Infrarood verwarming pluimveestal

HeatXL infrarood stralers zijn speciaal gemaakt voor toepassingen in de agrarische sector. Al onze daarvoor bestemde producten zijn water bestendig. En daarnaast gefabriceerd van sterke materialen waardoor een optimale levensduur van de heaters gewaarborgd is. Vraag ons naar de opties voor jouw boeren bedrijf.

Pluimveestal zuinig verwarmen

HeatXL stralers verwarmen met stralingswarmte. Infrarood verwarming pluimveestal is een efficiënte elektrische verwarming. Waarbij energie besparing en ook doelgericht verwarmen op plek nummer 1 staat. Met deze directe vorm van stalverwarming breng je de warmte op de plek waar de warmtevraag is.

Infrarood verwarming pluimvee

Met infrarood verwarming pluimveestal bespaar je gelijk op jouw energie factuur. Met HeatXL ir heaters verlies je namelijk geen energie aan het verwarmen van grote hoeveelheden lucht. Op deze manier bespaar je eenvoudig op de kosten. Daarnaast help je mee aan de verbetering van het leefklimaat.

Stalverwarming voor pluimvee

Wij leveren ook plug en play systemen voor het verwarmen van bepaalde zones van het oppervlak in pluimvee stallen. De pluimveestal heater zijn energie zuinig bij het verwarmen van stallen en hokken. Deze systemen zijn zonder grote technische kunde eenvoudig aan te sluiten en tevens direct te gebruiken.

Pluimveestal verwarming is effectief en doeltreffend

Pluimveestal verwarming is voor jouw als boer belangrijk, maar natuurlijk ook voor het vee zelf. Of je nu pluimvee, koeien of varkens houdt, het gaat uiteindelijk om het behalen van een optimaal rendement bij een maximaal dieren welzijn.

Infrarood panelen leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn voor pasgeboren pluimvee. Jonge dieren zijn namelijk zeer gevoelig voor kou. Met de ir stalverwarming hoef jij je geen zorgen te maken over kou in de stallen.

Wat zijn nu precies de voordelen van stalverwarming met infrarood en hoe werkt het precies? Onze specialisten vertellen je daar graag meer over. De juiste verwarming met een constante temperatuur heeft namelijk invloed op de gezondheid van jouw dieren. Het vee eet, slaapt én groeit ook beter.

Er zijn verschillende soorten infrarood verwarming pluimveestal mogelijk. Hoe jouw stal het best verwarmd kan worden, hangt af van jouw wensen en tevens de inrichting van de stal. Veel pluimvee stallen worden verwarmd met heaters. Er zijn direct en indirect gestookte verwarmingen die pluimvee stallen verwarmen.

Met infrarode straling is er sprake van directe warmte. De verbruikskosten zijn lager dan bij indirecte verwarming. De ir panelen verbruiken bijna geen zuurstof en zorgt voor een betere luchtvochtigheid in de stal.

Pluimvee verwarmen met infrarood verwarming

Pluimveestal verwarming infrarood

Wij leveren energie zuinige infrarood verwarming voor het verwarmen van jouw staloppervlak. Daarmee houd je de stallen op een vaste temperatuur. Deze systemen zijn zuinig in gebruik en tevens gemakkelijk in onderhoud.

Gelijkmatige temperatuur in de stal

Met het lage energieverbruik van HeatXL pluimvee stalverwarming realiseer je al snel een besparing op het gasverbruik van méér dan 50%. Op verschillende veehouderij bedrijven zijn testen uitgevoerd met zeer goede eindresultaten.

Gezonde warmte in uw stal

Bij het gebruik van infrarood verwarming ontstaat geen dure warme luchtopslag in de nok van de stal, maar comfortabele stralingswarmte vanuit de nok. Stalverwarming levert een sterke reductie van condensvorming op in de stal.

Infrarood verwarming pluimveestal

Infrarood pluimvee stalverwarming

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming