Hot yoga infrarood verwarming

Hot yoga infrarood

HOTYOGA VERWARMING voor YOGA, Pilates en Bikram.

Hot yoga verwarming is geproduceerd met het oog op het gebruik van infrarood verwarming in een hot yoga of Bikramstudio. HeatXL levert exclusief de hotyoga ir panelen in de Benelux, maar ook in Duitsland en Frankrijk. Hoge temperaturen van 40 graden Celsius in de studio zijn eenvoudig te bereiken met een hotyoga verwarming van HeatXL.

Wil je meer informatie over HotYoga, ga naar onze HotYoga Verwarming website.

Hot yoga infrarood

Hotyoga infrarood systeem

HeatXL heeft een gepatenteerd hotyoga systeem ontwikkeld. Deze infrarood panelen zijn specifiek gemaakt voor yogastudio verwarming van speciaal ESG veiligheidsglas. Bekijk de projecten hotyoga studio op onze speciale website.

Bikram

Yoga studio verwarming

Voor yoga studio’s ontwikkelden wij speciale thermostaten voor het gericht aansturen van infrarood verwarming bij hogere temperaturen. Daarnaast is de luchtvochtigheid ook op het juiste niveau. Geen beslagen ramen. Bij het luchten van de studio is er weinig warmteverlies.

Hot yoga infrarood

Hot yoga projecten referenties

Met hot yoga hoge temperatuur panelen van HeatXL koop je een kwaliteitsproduct. Vraag ons naar de vele klanten die jou al voor gingen. Indien gewenst plannen wij een afspraak in één van de studio’s voor een kennismaking met ons unieke infrarood systeem.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
Verwarming

Hotyoga infrarood panelen

HeatXL is producent van hotyoga infrarood panelen en leverancier van welltherm hot yoga verwarming. Deze panelen gaan verder dan alleen het technisch verwarmen van een hotyoga studio.

Onze hoge temperatuur warmte panelen maken deel uit van de beleving in jouw yogaschool en van de boodschap die jij aan de deelnemers geeft. Het gaat dan niet alleen over een gebruiksvoorwerp, maar over een belangrijk onderdeel van jouw yoga studio waar je op moet kunnen bouwen.

HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de productie van hot yoga verwarming. Wij zien de uitdaging en het potentieel. Belangrijker is dat wij het enthousiasme beleven van onze klanten die werken met onze hot yoga verwarming. Dat geeft ons vervolgens de energie om dagelijks te onderscheiden en nog beter te worden. Want zoals bij elk bedrijf startte wij ook met een droom, namelijk de beste zijn in ons vakgebied.

Na de start met de productie van yoga ir verwarming in 2008 zijn wij inmiddels de belangrijkste leverancier voor hotyoga verwarming in Europa. Een groeiend klantenbestand in Nederland, België en ook Duitsland is daarvan het bewijs. Want een tevreden klant is onze beste advertentie.

 

Pilates

Hot yoga verwarming kopen

Infrarood verwarming hotyoga

Hot yoga infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een hot yogaruimte of hot pilates studio. Hiermee verwarm je direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infrarood warmte. Wij vertellen je graag meer over de werking. Heb je ook interesse in de wederverkoop van hot yoga infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op.

Yoga verwarming groothandel

Hot yoga infrarood panelen hebben een hoogwaardige glasafwerking. Speciaal gemaakt voor langdurig en intensief gebruik in een bikramstudio. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen de hoge temperaturen die nodig zijn in een hotyoga school. Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden of wilt weten hoe jouw studio kan werken met hotyoga panelen? Wij leggen graag aan je uit waarom zoveel studio’s vervolgens kiezen voor HeatXL.

Hotyoga infrarood voordelen

HeatXL verzorgt als groothandel de distributie van hot yoga infrarood verwarming van Welltherm. Wil je meer informatie of de mogelijkheden met de hot yoga verwarming van Welltherm bespreken? Neem dan contact met ons op.

HeatXL is specialist voor hotyoga verwarming en ontvangt constant zendingen met nieuwe voorraad vanuit de fabriek van Welltherm. Directe levering aan onze klanten is daardoor gegarandeerd.

Waarom hot yoga infrarood panelen HeatXL

• Direct kopen bij de groothandel infrarood panelen
• Ruime expertise al jaren actief
• Afnemers in de hele Benelux
• Hoogwaardige producten
• Compleet pakket
• Degelijk advies
• Goede product garanties
• Begeleiding bij jouw project
• Levering aan dealers

 

 

 

 

 

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.