Infrarood verwarming kopen

mobiele-infrarood-verwarming (6) Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project

Voor jouw warmte projecten ben je bij HeatXL aan het juist adres voor het kopen van de meest energiezuinige infrarood verwarming systemen. HeatXL infrarood verwarming is duurzaam, efficiënt en van zeer hoge kwaliteit. 

Sinds 2008 is HeatXL dé gespecialiseerde groothandel en leverancier voor energiezuinige infrarood verwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige infrarood systemen aan installateurs en technische groothandels in de Benelux en Duitsland.

Met ons uitgebreide aanbod kan het misschien lastig zijn om de meest geschikte infrarood verwarming te vinden. Wij helpen je daarom graag bij het maken van jouw keuze. Neem contact met ons op voor advies over infrarood verwarming kopen.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

atex-infrarood-verwarming (4) Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming kopen voor grote projecten

HeatXL levert infrarood verwarming systemen voor grote projecten. Zoals het verwarmen van grote bedrijfshallen, sportcomplexen, hotyoga studio’s, kerken, loodsen, winkels, ziekenhuizen en kantoren. 

Wij verzorgen de exclusieve import en distributie in de Benelux voor de Duitse merken Welltherm en Ecaros infrarood verwarming panelen. Als ook de Italiaanse Starprogetti en Mo-El infrarood stralers. Infrarood verwarming kopen voor grote projecten doe je bij HeatXL. 

Onze deskundige adviseurs geven je graag meer informatie over de merken en soorten infrarood verwarmingen die HeatXL voert. Alle infrarood panelen die wij produceren en leveren zijn van een zeer hoge Europese kwaliteit.

Snelle levering gegarandeerd

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat een snelle levering gegarandeerd is. Infrarood verwarming kopen doe je daarom bij de grootste leverancier van de Benelux. Neem contact met ons op voor jouw warmte project. 

De infrarood verwarmingen zijn afkomstig van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen. Ook voor OEM-productie en private label kan je bij HeatXL terecht. Voor diverse klanten produceren wij namelijk infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. 

Bij HeatXL kan je de infrarood verwarming kopen en snel geleverd krijgen. Dankzij de intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jou en jouw klanten gewaarborgd. 

Adviseurs

Onze adviseurs geven je graag informatie over specificaties als merk, kleur, vochtbestendigheid, vermogensklasse, stralingsafgifte en bediening. Zo krijg je een goed beeld van de infrarood producten die aan jouw eisen en behoeften voldoen.

HeatXL groothandel Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming inkopen

Bij HeatXL kan je de infrarood verwarming systemen kopen tegen een gunstige inkoop condities. HeatXL is exclusief distributeur van infrarood panelen voor verschillende Duitse merken. Kies daarom voor de zekerheid van topkwaliteit producten kopen. 

Bij HeatXL ontvang je eveneens een professioneel advies op maat van onze ervaren infrarood experts. Infrarood verwarming inkopen voor jouw warmteproject doe je daarom bij HeatXL. 

Wil je jouw project voorzien van infrarood verwarming systemen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor je op. Uiteraard kunnen we ook bij jou ter plekke komen om het infrarood project door te nemen. 

Infrarood verwarming kopen industrieel pand

Naast dat HeatXL infrarood verwarmingen levert voor woningbouw en utilitaire bouwprojecten, leveren wij ook industriële heaters. De korte golf infrarood stralers zijn speciaal ontwikkeld om industriële panden, zoals magazijn en loodsen, energiezuinig te verwarmen. 

De korte golf infrarood heaters zijn niet gevoelig voor tocht, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verwarmen van niet goed geïsoleerde industriële panden. Bij HeatXL kan je terecht voor het kopen van infrarood heaters voor jouw garage of bedrijfshal. 

Naast het grote assortiment voor industriële infrarood verwarmingen, leveren wij ook werkplaats verwarming. Infrarood verwarming is namelijk heel goed in staat een zone of werpplek te voorzien van de aangename warmte. 

Infrarood panelen kopen

HeatXL levert infraroodstralers aan deskundige wederverkopers in zowel Nederland als België. Tot onze klanten behoren dan ook toeleveranciers van de installatiebranche en installateurs. Ook leveren wij rechtsreeks aan grote industriële projecten.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.