HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming kopen

mobiele-infrarood-verwarming (6) Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project

Voor jouw warmte projecten ben je bij HeatXL aan het juist adres voor het kopen van de meest energiezuinige infrarood verwarming systemen. HeatXL infrarood verwarming is duurzaam, efficiënt en van zeer hoge kwaliteit. 

Sinds 2008 is HeatXL dé gespecialiseerde groothandel en leverancier voor energiezuinige infrarood verwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige infrarood systemen aan installateurs en technische groothandels in de Benelux en Duitsland.

Met ons uitgebreide aanbod kan het misschien lastig zijn om de meest geschikte infrarood verwarming te vinden. Wij helpen je daarom graag bij het maken van jouw keuze. Neem contact met ons op voor advies over infrarood verwarming kopen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

atex-infrarood-verwarming (4) Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming kopen voor grote projecten

HeatXL levert infrarood verwarming systemen voor grote projecten. Zoals het verwarmen van grote bedrijfshallen, sportcomplexen, hotyoga studio’s, kerken, loodsen, winkels, ziekenhuizen en kantoren. 

Wij verzorgen de exclusieve import en distributie in de Benelux voor de Duitse merken Welltherm en Ecaros infrarood verwarming panelen. Als ook de Italiaanse Starprogetti en Mo-El infrarood stralers. Infrarood verwarming kopen voor grote projecten doe je bij HeatXL. 

Onze deskundige adviseurs geven je graag meer informatie over de merken en soorten infrarood verwarmingen die HeatXL voert. Alle infrarood panelen die wij produceren en leveren zijn van een zeer hoge Europese kwaliteit.

Snelle levering gegarandeerd

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat een snelle levering gegarandeerd is. Infrarood verwarming kopen doe je daarom bij de grootste leverancier van de Benelux. Neem contact met ons op voor jouw warmte project. 

De infrarood verwarmingen zijn afkomstig van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen. Ook voor OEM-productie en private label kan je bij HeatXL terecht. Voor diverse klanten produceren wij namelijk infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. 

Bij HeatXL kan je de infrarood verwarming kopen en snel geleverd krijgen. Dankzij de intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jou en jouw klanten gewaarborgd. 

Adviseurs

Onze adviseurs geven je graag informatie over specificaties als merk, kleur, vochtbestendigheid, vermogensklasse, stralingsafgifte en bediening. Zo krijg je een goed beeld van de infrarood producten die aan jouw eisen en behoeften voldoen.

HeatXL groothandel Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming inkopen

Bij HeatXL kan je de infrarood verwarming systemen kopen tegen een gunstige inkoop condities. HeatXL is exclusief distributeur van infrarood panelen voor verschillende Duitse merken. Kies daarom voor de zekerheid van topkwaliteit producten kopen. 

Bij HeatXL ontvang je eveneens een professioneel advies op maat van onze ervaren infrarood experts. Infrarood verwarming inkopen voor jouw warmteproject doe je daarom bij HeatXL. 

Wil je jouw project voorzien van infrarood verwarming systemen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor je op. Uiteraard kunnen we ook bij jou ter plekke komen om het infrarood project door te nemen. 

Infrarood verwarming kopen industrieel pand

Naast dat HeatXL infrarood verwarmingen levert voor woningbouw en utilitaire bouwprojecten, leveren wij ook industriële heaters. De korte golf infrarood stralers zijn speciaal ontwikkeld om industriële panden, zoals magazijn en loodsen, energiezuinig te verwarmen. 

De korte golf infrarood heaters zijn niet gevoelig voor tocht, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verwarmen van niet goed geïsoleerde industriële panden. Bij HeatXL kan je terecht voor het kopen van infrarood heaters voor jouw garage of bedrijfshal. 

Naast het grote assortiment voor industriële infrarood verwarmingen, leveren wij ook werkplaats verwarming. Infrarood verwarming is namelijk heel goed in staat een zone of werpplek te voorzien van de aangename warmte. 

Infrarood panelen kopen

HeatXL levert infraroodstralers aan deskundige wederverkopers in zowel Nederland als België. Tot onze klanten behoren dan ook toeleveranciers van de installatiebranche en installateurs. Ook leveren wij rechtsreeks aan grote industriële projecten.