HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood loods verwarming

Infrarood loods verwarming

Groothandel loods verwarming

Als groothandel levert HeatXL infrarood loods verwarming en infrarood stralers. Infrarood warmtestraler is voor gebruik in professionele werkplaats, loods of hal. De infrarood loods verwarming zorgt voor directe en tevens aangename warmte.

Zonder voorverwarmen wordt een gelijkmatig en doelgerichte warmteverdeling gegeneerd die zowel schoon, condensvrij als geurloos is. Wij leveren deze industriële loods verwarming aan dealers in Nederland, België en Duitsland.

Starprogetti loods verwarming

De Heliosa loods verwarming van het Italiaanse merk Starprogetti is krachtig en efficiënt. Met deze industriële straling heater kan eenvoudig en energiezuinig een loods of werkruimte snel verwarmd worden. Creëer een comfortabele werkomgeving voor je personeel.

Groothandel ATEX verwarming

HeatXL is groothandel van Heliosa infrarood loods verwarming en ATEX stralers. Vanuit onze voorraad in Nederland beleveren wij het dealer netwerk in de gehele Benelux. Vraag onze catalogus aan en laat vervolgens jouw besparing berekenen door onze adviseurs.

Groothandel voorraad Nederland

Naast Heliosa industrie infrarood verwarming leveren wij ook complete infrarood systemen voor verwarming in de agrarische sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van verwarming in dieren stallen. Bijvoorbeeld voor het vee of pasgeboren kalveren. Combineer infrarood loods verwarmingen met sensoren en dimmers.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Infrarood loods verwarming

Groothandel Heliosa loods verwarming

Heliosa loods verwarming is er in diverse uitvoeringen en wattages. De behuizing is gemaakt voor intensief gebruik en tevens bestand tegen inwerking van vocht en vuil. Naast de standaard uitvoeringen, zijn onze stralers opgenomen in het assortiment voor het gebruik in ATEX omgevingen of stallen.

Je kan kiezen tussen montage aan het plafond of wand. Door de systemen uit te voeren met dimmers en sensoren bespaar je ook nog eens extra op de verbruikskosten. Bij HeatXL kan je terecht voor alle benodigde accessoires en bevestiging systemen voor infrarood loods verwarming.

HeatXL levert Heliosa loods verwarming en industriestralers aan deskundige wederverkopers en installateurs in Nederland en België. Tot onze klanten behoren groothandels, zelf installerende industrie en totaal installateurs. Ook leveren wij rechtstreeks aan grote projecten.

Onze adviseurs helpen je graag bij het uitkiezen van de Heliosa infrarood loods verwarming die het beste aansluit bij jouw project. Van onze experts ontvang je altijd een goed overzicht van de exemplaren die daarmee aan jouw eisen voldoen.

Groothandel Heliosa loods verwarming

Groothandel loods verwarming

StarProgetti is een Italiaanse leverancier van loods verwarmingen. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek. Zodat zware industriële kwaliteit gewaarborgd is. De loods verwarming van Heliosa heeft een goede kwaliteit en een stevig ontwerp. De producten zijn tevens voorzien van alle benodigde kwaliteit certificaten.

Hal en loods heaters

StarProgetti produceert de Titan serie loods verwarming. Deze is als hoofdverwarming geschikt voor professioneel gebruik in loodsen en hallen. Naast loods heaters maakt ook de industriële ATEX infrarood verwarming onderdeel uit van de collectie. Het overzicht van de producten kan je bekijken op onze website en in de digitale prijscatalogus. Vraag hiervoor onze catalogus op.

Groothandel Helisoa distributie

HeatXL hanteert een grote StarProgetti voorraad, zodat snel geleverd kan worden. Wij ontvangen wekelijks zendingen vanuit Italië. Hierdoor kunnen wij voorzien in een snelle levering van jouw Heliosa industrie verwarming. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt dat een snelle levering aan jouw klant is gegarandeerd.

Infrarood loods verwarming

Kwarts halogeen warmtestraler

De industriële warmtestralers van HeatXL gebruiken allemaal de korte golf infraroodstralen. Dit zijn de HeatXL kwarts halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze verwarmen de ruimte, daar waar warmte nodig is.

Ze zijn krachtiger, waardoor de warmte stralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Zoals bijvoorbeeld een garage of magazijn. Maar ook in zeer hoge ruimtes, zoals loodsen.

De elektrische verwarmingen van HeatXL zijn ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een extreem hoge energie conversie. De korte golf warmtestralers moeten altijd op minimaal 3 meter hoogte worden geïnstalleerd. Dit komt door de krachtige zichtbare warme infrarood straling.

De infrarood verwarmingen met lange golf infrarood stralen zijn uitermate geschikt als hoofd- of bijverwarming in je woning of kantoor. Deze hoge temperatuur panelen zijn leverbaar door HeatXL.

Groothandel infraroodstralers voor loodsen en hallen

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming