Infrarood verwarming thermostaten

Infrarood verwarming thermostaten

Thermostaten infraroodpanelen

De thermostaten van HeatXL zijn geschikt voor infrarood verwarming. Ze zijn van een goede kwaliteit en hebben daarnaast een simpele bediening. Deze thermstaten zijn exclusief verkrijgbaar voor dealers in de Benelux via HeatXL.

infrarood-verwarming-thermostaten (3)

Thermostaten groothandel

HeatXL heeft een zeer grote voorraad thermostaten, waardoor je altijd tijdig over jouw producten beschikt. HeatXL produceert, indien gewenst, ook thermostaten onder private label. Vraag naar de mogelijkheden.

infrarood-verwarming-thermostaten (2)

Groothandel thermostaten

Wij leveren een compleet assortiment thermostaten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De hoge kwaliteit sluit ook aan bij onze infraroodverwarming. Bel ons voor meer informatie of vraag naar de catalogus.

infrarood-verwarming-thermostaten (1)

Thermostaten

Onze thermostaten worden ontwikkeld en geproduceerd in een professionele fabriek. De HeatXL thermostaten zijn van zeer goede kwaliteit, maar wel met behoud van een scherpe prijs. De thermostaten zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van onze thermostaten? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Infrarood verwarming thermostaten

Thermostaat ontvangers

Een groot aantal van onze thermostaten is geschikt voor intensief en langdurig gebruik voor de aansturing van infrarood verwarming als hoofdverwarming. Ons thermostaten aanbod is zeer ruim te noemen. Het overzicht van de thermostaten vind je terug in onze digitale prijs catalogus. Neem gerust contact met ons op en ontvang de catalogus.

Infrarood verwarming thermostaten

Thermostaten industrie

HeatXL heeft speciale infrarood verwarming thermostaten voor industrieel gebruik. Zoals voor loodsen en bedrijfshallen. Ook leveren wij speciale aansturing voor stralingsverwarming met hoge vermogens. In combinatie met de juiste thermostaat en relaiskasten werken onze infrarood stralers nog beter. Bekijk ook de mogelijkheden in onze catalogus

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
infrarood panelen metaal

Groothandel infrarood verwarming thermostaten

Thermostaten zijn er in vele soorten en maten. Onze groothandel heeft daarom een ruim assortiment met thermostaten en toebehoren voor infrarood panelen.

HeatXL is Benelux importeur voor diverse merken. Ook voor het produceren van thermostaten onder je eigen merknaam, kan je bij ons terecht. Wij regelen dan de productie en import van jouw eigen thermostaten.

HeatXL levert infrarood verwarming thermostaten aan geselecteerde wederverkopers in zowel Nederland als België. Tot onze klanten behoren groothandels, installatie bedrijven en sanitair leveranciers. Maar ook bouwbedrijven en aannemers weten de weg naar HeatXL te vinden.

Naast thermostaten leveren wij ook diverse dimmers en aansturing systemen voor industriële toepassingen. Wij helpen je graag verder bij het samenstellen van de juiste elektrische verwarmingssysteem combinatie voor jouw klanten. Voor webshops verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heb je interesse in de thermostaten van HeatXL? Of wil je infrarode elektrische verwarming toevoegen aan jouw dienstenpakket? Neem dan gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen je graag een stap verder.

 

infrarood panelen metaal

Soort infrarood verwarming thermostaat

Een infrarood verwarming heeft niet standaard een thermostaat. De betere en hoge kwaliteit infrarood panelen zijn wel voorzien van een thermostaat.

Een goede thermostaat voldoet vervolgens aan twee eisen. Allereerst moet het een klok thermostaat zijn, waarbij je voor iedere dag van de week een apart programma kan installen. Daarnaast moet je de thermostaat kunnen bedienen door middel van een app op je smartphone.

Voor infrarood panelen zijn er drie soorten thermostaten, namelijk slimme thermostaat, draadloze thermostaat en plug-in thermostaat.

Met een plug-in thermostaat regel je snel en eenvoudig de temperatuur. De plug-in thermostaat steek je eerst in het stopcontact, daarna steek je de stekker van het infrarood paneel in deze plug-in. Het infrarood paneel kan nu bediend worden via de plug-in thermostaat.

De programmering en temperatuur regel je eenvoudig met de druktoetsen. Ook met een plug-in thermostaat is het vaak mogelijk om warmte programma’s in te stellen voor iedere dag van de week.

Let bij de aanschaf van een plug-in thermostaat op het maximale vermogen. De meeste plug-in thermostaten kunnen een maximaal vermogen van 3600 watt aan. Hierop kun je veilig een infrarood paneel op aansluiten.

infrarood-verwarming-thermostaten (3)

Slimme en draadloze thermostaten

Geïntegreerde slimme thermostaat is de meest moderne en innovatieve thermostaat voor een infrarood verwarming. De temperatuur van het infrarood paneel regel je slim via de smart home app op je mobiele telefoon.

Deze optie wordt het meest gebruikt bij infrarood plafond panelen. Via de app kan je tevens op afstand alles regelen, zoals de verschillende warmte programma’s instellen of het paneel alvast aanzetten voordat je thuis komt. Ook handig voor wanneer je vergeten bent het ir paneel uit te zetten toen je net van huis wegging.

De slimme systemen als de smart home apps hebben de intrede gevonden bij veel huishoudens. Een lamp aan of uitzetten, de koelkast aanvullen of de warmte regelen van je infrarood paneel, alles kan tegenwoordig met via Internet of Things (IoT).

Het bedienen van je ir paneel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Via de smart home app bedien je vervolgens de digitale thermostaten van ieder infrarood paneel apart.

De draadloze, oftewel, wifi thermostaat plaats je ergens in de kamer waar een goede ontvangst is, bijvoorbeeld waar voorheen de CV thermostaat hing. Het handige hiervan is dat er op deze plek al elektriciteit aanwezig is. De temperatuur regel je direct op de thermostaat of door middel van de app op de smartphone.

Op het digitale display van de thermostaat zijn de ingestelde en gemeten temperatuur te zien. Zowel via de app als via de thermostaat zijn er verschillende keuze programma’s beschikbaar.

Vanaf iedere locatie en op ieder gewenst moment bedien je via de smartphone de thermostaat. Dit is bijvoorbeeld heel handig voor wanneer je met de Kerstdagen van huis bent. Op je terugreis zet je de verwarming alvast aan, zodat je niet in een ijskoud huis thuiskomt.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.