Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Speciale Hotyoga infrarood verwarming van HeatXL

Hot yoga verwarming is geproduceerd met het oog op het gebruik van infrarood verwarming in een hot yoga of Bikramstudio. HeatXL levert exclusief de hotyoga ir panelen in de Benelux, maar ook in Duitsland en Frankrijk. Hoge temperaturen van 40 graden Celsius in de studio zijn eenvoudig te bereiken met een hotyoga verwarming van HeatXL.

HeatXL heeft een gepatenteerd hotyoga systeem ontwikkeld. Deze infrarood panelen zijn specifiek gemaakt voor yogastudio verwarming van speciaal ESG veiligheidsglas. Bekijk de projecten hotyoga studio op onze speciale website.

Wil je meer informatie over HotYoga, ga naar onze HotYoga Verwarming website.

Voor yoga studio’s ontwikkelden wij speciale thermostaten voor het gericht aansturen van infrarood verwarming bij hogere temperaturen. Daarnaast is de luchtvochtigheid ook op het juiste niveau. Geen beslagen ramen. Bij het luchten van de studio is er weinig warmteverlies.

Met hot yoga hoge temperatuur panelen van HeatXL koop je een kwaliteitsproduct. Vraag ons naar de vele klanten die jou al voor gingen. Indien gewenst plannen wij een afspraak in één van de studio’s voor een kennismaking met ons unieke infrarood systeem.

HeatXL INfrarood verwarming

Beoefen Yoga met de HeatXL hotyoga verwarming

welltherm-infrarood-verwarming-hotyoga (8)
Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Hotyoga Infrarood Verwarming

HeatXL is producent van hotyoga infrarood panelen en leverancier van welltherm hot yoga verwarming. Deze infrarood panelen gaan verder dan alleen het technisch verwarmen van een hotyoga studio.

Onze hoge temperatuur warmte panelen maken deel uit van de beleving in jouw yogaschool en van de boodschap die jij aan de deelnemers geeft. Het gaat dan niet alleen over een gebruiksvoorwerp, maar over een belangrijk onderdeel van jouw yoga studio waar je op moet kunnen bouwen.

HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de productie van hot yoga verwarming. 

Na de start met de productie van yoga ir verwarming in 2008 zijn wij inmiddels de belangrijkste leverancier voor hotyoga verwarming in Europa.

Infrarood verwarming hotyoga

Hot yoga infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een hot yogaruimte of hot pilates studio. Hiermee verwarm je direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infrarood warmte. Wij vertellen je graag meer over de werking. Heb je ook interesse in de wederverkoop van hot yoga infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op.

Yoga verwarming groothandel

Hot yoga infrarood panelen hebben een hoogwaardige glasafwerking. Speciaal gemaakt voor langdurig en intensief gebruik in een bikramstudio. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen de hoge temperaturen die nodig zijn in een hotyoga school. Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden of wilt weten hoe jouw studio kan werken met hotyoga panelen? Wij leggen graag aan je uit waarom zoveel studio’s vervolgens kiezen voor HeatXL.

Hotyoga infrarood voordelen

HeatXL verzorgt als groothandel de distributie van hot yoga infrarood verwarming van Welltherm. Wil je meer informatie of de mogelijkheden met de hot yoga verwarming van Welltherm bespreken? Neem dan contact met ons op.

HeatXL is specialist voor hotyoga verwarming en ontvangt constant zendingen met nieuwe voorraad vanuit de fabriek van Welltherm. Directe levering aan onze klanten is daardoor gegarandeerd.

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Waarom hot yoga infrarood panelen HeatXL

• Direct kopen bij de groothandel infrarood panelen
• Ruime expertise al jaren actief
• Afnemers in de hele Benelux
• Hoogwaardige producten
• Compleet pakket
• Degelijk advies
• Goede product garanties
• Begeleiding bij jouw project
• Levering aan dealers

Hotyoga relaiskast

Bij HeatXL zien wij de potentie van hotyoga verwarming in Europa. HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de ontwikkeling van hotyoga verwarming. Wij zien de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze hotyoga verwarming.

Dat geeft ons de extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en beter te worden. Want zoals iedere onderneming startte wij met een droom. Namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied.

Yoga panelen en hotyoga verwarming

Energie zuinige hotyoga verwarming met infrarood zorgt voor een plezierig klimaat tijdens de yogalessen. Met HeatXL hotyoga verwarming maak je gebruik van de weldadige en gezonde straling van infrarood verwarming.

Verwarm je yogastudio met een infrarood hotyoga verwarming. Het biedt niet alleen comfortabele warmte, maar het is ook gezond voor de spieren. Daarnaast is de luchtvochtigheid met onze infrarood yoga verwarming ook in balans.

Hotyoga verwarming gegevens

HeatXL is exclusief importeur en fabrikant van Welltherm hot yoga panelen van Duitse kwaliteit. Het verwarmen van een yogastudio kan op verschillende manieren. 

Vroeger werden verwarming systemen gebruikt die werkten op basis van luchtverwarming en circulatie. Het verwarmen met lucht als medium is zeer energie onzuinig.

Warme lucht moet namelijk constant worden behandeld om de juiste vochtigheid en temperatuur te behouden. Een yogastudio verwarmd met warme lucht geeft problemen met vocht, condensatie en schimmel op wanden en hoge plafonds.

Om een gezonde yoga omgeving te creëren moet rekening worden gehouden met bacterievorming. In vochtige ruimtes die worden verwarmd met lucht groeien bacteriën namelijk weelderig in de muren en vloer.

Yoga docenten zoeken daarom naar een energiezuiger en gezonder alternatief voor het verwarmen van hun yogastudio.

Onze infrarood verwarming hot-yoga maakt deel uit van de totaalbeleving in de yogastudio. Een warme en comfortabele studio, die zowel warmte uitstraalt maar ook ontspannen aanvoelt. Dat is de sfeer die je wilt creëren in jouw hotyoga studio.

Gezonde warmte hotyoga verwarming

Een gezonde manier van yoga studio verwarmen, zonder de nadelen van een lucht verwarming, is dan ook met de hotyoga infrarood verwarming. De infrarood stralen warmen de objecten en mensen op.

Tevens is HeatXL hot yoga infrarood verwarming veel zuiniger in het energieverbruik dan traditionele hotyoga verwarming. Daarnaast zorgt het systeem voor directe verwarming van de yoga beoefenaar, die een weldadige warmte voelt in de ruimte.

Verwarmen van hotyoga studio

Door ondeskundige leveranciers worden helaas nog steeds standaard infrarood panelen aangeboden. 

Infrarood panelen voor thuisgebruik zijn echter ontoereikend voor het verwarmen van hot yoga. Een hotyoga studio kan normaal gesproken ook niet verwarmd worden met een radiator voor thuisgebruik!

Voor infrarood verwarming bikram yoga studio hebben wij een speciale hotyoga heater ontwikkeld. Welke een hoge oppervlakte temperatuur bereikt van maar liefst 190 graden Celsius. 

Deze infraroodpanelen zijn daarom door yoga studio s erg gewild en verkrijgbaar in formaten van 60 x 60 tot 60 x 120 cm. Aangename en gezonde warmte voor hot yoga studio’s.

Hotyoga panelen voor Bikram en Pilates

De Welltherm hotyoga panelen zijn ook geschikt voor Bikram yoga en hotpilates studio’s. Door gerichte sturing zijn de hot yoga panelen uitermate geschikt voor de hoge temperaturen van 190 graden bij Bikramyoga.

Door de hoge temperaturen van 190°C mogen deze Welltherm panelen enkel aan het plafond opgehangen worden. Het was nog nooit zo eenvoudig een yoga ruimte opwarmen van 50 naar 190°C.

De hotyoga infrarood verwarming van HeatXL zorgt tevens voor een betere bloed doorstroming en vermindering van spierpijn.

Eveneens voor de lagere temperaturen in een Hot Pilates studio. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden voor jouw studio. 

Naast levering en advies, bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van onze installatie service.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header