Infrarood paneel met foto

Heb je ook zo’n hekel aan die lelijke radiatoren in je woonkamer? Zou je daar graag vanaf willen, maar weet je niet hoe je je huis vervolgens lekker warm krijgt? Wij hebben de oplossing voor je. Plaats een infrarood paneel met foto of een prachtige afbeelding in je kamer.

Een foto van je geliefde vakantie, een afdruk van een prachtig schilderij of gewoon een mooi modern ontwerp. 

Met een infrarood paneel beeld is alles mogelijk, het is kunst aan je muur. Je kunt alles op de panelen laten drukken. Naast dat het prachtig staat in je woonkamer, geeft het ook een heerlijke aangename warmte. 

Een ir beeldpaneel is beschikbaar met of zonder omlijsting, net als een echt schilderij of kunstobject. Infrarood panelen werken op elektriciteit. Het mooist is natuurlijk wanneer je het elektriciteitssnoer mooi wegwerkt. 

Niemand heeft door dat jouw paneel aan de muur meer is dan een kunstwerk! Totdat je de verwarming aan zet en je familie en vrienden de warme infrarood stralen voelen. 

Infraroodpaneel top

Wat is een infrarood fotopaneel?

Een infrarood beeld- of fotopaneel is een verwarming die op elektriciteit werkt waarop foto en kunst is afgedrukt. Het zet de energie om in warme infrarood stralen. Het is een verwarming en tegelijkertijd een mooi schilderij of foto aan de muur.

Infrarood panelen maken gebruik van lange golf warmtestralen. De objecten die in de kamer staan slaan de warmte op en weerkaatsen deze vervolgens weer de ruimte in. Je voelt van alle kanten de aangename warmte. 

Het oppervlak van het toto infrarood paneel is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. In de praktijk is dit bewezen als uiterst robuust en resistent. De panelen zijn slechts 2 centimeter dik, waardoor ze ruimtebesparend zijn. 

De beeldpanelen zenden infrarood stralen uit die kunnen oplopen tot maar liefst 120 graden Celsius. De panelen kun je ophangen aan de muur of het plafond. 

De achterkant van het paneel is voorzien van een elektriciteitskabel met stekker. De installatie is daarom zeer eenvoudig. Voor een nog mooier resultaat van je beeldpaneel is het aan te raden om de kabel netjes weg te werken. 

De ir beeldverwarming past in iedere inrichting. Je zou bijna vergeten dat het een verwarming is, totdat je de heerlijke comfortabele warmte voelt als het paneel aangaat.

Infrarood paneel met foto

Vervaagt de afdruk op het paneel?

Nee, de afdruk van de foto vervaagt niet op den duur. Het oppervlak van de infrarood verwarmingspanelen zijn kras- en zuurbestendig, waardoor de afbeelding de glans en levendige kleuren langdurig behouden. 

De afbeelding of foto wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daarom hittebestendig. Ga nooit zelf je infrarood paneel beschilderen. Gewone verf is namelijk niet geschikt voor hoge temperaturen. Laat daarom het vakwerk aan ons over. 

Een ir fotopaneel van glas

Het oppervlak van het foto infrarood paneel is gemaakt van hoogwaardig ESG veiligheidsglas, wat tegelijkertijd brandwerend is. Daarnaast is het in staat om een oppervlakte temperatuur aan te kunnen van maar liefst 120 graden Celsius. Dit is voor een plafonpaneel van toepassing. 

Uit veiligheidsoogpunt worden de infrarood wandpanelen niet warmer dan 85 graden Celsius. Een ir paneel binnen handbereik moet je namelijk gewoon kunnen aanraken. 

Hoe werkt infrarood verwarming

Het paneel zonder frame is zeer dun, slechts 2 tot maximaal 2,5 centimeter. De uitvoering van het ir beeldpaneel met frame is 3 centimeter dik. Het frame is in 41 RAL-kleuren verkrijgbaar, zodat je de kleur kunt kiezen die bij je foto of afbeelding past. Net als bij een eigen foto inlijsten, kies je hierbij ook een mooie passende omlijsting voor je ir paneel. 

Infrarood verwarming van verhard glas is zeer populair, dankzij het stijlvolle en strakke uiterlijk. De glaspanelen zijn in veel varianten beschikbaar, zoals beeld-, krijt en spiegelpaneel. In de showrooms verkrijgbaar alsmede in de online shop.

Het biedt comfortabele directe warmte en is daarnaast een visueel hoogtepunt voor iedere kamer. De warmtepanelen zijn niet alleen mooi uit, maar ook duurzaam en resistent.

Lees meer blogs

Vacatures