal als kantoor heater. Met een warmtesysteem van HeatXL verwarm je de ruimte veel zuiniger. Dit komt omdat ir panelen minder energie vragen. Tevens zijn de warmte panelen per ruimte apart aan te sturen door middel van een eigen thermostaat.

Voor het verwarmen van bedrijfspanden leveren wij diverse systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ir panelen die direct geplaatst worden in het systeemplafond. Je ziet het verschil bijna niet met een gewoon plafond paneel.

Kantoor infrarood verwarming

Bedrijfspand verwarmen

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van kantoor verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Hoge kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jouw als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

HeatXL groothandel

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatie structuur. Wil je meer weten over onze warmte panelen en andere infraroodstralers? Of heb je interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze download producten catalogus aan.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.