infrarood paneel badkamer wil je niet missen

Geniet dagelijks van je badkamer kachel

Heb je last van een koude badkamer? Een badkamer kachel met infraroodstraling is de oplossing daarvoor. Niet alleen zorgt een badkamer kachel voor aangename warmte in deze ruimte, maar ook voor een gezond binnenklimaat. Verkrijgbaar in prachtige designs en verschillende wattages. Infrarood Verwarming heeft voor iedere badkamerruimte een gepaste warmte oplossing. We lichten de zuinige badkamer kachels toe. 

Zuinige elektrische badkamer kachel

De elektrische badkamer kachel werkt middels infraroodstraling. Deze manier van zonder gas huis verwarmen is energiezuinig, want een infrarood paneel zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Daarnaast werkt een elektrische badkamer kachel met infraroodstraling heel anders dan een traditionele convectiekachel, waarbij de warme lucht circuleert. 

Een infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Deze manier van verwarmen is zuinig en zeer gezond. Er is geen luchtstroom, waardoor de lucht niet uitdroogt en ook geen bacteriën rondzweven. Prettig voor iedereen, en vooral voor mensen die bronchiën problemen of een allergie hebben. 

Infrarood verwarming badkamer is gezond

Een infrarood verwarming badkamer zorgt naast een uitstekend warmte klimaat ook voor een gezond binnen klimaat. Doordat er geen stofdeeltjes in de lucht zweven, is het de lucht schoon en prettig om in te ademen. Daarnaast warmt de infrarood verwarming badkamer ook de muren op. Droge muren betekent dat de isolatie beter werkt, en eventuele schimmels verdwijnen. 

Een vochtige donkere ruimte is een ideale broedplek voor schimmels. Iedereen weet dat schimmels slecht zijn voor onze gezondheid. Dit probleem los je op met een badkamer kachel van Infrarood Verwarming. Maar een badkamer kachel infrarood heeft nog meer voordelen. Door de warme stralen ontspannen spieren, verbetert de bloedsomloop en geeft verlichting bij pijnlijke gewrichten. Kortom, een infrarood verwarming badkamer wil je niet missen!

Badkamer handdoekdroger verwarming

Badkamerspiegel met verwarming en verlichting en stopcontact

Een veel verkocht en gezien item in badkamers is onze badkamerspiegel met verwarming en verlichting en stopcontact. Dit is een infrarood spiegel die heerlijke warmte geeft en rondom zuinige led-lichten heeft welke je kan dimmen. Het warmtepaneel sluit je aan in het stopcontact. Een spiegel met infrarood verwarming en verlichting zorgt letterlijk en figuurlijk voor een heerlijke warme ruimte. Bovendien heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen. 

Elektrische handdoekdroger is onmisbaar

De elektrische handdoekdroger met infraroodstraling zorgt ervoor dat je altijd heerlijke warmte en droge handdoeken hebt. Na het douchen wikkel jij je in een warme handdoek die heerlijk zacht aanvoelt. Op het infrarood paneel kan je kiezen uit één handdoek beugel of meerdere, afhankelijk van de afmeting van de infrarood handdoekradiator. Een veel geziene combinatie is een elektrische handdoekdroger met een infrarood spiegelverwarming. Ook kan je deze goed combineren met een plafondverwarming.

Vragen over soort badkamer kachel?

Heb je nog vragen over het soort badkamer kachel wat je moet kiezen? Of over het vermogen en de afmeting? Neem dan gerust contact op met Infrarood Verwarming. Of kom een keer langs bij één van onze showrooms.

Lees meer blogs

Vacatures