Infrarood panelen fabrikant

infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming

Infrarood verwarming fabrikant

HeatXL infrarood panelen fabrikant voor de Benelux. Sinds 2008 leveren wij al onze infrarood panelen rechtstreeks aan installateurs en groothandels. Neem contact met ons op om jouw inkoop condities te bespreken.

Wij gebruiken de beste materialen voor de productie van de elektrische verwarming. Op de HeatXL infrarood panelen zit tenminste 3 jaar garantie of langer. Afhankelijk van welke type infrarood verwarming jouw klant kiest.

infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming

Duitse kwaliteit

Een groot assortiment infraroodpanelen van een perfect Europese kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij infrarood panelen fabrikant. In ons assortiment zit altijd een warmte oplossing voor jouw klant.

HeatXL levert als infrarood panelen fabrikant aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben altijd een grote voorraad infrarood panelen in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige prijzen te bespreken.

Wij assembleren onze infrarood panelen direct in de fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste machines en componenten leveren wij steeds mooi afgewerkte panelen van een hoge Duitse kwaliteit.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming

Fabrikant en importeur

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Als Europese importeur en fabrikant staan wij voor hoogwaardige panelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

Bij HeatXL kan je bouwen op onze enorme praktische kennis. Met behulp van de nieuwste technologie kan je tevens op vertrouwen op de uiterst goede werking van onze infrarood panelen voor jouw projecten.

Door het bundelen van al onze kennis als infrarood verwarming met leverancier met eigen productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezighoudt met de verkoop en installatie van infrarode verwarmingspanelen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

 

infrarood panelen fabrikant HeatXL infrarood verwarming

Infrarood panelen producent

HeatXL is de officiële importeur en infrarood panelen producent. De merken Welltherm en het Italiaanse ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’ vertrouwen ons de exclusieve distributie toe.

Daarnaast zijn wij importeur van de hoogwaardige thermostaten voor het gebruik in combinatie met infraroodpanelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan projectbedrijven en aannemers. De producten van HeatXL staan garant voor perfecte kwaliteit met een scherpe prijsstelling.

Wij denken graag met je mee en maken indien gewenst een warmte berekening voor jouw project. Waarbij wij de geschikte infraroodpanelen voor u uitzoeken.

Voor vragen over projecten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken.

heatxl infraood panelen

Dealer worden van HeatXL?

Ben je installateur of groothandel net zo enthousiast over onze infrarood producten als wij? Wil je dealer worden van HeatXL infrarood panelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je namelijk alles over onze hoogwaardige warmte producten.

Naast de levering van de ir producten geven wij ook ondersteuning en advies. Zodat ook jouw project een succes is. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om vervolgens alle mogelijkheden met je door te nemen.

Dealer infrarood verwarming worden, neem nu contact met ons op.

heatxl infrarood panelen

Onze warmte design opties

Infrarood panelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Waardoor je verschillende warmte design opties creëert in een woning of kantoorpand. Wat dacht je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als jij je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto impressie laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir verwarming krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je geliefde op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel is er nog voor lange tijd infrarood warmtestraling voelbaar.

HeatXL groothandel Infrarood verwarming kopen

Verschillende infrarood panelen

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Bureau paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Verwarmen met infrarood straling is duurzaam en efficiënt. Waardoor je klanten ook niet meer afhankelijk zijn van de beschikbare fossiele brandstoffen.

Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.