HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming thermostaten

Infrarood verwarming thermostaten

Thermostaten infraroodpanelen

De thermostaten van HeatXL zijn geschikt voor infrarood verwarming. Ze zijn van een goede kwaliteit en hebben daarnaast een simpele bediening. Deze thermstaten zijn exclusief verkrijgbaar voor dealers in de Benelux via HeatXL.

infrarood-verwarming-thermostaten (3)

Thermostaten groothandel

HeatXL heeft een zeer grote voorraad thermostaten, waardoor je altijd tijdig over jouw producten beschikt. HeatXL produceert, indien gewenst, ook thermostaten onder private label. Vraag naar de mogelijkheden.

infrarood-verwarming-thermostaten (2)

Groothandel thermostaten

Wij leveren een compleet assortiment thermostaten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De hoge kwaliteit sluit ook aan bij onze infraroodverwarming. Bel ons voor meer informatie of vraag naar de catalogus.

infrarood-verwarming-thermostaten (1)

Thermostaten

Onze thermostaten worden ontwikkeld en geproduceerd in een professionele fabriek. De HeatXL thermostaten zijn van zeer goede kwaliteit, maar wel met behoud van een scherpe prijs. De thermostaten zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van onze thermostaten? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Infrarood verwarming thermostaten

Thermostaat ontvangers

Een groot aantal van onze thermostaten is geschikt voor intensief en langdurig gebruik voor de aansturing van infrarood verwarming als hoofdverwarming. Ons thermostaten aanbod is zeer ruim te noemen. Het overzicht van de thermostaten vind je terug in onze digitale prijs catalogus. Neem gerust contact met ons op en ontvang de catalogus.

Infrarood verwarming thermostaten

Thermostaten industrie

HeatXL heeft speciale infrarood verwarming thermostaten voor industrieel gebruik. Zoals voor loodsen en bedrijfshallen. Ook leveren wij speciale aansturing voor stralingsverwarming met hoge vermogens. In combinatie met de juiste thermostaat en relaiskasten werken onze infrarood stralers nog beter. Bekijk ook de mogelijkheden in onze catalogus

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
infrarood panelen metaal

Groothandel infrarood verwarming thermostaten

Thermostaten zijn er in vele soorten en maten. Onze groothandel heeft daarom een ruim assortiment met thermostaten en toebehoren voor infrarood panelen.

HeatXL is Benelux importeur voor diverse merken. Ook voor het produceren van thermostaten onder je eigen merknaam, kan je bij ons terecht. Wij regelen dan de productie en import van jouw eigen thermostaten.

HeatXL levert infrarood verwarming thermostaten aan geselecteerde wederverkopers in zowel Nederland als België. Tot onze klanten behoren groothandels, installatie bedrijven en sanitair leveranciers. Maar ook bouwbedrijven en aannemers weten de weg naar HeatXL te vinden.

Naast thermostaten leveren wij ook diverse dimmers en aansturing systemen voor industriële toepassingen. Wij helpen je graag verder bij het samenstellen van de juiste elektrische verwarmingssysteem combinatie voor jouw klanten. Voor webshops verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heb je interesse in de thermostaten van HeatXL? Of wil je infrarode elektrische verwarming toevoegen aan jouw dienstenpakket? Neem dan gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen je graag een stap verder.

 

infrarood panelen metaal

Soort infrarood verwarming thermostaat

Een infrarood verwarming heeft niet standaard een thermostaat. De betere en hoge kwaliteit infrarood panelen zijn wel voorzien van een thermostaat.

Een goede thermostaat voldoet vervolgens aan twee eisen. Allereerst moet het een klok thermostaat zijn, waarbij je voor iedere dag van de week een apart programma kan installen. Daarnaast moet je de thermostaat kunnen bedienen door middel van een app op je smartphone.

Voor infrarood panelen zijn er drie soorten thermostaten, namelijk slimme thermostaat, draadloze thermostaat en plug-in thermostaat.

Met een plug-in thermostaat regel je snel en eenvoudig de temperatuur. De plug-in thermostaat steek je eerst in het stopcontact, daarna steek je de stekker van het infrarood paneel in deze plug-in. Het infrarood paneel kan nu bediend worden via de plug-in thermostaat.

De programmering en temperatuur regel je eenvoudig met de druktoetsen. Ook met een plug-in thermostaat is het vaak mogelijk om warmte programma’s in te stellen voor iedere dag van de week.

Let bij de aanschaf van een plug-in thermostaat op het maximale vermogen. De meeste plug-in thermostaten kunnen een maximaal vermogen van 3600 watt aan. Hierop kun je veilig een infrarood paneel op aansluiten.

infrarood-verwarming-thermostaten (3)

Slimme en draadloze thermostaten

Geïntegreerde slimme thermostaat is de meest moderne en innovatieve thermostaat voor een infrarood verwarming. De temperatuur van het infrarood paneel regel je slim via de smart home app op je mobiele telefoon.

Deze optie wordt het meest gebruikt bij infrarood plafond panelen. Via de app kan je tevens op afstand alles regelen, zoals de verschillende warmte programma’s instellen of het paneel alvast aanzetten voordat je thuis komt. Ook handig voor wanneer je vergeten bent het ir paneel uit te zetten toen je net van huis wegging.

De slimme systemen als de smart home apps hebben de intrede gevonden bij veel huishoudens. Een lamp aan of uitzetten, de koelkast aanvullen of de warmte regelen van je infrarood paneel, alles kan tegenwoordig met via Internet of Things (IoT).

Het bedienen van je ir paneel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Via de smart home app bedien je vervolgens de digitale thermostaten van ieder infrarood paneel apart.

De draadloze, oftewel, wifi thermostaat plaats je ergens in de kamer waar een goede ontvangst is, bijvoorbeeld waar voorheen de CV thermostaat hing. Het handige hiervan is dat er op deze plek al elektriciteit aanwezig is. De temperatuur regel je direct op de thermostaat of door middel van de app op de smartphone.

Op het digitale display van de thermostaat zijn de ingestelde en gemeten temperatuur te zien. Zowel via de app als via de thermostaat zijn er verschillende keuze programma’s beschikbaar.

Vanaf iedere locatie en op ieder gewenst moment bedien je via de smartphone de thermostaat. Dit is bijvoorbeeld heel handig voor wanneer je met de Kerstdagen van huis bent. Op je terugreis zet je de verwarming alvast aan, zodat je niet in een ijskoud huis thuiskomt.