Infrarood loods verwarming

Infrarood loods verwarming

Groothandel loods verwarming

Als groothandel levert HeatXL infrarood loods verwarming en infrarood stralers. Infrarood warmtestraler is voor gebruik in professionele werkplaats, loods of hal. De infrarood loods verwarming zorgt voor directe en tevens aangename warmte.

Zonder voorverwarmen wordt een gelijkmatig en doelgerichte warmteverdeling gegeneerd die zowel schoon, condensvrij als geurloos is. Wij leveren deze industriële loods verwarming aan dealers in Nederland, België en Duitsland.

Starprogetti loods verwarming

De Heliosa loods verwarming van het Italiaanse merk Starprogetti is krachtig en efficiënt. Met deze industriële straling heater kan eenvoudig en energiezuinig een loods of werkruimte snel verwarmd worden. Creëer een comfortabele werkomgeving voor je personeel.

Groothandel ATEX verwarming

HeatXL is groothandel van Heliosa infrarood loods verwarming en ATEX stralers. Vanuit onze voorraad in Nederland beleveren wij het dealer netwerk in de gehele Benelux. Vraag onze catalogus aan en laat vervolgens jouw besparing berekenen door onze adviseurs.

Groothandel voorraad Nederland

Naast Heliosa industrie infrarood verwarming leveren wij ook complete infrarood systemen voor verwarming in de agrarische sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van verwarming in dieren stallen. Bijvoorbeeld voor het vee of pasgeboren kalveren. Combineer infrarood loods verwarmingen met sensoren en dimmers.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Infrarood loods verwarming

Groothandel Heliosa loods verwarming

Heliosa loods verwarming is er in diverse uitvoeringen en wattages. De behuizing is gemaakt voor intensief gebruik en tevens bestand tegen inwerking van vocht en vuil. Naast de standaard uitvoeringen, zijn onze stralers opgenomen in het assortiment voor het gebruik in ATEX omgevingen of stallen.

Je kan kiezen tussen montage aan het plafond of wand. Door de systemen uit te voeren met dimmers en sensoren bespaar je ook nog eens extra op de verbruikskosten. Bij HeatXL kan je terecht voor alle benodigde accessoires en bevestiging systemen voor infrarood loods verwarming.

HeatXL levert Heliosa loods verwarming en industriestralers aan deskundige wederverkopers en installateurs in Nederland en België. Tot onze klanten behoren groothandels, zelf installerende industrie en totaal installateurs. Ook leveren wij rechtstreeks aan grote projecten.

Onze adviseurs helpen je graag bij het uitkiezen van de Heliosa infrarood loods verwarming die het beste aansluit bij jouw project. Van onze experts ontvang je altijd een goed overzicht van de exemplaren die daarmee aan jouw eisen voldoen.

Groothandel Heliosa loods verwarming

Groothandel loods verwarming

StarProgetti is een Italiaanse leverancier van loods verwarmingen. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek. Zodat zware industriële kwaliteit gewaarborgd is. De loods verwarming van Heliosa heeft een goede kwaliteit en een stevig ontwerp. De producten zijn tevens voorzien van alle benodigde kwaliteit certificaten.

Hal en loods heaters

StarProgetti produceert de Titan serie loods verwarming. Deze is als hoofdverwarming geschikt voor professioneel gebruik in loodsen en hallen. Naast loods heaters maakt ook de industriële ATEX infrarood verwarming onderdeel uit van de collectie. Het overzicht van de producten kan je bekijken op onze website en in de digitale prijscatalogus. Vraag hiervoor onze catalogus op.

Groothandel Helisoa distributie

HeatXL hanteert een grote StarProgetti voorraad, zodat snel geleverd kan worden. Wij ontvangen wekelijks zendingen vanuit Italië. Hierdoor kunnen wij voorzien in een snelle levering van jouw Heliosa industrie verwarming. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt dat een snelle levering aan jouw klant is gegarandeerd.

Infrarood loods verwarming

Kwarts halogeen warmtestraler

De industriële warmtestralers van HeatXL gebruiken allemaal de korte golf infraroodstralen. Dit zijn de HeatXL kwarts halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze verwarmen de ruimte, daar waar warmte nodig is.

Ze zijn krachtiger, waardoor de warmte stralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Zoals bijvoorbeeld een garage of magazijn. Maar ook in zeer hoge ruimtes, zoals loodsen.

De elektrische verwarmingen van HeatXL zijn ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een extreem hoge energie conversie. De korte golf warmtestralers moeten altijd op minimaal 3 meter hoogte worden geïnstalleerd. Dit komt door de krachtige zichtbare warme infrarood straling.

De infrarood verwarmingen met lange golf infrarood stralen zijn uitermate geschikt als hoofd- of bijverwarming in je woning of kantoor. Deze hoge temperatuur panelen zijn leverbaar door HeatXL.

Groothandel infraroodstralers voor loodsen en hallen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.