Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Slimme thermostaten van HeatXL

Geïntegreerde slimme thermostaat is de meest moderne en innovatieve thermostaat voor een infrarood verwarming. De temperatuur van het infrarood paneel regel je slim via de smart home app op je mobiele telefoon.

Deze optie wordt het meest gebruikt bij infrarood plafond panelen. Via de app kan je tevens op afstand alles regelen, zoals de verschillende warmte programma’s instellen of het paneel alvast aanzetten voordat je thuis komt. Ook handig voor wanneer je vergeten bent het ir paneel uit te zetten toen je net van huis wegging.

De slimme systemen als de smart home apps hebben de intrede gevonden bij veel huishoudens. Een lamp aan of uitzetten, de koelkast aanvullen of de warmte regelen van je infrarood paneel, alles kan tegenwoordig met via Internet of Things (IoT).

Het bedienen van je ir paneel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Via de smart home app bedien je vervolgens de digitale thermostaten van ieder infrarood paneel apart.

De draadloze, oftewel, wifi thermostaat plaats je ergens in de kamer waar een goede ontvangst is, bijvoorbeeld waar voorheen de CV thermostaat hing. Het handige hiervan is dat er op deze plek al elektriciteit aanwezig is. De temperatuur regel je direct op de thermostaat of door middel van de app op de smartphone.

Op het digitale display van de thermostaat zijn de ingestelde en gemeten temperatuur te zien. Zowel via de app als via de thermostaat zijn er verschillende keuze programma’s beschikbaar.

Vanaf iedere locatie en op ieder gewenst moment bedien je via de smartphone de thermostaat. Dit is bijvoorbeeld heel handig voor wanneer je met de Kerstdagen van huis bent. Op je terugreis zet je de verwarming alvast aan, zodat je niet in een ijskoud huis thuiskomt.

HeatXL INfrarood verwarming

Een slimme thermostaat zorgt dat je infrarood verwarming zuinig wordt gebruikt

Elektrische verwarming met thermostaat ir panelen
wifi thermostaat
ir panelen infrarood paneel met thermostaat

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Goede thermostaat

Een infrarood verwarming heeft niet standaard een thermostaat. De betere en hoge kwaliteit infrarood panelen zijn wel voorzien van een thermostaat.

Een goede thermostaat voldoet vervolgens aan twee eisen. Allereerst moet het een klok thermostaat zijn, waarbij je voor iedere dag van de week een apart programma kan installen. Daarnaast moet je de thermostaat kunnen bedienen door middel van een app op je smartphone.

Voor infrarood panelen zijn er drie soorten thermostaten, namelijk slimme thermostaat, draadloze thermostaat en plug-in thermostaat.

Met een plug-in thermostaat regel je snel en eenvoudig de temperatuur. De plug-in thermostaat steek je eerst in het stopcontact, daarna steek je de stekker van het infrarood paneel in deze plug-in. Het infrarood paneel kan nu bediend worden via de plug-in thermostaat.

De programmering en temperatuur regel je eenvoudig met de druktoetsen. Ook met een plug-in thermostaat is het vaak mogelijk om warmte programma’s in te stellen voor iedere dag van de week.

Let bij de aanschaf van een plug-in thermostaat op het maximale vermogen. De meeste plug-in thermostaten kunnen een maximaal vermogen van 3600 watt aan. Hierop kun je veilig een infrarood paneel op aansluiten.

HeatXL thermostaat

De thermostaten van HeatXL zijn geschikt voor infrarood verwarming. Ze zijn van een goede kwaliteit en hebben daarnaast een simpele bediening. Deze thermstaten zijn exclusief verkrijgbaar voor dealers in de Benelux via HeatXL.

HeatXL heeft een zeer grote voorraad thermostaten, waardoor je altijd tijdig over jouw producten beschikt. HeatXL produceert, indien gewenst, ook thermostaten onder private label.

Wij leveren een compleet assortiment thermostaten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De hoge kwaliteit sluit ook aan bij onze infraroodverwarming. Bel ons voor meer informatie of vraag naar de catalogus.

Onze thermostaten worden ontwikkeld en geproduceerd in een professionele fabriek. De HeatXL thermostaten zijn van zeer goede kwaliteit, maar wel met behoud van een scherpe prijs. De thermostaten zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van onze thermostaten? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Een groot aantal van onze thermostaten is geschikt voor intensief en langdurig gebruik voor de aansturing van infrarood verwarming als hoofdverwarming. Ons thermostaten aanbod is zeer ruim te noemen. Het overzicht van de thermostaten vind je terug in onze digitale prijs catalogus. Neem gerust contact met ons op en ontvang de catalogus.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header