Infrarood verwarming pluimveestal

Verwarmingen agrarische sector

HeatXL infrarood stralers zijn speciaal gemaakt voor toepassingen in de agrarische sector. Al onze daarvoor bestemde producten zijn water bestendig. En daarnaast gefabriceerd van sterke materialen waardoor een optimale levensduur van de heaters gewaarborgd is. Vraag ons naar de opties voor jouw boeren bedrijf.

Pluimveestal zuinig verwarmen

HeatXL stralers verwarmen met stralingswarmte. Infrarood verwarming pluimveestal is een efficiënte elektrische verwarming. Waarbij energie besparing en ook doelgericht verwarmen op plek nummer 1 staat. Met deze directe vorm van stalverwarming breng je de warmte op de plek waar de warmtevraag is.

Infrarood verwarming pluimvee

Met infrarood verwarming pluimveestal bespaar je gelijk op jouw energie factuur. Met HeatXL ir heaters verlies je namelijk geen energie aan het verwarmen van grote hoeveelheden lucht. Op deze manier bespaar je eenvoudig op de kosten. Daarnaast help je mee aan de verbetering van het leefklimaat.

Stalverwarming voor pluimvee

Wij leveren ook plug en play systemen voor het verwarmen van bepaalde zones van het oppervlak in pluimvee stallen. De pluimveestal heater zijn energie zuinig bij het verwarmen van stallen en hokken. Deze systemen zijn zonder grote technische kunde eenvoudig aan te sluiten en tevens direct te gebruiken.

Pluimveestal verwarming is effectief en doeltreffend

Pluimveestal verwarming is voor jouw als boer belangrijk, maar natuurlijk ook voor het vee zelf. Of je nu pluimvee, koeien of varkens houdt, het gaat uiteindelijk om het behalen van een optimaal rendement bij een maximaal dieren welzijn.

Infrarood panelen leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn voor pasgeboren pluimvee. Jonge dieren zijn namelijk zeer gevoelig voor kou. Met de ir stalverwarming hoef jij je geen zorgen te maken over kou in de stallen.

Wat zijn nu precies de voordelen van stalverwarming met infrarood en hoe werkt het precies? Onze specialisten vertellen je daar graag meer over. De juiste verwarming met een constante temperatuur heeft namelijk invloed op de gezondheid van jouw dieren. Het vee eet, slaapt én groeit ook beter.

Er zijn verschillende soorten infrarood verwarming pluimveestal mogelijk. Hoe jouw stal het best verwarmd kan worden, hangt af van jouw wensen en tevens de inrichting van de stal. Veel pluimvee stallen worden verwarmd met heaters. Er zijn direct en indirect gestookte verwarmingen die pluimvee stallen verwarmen.

Met infrarode straling is er sprake van directe warmte. De verbruikskosten zijn lager dan bij indirecte verwarming. De ir panelen verbruiken bijna geen zuurstof en zorgt voor een betere luchtvochtigheid in de stal.

Pluimvee verwarmen met infrarood verwarming

Wij leveren energie zuinige infrarood verwarming voor het verwarmen van jouw staloppervlak. Daarmee houd je de stallen op een vaste temperatuur. Deze systemen zijn zuinig in gebruik en tevens gemakkelijk in onderhoud.

Gelijkmatige temperatuur in de stal

Met het lage energieverbruik van HeatXL pluimvee stalverwarming realiseer je al snel een besparing op het gasverbruik van méér dan 50%. Op verschillende veehouderij bedrijven zijn testen uitgevoerd met zeer goede eindresultaten.

Gezonde warmte in uw stal

Bij het gebruik van infrarood verwarming ontstaat geen dure warme luchtopslag in de nok van de stal, maar comfortabele stralingswarmte vanuit de nok. Stalverwarming levert een sterke reductie van condensvorming op in de stal.

Infrarood pluimvee stalverwarming

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.