Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Dealer 
Worden

Wordt infrarood verwarming dealer

Ben jij een installateur, groothandel of bouwbedrijf en wil jij jouw assortiment uitbreiden met hoogwaardige infraroodverwarmingsproducten? Bij HeatXL kun jij als dealer profiteren van ons uitgebreide assortiment!

Wil je als dealer profiteren van de groeiende vraag naar infraroodverwarming in Nederland en België? Bij HeatXL bieden we verschillende mogelijkheden om onze hoogwaardige producten in je assortiment op te nemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteert jouw bedrijf al van deze snelgroeiende vraag naar infraroodverwarming? Als exclusieve importeur van diverse A-merken in de Benelux levert HeatXL aan installateurs, bouwbedrijven en groothandels. Wij bieden een uitgebreid assortiment met talloze producten voor verduurzaming van woning en bedrijfspand. Hierdoor is er voor vrijwel iedere situatie een geschikte duurzaamheidsoplossing mogelijk.

Als dealer van HeatXL geniet je van aantrekkelijke inkoopvoorwaarden en ben je voor verschillende systemen een exclusieve leverancier in Nederland. We hebben landelijke dekking en ondersteunen je bij het inrichten van je eigen showroom, zodat je ook jouw klanten kunt laten ervaren wat onze producten kunnen bieden.

Ontdek hoe je kunt profiteren van de groeiende vraag naar infraroodverwarming en verduurzaming van woningen en bedrijfspanden. Neem contact met ons op of bezoek een van onze showrooms om ons assortiment te bekijken en onze producten te ervaren.

dealer worden heatxl infrarood verwarming

Voor wie is een dealer worden interessant

 • Installateurs: Als installateur kun je bij HeatXL terecht voor hoogwaardige infraroodverwarmingsproducten van de beste merken. Wij bieden je een breed scala aan producten, van panelen tot folies en terrasverwarming. Daarnaast kun je profiteren van onze technische expertise en uitgebreide technische ondersteuning.

 • Groothandels: Als groothandel heb je behoefte aan hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers. Bij HeatXL bieden wij je alleen de beste infraroodverwarmingsproducten van topmerken tegen scherpe prijzen. Bovendien kun je rekenen op uitstekende service en ondersteuning van ons ervaren team.

 • Bouwbedrijven: Als bouwbedrijf heb je een breed scala aan klanten met verschillende verwarmingsbehoeften. Bij HeatXL bieden wij een uitgebreid assortiment infraroodverwarmingsproducten, zodat je voor elke klant de juiste oplossing kunt bieden. Of het nu gaat om een woning, kantoor of industriële toepassing, wij hebben de juiste producten voor jouw projecten.

Formulier dealer

dealer worden heatxl

Waarom dealer worden?

 • Hoge kortingen op onze producten: Als dealer van HeatXL krijg je toegang tot hoogwaardige infraroodverwarmingsproducten van de beste merken tegen een scherpe prijs. Wij bieden onze dealers aantrekkelijke kortingen, zodat jij als dealer jouw klanten een eerlijke prijs kunt bieden.
 • Een netwerk vol vertrouwen: HeatXL heeft sinds 2008 een goede reputatie opgebouwd in Nederland, België en Duitsland. Als dealer profiteer je van ons uitgebreide netwerk van tevreden klanten, installateurs en bouwbedrijven. Hierdoor kun je vertrouwen op de expertise en ervaring van HeatXL en ben je verzekerd van een succesvolle samenwerking.
 • Technische ondersteuning staat paraat: Wij begrijpen dat technische problemen zich kunnen voordoen bij de installatie en het onderhoud van infraroodverwarmingssystemen. Daarom bieden wij onze dealers uitgebreide technische ondersteuning. Onze technische experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
 • Scherpe prijzen en eerlijke marges: Als dealer van HeatXL profiteer je niet alleen van scherpe inkoopprijzen, maar kun je ook rekenen op eerlijke marges voor jouw verkoop. Wij vinden het belangrijk dat onze dealers succesvol zijn en streven daarom naar een win-win situatie voor beide partijen.
 • Het breedste assortiment: HeatXL biedt het breedste assortiment infraroodverwarmingssystemen in Nederland en België. Of je nu op zoek bent naar infrarood panelen, industriële verwarming of terrasverwarming, bij HeatXL vind je altijd een oplossing die past bij jouw klanten. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van infraroodverwarming en kunnen wij jouw klanten altijd de nieuwste en meest innovatieve producten aanbieden.

Wat bieden wij jou

Bij HeatXL kun jij als dealer profiteren van vele voordelen en mogelijkheden om je infraroodverwarmingsbusiness te laten groeien. Wij bieden jou:

 • Aantrekkelijke inkoopcondities: Als dealer kun je bij ons profiteren van aantrekkelijke inkoopcondities, zodat jij jouw klanten een eerlijke prijs kunt bieden en tegelijkertijd een gezonde marge kunt behalen.

 • Promotiemateriaal voor je bedrijf: Wij verstrekken jou digitale promotiematerialen voor gebruik bij je marketingactiviteiten. Hiermee kun je jouw klanten laten zien welke hoogwaardige producten jij in jouw assortiment hebt.

 • Ondersteuning van onze salesafdeling: Onze salesafdeling staat altijd klaar om jou te ondersteunen bij de verkoop van infraroodverwarmingsprojecten. Wij bieden jou snelle en persoonlijke ondersteuning bij al jouw vragen en advies op maat voor jouw specifieke situatie.

 • HeatXL brengt jouw kennis op niveau: Wij vinden het belangrijk dat onze dealers goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van infraroodverwarming. Daarom verzorgen onze infrarood specialisten kennis trainingen voor alle medewerkers van jouw bedrijf. Zo kun je jouw klanten nog beter adviseren over de voordelen en mogelijkheden van infraroodverwarming.

 • Breed assortiment: HeatXL biedt het breedste assortiment infraroodverwarmingssystemen in Nederland en België. Hierdoor is er voor vrijwel iedere situatie een geschikte duurzaamheidsoplossing mogelijk.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden en inkoopcondities en ontdek hoe wij jouw business kunnen laten groeien.

Dealer 
Voordelen

De voordelen dealer van HeatXL

1. Levering uit voorraad

Door onze centrale ligging en vestigingen in Nederland, België en Duitsland zijn wij vervolgens in staat snel te leveren door heel Europa.

2. A-kwaliteit “Made in Europe”

Al onze infrarood verwarmingen worden geproduceerd in Europa en zijn van absolute A-kwaliteit.

3. Dealer ondersteuning

HeatXL ondersteunt haar dealers bij technische vragen met betrekking tot de toepassing en calculatie.

Je bent, hebt:

Een gedreven ondernemer

Ervaring in de techniek

Je denkt in kansen

Ambieert een lange termijn samenwerking

Je bent in staat klanten onderbouwd te adviseren

Je bent een promotor van duurzaamheid

Wat onze dealers zeggen

Peter van Erpen, installatiebedrijf

Sinds 2015 doen wij als dealer zaken met HeatXL. Het snel leveren van producten uit voorraad en de technische ondersteuning zorgen voor een gezonde samenwerking.

Ron Veermeer, duurzaam installatie advies

Ons bedrijf levert totaaladvies en installatie aan particuliere en zakelijke eindgebruikers. Wij leveren duurzame energie en verwarmingsoplossingen. De producten van HeatXL sluiten hier naadloos op aan.

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.