Infrarood verwarming leverancier

heatxl infrarood panelen

Infrarood panelen leverancier

Een compleet assortiment infraroodverwarming van een degelijke Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij infrarood verwarming leverancier. Ons assortiment infrarood verwarming is daardoor groot. Er zit dus altijd wel een oplossing voor jouw klant bij.

Infrarood verwarrming leverancier

Fabriek infrarood verwarming

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor Nederlandse en Belgische installateurs. Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelen beschikbaar. In verschillende maten, vormen en vermogens.

Infrarood verwarrming leverancier heatxl

Infrarood verwarming HeatXL

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Wij leveren onze verwarmingen aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een snelle levering en scherpe prijzen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
infrarood-verwarming-leverancier (5)

Productie in Duitsland

Wij produceren onze infraroodverwarming in een nieuwe fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technologie leveren wij producten van een zeer hoge kwaliteit. Neem daarom contact met ons op om jouw gunstige inkoopcondities te bespreken.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip bij installateurs en groothandels die zich bezighouden met de verkoop en installatie van infrarood verwarming.

Bij zowel zakelijke als particuliere projecten.

heatxl infraood panelen

Leverancier en producent

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor Nederlandse en Belgische installateurs. Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelen beschikbaar. In verschillende maten, vormen en vermogens.

Wij bevinden ons in een bijzondere situatie. Als infrarood warmtepanelen leverancier voltooien wij het gehele proces van ontwerp tot productie en verkoop tot distributie onder één dak.

Met onze uitgebreide praktijk ervaring en met behulp van de nieuwste technologie hebben wij het vermogen om een oplossing te bieden voor jouw infrarood verwarming project.

Warmtepanelen Woonunit infrarood verwarming

Meer over HeatXL

HeatXL is sinds 2008 infrarood verwarming leverancier. Wij leveren naast verwarming systemen ook aanverwante producten. Als Nederlandse importeur en producent staan wij voor hoogwaardige producten van een goede kwaliteit.

De combinatie van onze opgedane kennis als leverancier van infrarood verwarming en de productie biedt jou vele voordelen. Wij hebben bijvoorbeeld een constante voorraad met scherpe prijzen. Wij zijn daardoor een one-stop-shop voor de technische groothandel en installateur zijn.

infrarood-verwarming-leverancier (2)

Over onze groothandel

HeatXL is infrarood panelen leverancier. En tevens de officiële importeur van de Duitse fabrikant Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Deze merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit ir panelen.

Ook importeren wij de beste thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische verwarming en infrarood panelen. Wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen aan de installateur en groothandel.

infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming

Levering aan projecten

HeatXL levert ook rechtstreeks aan kleine en grote projecten. HeatXL staat namelijk garant voor de perfecte kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Wij denken graag met jou mee.

Het is ook mogelijk dat wij een berekening maken voor jouw project. Daarbij selecteren wij vrijblijvend de juiste infrarood panelen.

Voor vragen over projecten kan je direct contact opnemen met onze adviseurs.

infrarood-verwarming-leverancier (3)

Leverancier worden?

Ben jij als groothandel of installateur ook zo enthousiast over onze infrarood verwarming? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen je alles over onze ir systemen en toebehoren, zoals slimme thermostaten en relaiskasten.

HeatXL levert naast producten graag ondersteuning en advies die jouw project tot een succes maken. Wij komen graag vrijblijvend met je in contact om de mogelijkheden door te nemen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.