Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming voor kantoren

De infrarood verwarming voor kantoren wijken af van de verwarming van een woning. In tegenstelling tot een woonhuis zijn veel kantoren juist overdag bemand. Daarbij is er in veel bedrijven sprake van diverse kamers waar mensen werken.

Kenmerkend voor de problemen bij de verwarming voor bedrijfspanden zijn de verschillen in gewenste temperatuur per kamer. Vaak is de temperatuur centraal geregeld en lopen alle units mee op de centraal geplaatste cv ketel.

Juist vanwege deze problematiek is infrarood verwarming ideaal als kantoor heater. Met een warmtesysteem van HeatXL verwarm je de ruimte veel zuiniger. Dit komt omdat ir panelen minder energie vragen. Tevens zijn de warmte panelen per ruimte apart aan te sturen door middel van een eigen thermostaat.

Voor het verwarmen van bedrijfspanden leveren wij diverse systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ir panelen die direct geplaatst worden in het systeemplafond. Je ziet het verschil bijna niet met een gewoon plafond paneel.

HeatXL INfrarood verwarming

Infrarood verwarming in je kantoor of bedrijfsgebouw staat mooi en is zuinig

energiezuinige verwarming
infrarood lampen
industriele-verwarming-53

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Bedrijfspand verwarmen

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van kantoor verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Hoge kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met jouw als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Kantoor infrarood verwarming

HeatXL groothandel

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no nonsens mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatie structuur. Wil je meer weten over onze warmte panelen en andere infraroodstralers? Of heb je interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze download producten catalogus aan.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header