Infrarood plafondverwarming met verlichting

Wat is infrarood plafondverwarming met verlichting?

Een infrarood plafondverwarming met verlichting is een 2-in-1 toestel. Dit apparaat geeft zowel zuinige led-verlichting als duurzame infraroodwarmte. Het is een infrarood verwarming en led-lamp tegelijk, maar welke je wel separaat van elkaar kan bedienen. Hoe makkelijk is dat wel niet? Duurzame verlichting en warmte in één toestel verwerkt, welke ideaal is in bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer.

Dit heeft een groot voordeel, want een infrarood plafondverwarming met verlichting heeft maar één elektriciteit aansluitpunt nodig. En dat is precies waarom deze duurzame verwarming zo ideaal is. Meestal is er namelijk maar een aansluitpunt aan het plafond, welke gebruikt wordt voor de verlichting. Nu kan je zowel het licht aan doen als de verwarming met dat ene aansluitpunt. 

led verwarming infrarood verwarming

Infrarood paneel met verlichting in één toestel

Bij infrarood paneel met verlichting in één toestel hebben we het over de oplossing van onze infrarood verwarming plafond met verlichting. Met de Duo-line ledframe hebben we dit heel handig opgelost. Deze ledframes hebben we in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.

Ons infrarood paneel met verlichting lost dit probleem voor je op. Zowel het verwarmingspaneel als de verlichting is zeer eenvoudig te installeren. Het paneel wordt geleverd met een hele handige boormal, zodat de boorgaten op de perfecte plaats gemaakt worden.

Daardoor kan je de plafondverwarming eenvoudig ophangen. Raadzaam is wel om dit te doen met twee personen. We hebben ook een eigen installatie dienst die dit alles zonder breekwerk voor je kan installeren. Neem daarvoor contact op met de technische dienst van Infrarood Verwarming. 

Aansluiting infrarood verwarming plafond 

De aansluiting van infrarood verwarming plafond is vrij eenvoudig. De led-verlichting zelf heeft een heel handig Click & Go systeem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool beveiligde connector die dan aangesloten wordt met een lichtschakelaar. Zodat je beide apart kan bedienen.

De driver kan je dan simpelweg achter de infrarood verwarming bevestigen. Wil je nog meer weten over onze infrarood verwarming plafond met verlichting of een gratis offerte ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Plafondverwarming met led-lampen geeft duurzame warmte gecombineerd met zachte led-verlichting. Twee werelden die bij elkaar komen in één toestel, wat grote voordelen biedt.

Vragen over infrarood plafondverwarming met verlichting ?

Onze IR panelen, waaronder de infrarood plafondverwarming met verlichting, kan je bovendien ook kopen in de online winkel. Verwarmen met infraroodstraling is de beste oplossing voor duurzaam en goedkoop verwarmen. Je bent bovendien niet meer afhankelijk van de alsmaar schommelende prijzen van aardgas, die ook nog eens torenhoog zijn. 

Kies daarom voor infraroodstraling, welke gezond voor mens en dier is. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten. Denk hierbij aan de muren, vloer, meubels en mensen. Deze houden de warmte lang vast en weerkaatsen ook de stralen opnieuw de ruimte in. Je voelt in het stralingsgebied de heerlijke en comfortabele warmte. Je wilt niet meer anders! Kom een keer langs bij onze infraroodwinkel in de buurt en vraag naar de mogelijkheden om jouw huis zonder gas te verwarmen. 

Lees meer blogs

Vacatures