HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Kantoor infrarood verwarming

Kantoor infrarood verwarming

Wij leveren als groothandel kantoor infrarood verwarming van goede Europese fabrikanten. Tevens verzorgen wij de rechtstreekse distributie van kantoor verwarming aan de industrie en installateurs.

Kantoor verwarming groothandel

De kantoor verwarming van HeatXL is van degelijke kwaliteit en in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor infrarood heaters.

Kantoor verwarming kopen

HeatXL levert als groothandel kantoor verwarming uit grote voorraad in Nederland en België. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

Kantoor verwarming toebehoren

Naast panelen voor kantoren leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze warmte panelen. Zoals bijvoorbeeld dimmers, relaiskasten en bevestiging materialen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Kantoor infrarood verwarming

Infrarood panelen voor kantoren

De infrarood panelen voor kantoren wijken af van de verwarming van een woning. In tegenstelling tot een woonhuis zijn veel kantoren juist overdag bemand. Daarbij is er in veel bedrijven sprake van diverse kamers waar mensen werken.

Kenmerkend voor de problemen bij de verwarming voor bedrijfspanden zijn de verschillen in gewenste temperatuur per kamer. Vaak is de temperatuur centraal geregeld en lopen alle units mee op de centraal geplaatste cv ketel.

Juist vanwege deze problematiek is infrarood verwarming ideaal als kantoor heater. Met een warmtesysteem van HeatXL verwarm je de ruimte veel zuiniger. Dit komt omdat ir panelen minder energie vragen. Tevens zijn de warmte panelen per ruimte apart aan te sturen door middel van een eigen thermostaat.

Voor het verwarmen van bedrijfspanden leveren wij diverse systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ir panelen die direct geplaatst worden in het systeemplafond. Je ziet het verschil bijna niet met een gewoon plafond paneel.

Kantoor infrarood verwarming

Bedrijfspand verwarmen

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van kantoor verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Hoge kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jouw als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

HeatXL groothandel

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatie structuur. Wil je meer weten over onze warmte panelen en andere infraroodstralers? Of heb je interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze download producten catalogus aan.