HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Hot yoga infrarood verwarming

Hot yoga infrarood

HOTYOGA VERWARMING voor YOGA, Pilates en Bikram.

Hot yoga verwarming is geproduceerd met het oog op het gebruik van infrarood verwarming in een hot yoga of Bikramstudio. HeatXL levert exclusief de hotyoga ir panelen in de Benelux, maar ook in Duitsland en Frankrijk. Hoge temperaturen van 40 graden Celsius in de studio zijn eenvoudig te bereiken met een hotyoga verwarming van HeatXL.

Wil je meer informatie over HotYoga, ga naar onze HotYoga Verwarming website.

Hot yoga infrarood

Hotyoga infrarood systeem

HeatXL heeft een gepatenteerd hotyoga systeem ontwikkeld. Deze infrarood panelen zijn specifiek gemaakt voor yogastudio verwarming van speciaal ESG veiligheidsglas. Bekijk de projecten hotyoga studio op onze speciale website.

Bikram

Yoga studio verwarming

Voor yoga studio’s ontwikkelden wij speciale thermostaten voor het gericht aansturen van infrarood verwarming bij hogere temperaturen. Daarnaast is de luchtvochtigheid ook op het juiste niveau. Geen beslagen ramen. Bij het luchten van de studio is er weinig warmteverlies.

Hot yoga infrarood

Hot yoga projecten referenties

Met hot yoga hoge temperatuur panelen van HeatXL koop je een kwaliteitsproduct. Vraag ons naar de vele klanten die jou al voor gingen. Indien gewenst plannen wij een afspraak in één van de studio’s voor een kennismaking met ons unieke infrarood systeem.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
Verwarming

Hotyoga infrarood panelen

HeatXL is producent van hotyoga infrarood panelen en leverancier van welltherm hot yoga verwarming. Deze panelen gaan verder dan alleen het technisch verwarmen van een hotyoga studio.

Onze hoge temperatuur warmte panelen maken deel uit van de beleving in jouw yogaschool en van de boodschap die jij aan de deelnemers geeft. Het gaat dan niet alleen over een gebruiksvoorwerp, maar over een belangrijk onderdeel van jouw yoga studio waar je op moet kunnen bouwen.

HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de productie van hot yoga verwarming. Wij zien de uitdaging en het potentieel. Belangrijker is dat wij het enthousiasme beleven van onze klanten die werken met onze hot yoga verwarming. Dat geeft ons vervolgens de energie om dagelijks te onderscheiden en nog beter te worden. Want zoals bij elk bedrijf startte wij ook met een droom, namelijk de beste zijn in ons vakgebied.

Na de start met de productie van yoga ir verwarming in 2008 zijn wij inmiddels de belangrijkste leverancier voor hotyoga verwarming in Europa. Een groeiend klantenbestand in Nederland, België en ook Duitsland is daarvan het bewijs. Want een tevreden klant is onze beste advertentie.

 

Pilates

Hot yoga verwarming kopen

Infrarood verwarming hotyoga

Hot yoga infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een hot yogaruimte of hot pilates studio. Hiermee verwarm je direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infrarood warmte. Wij vertellen je graag meer over de werking. Heb je ook interesse in de wederverkoop van hot yoga infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op.

Yoga verwarming groothandel

Hot yoga infrarood panelen hebben een hoogwaardige glasafwerking. Speciaal gemaakt voor langdurig en intensief gebruik in een bikramstudio. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen de hoge temperaturen die nodig zijn in een hotyoga school. Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden of wilt weten hoe jouw studio kan werken met hotyoga panelen? Wij leggen graag aan je uit waarom zoveel studio’s vervolgens kiezen voor HeatXL.

Hotyoga infrarood voordelen

HeatXL verzorgt als groothandel de distributie van hot yoga infrarood verwarming van Welltherm. Wil je meer informatie of de mogelijkheden met de hot yoga verwarming van Welltherm bespreken? Neem dan contact met ons op.

HeatXL is specialist voor hotyoga verwarming en ontvangt constant zendingen met nieuwe voorraad vanuit de fabriek van Welltherm. Directe levering aan onze klanten is daardoor gegarandeerd.

Waarom hot yoga infrarood panelen HeatXL

• Direct kopen bij de groothandel infrarood panelen
• Ruime expertise al jaren actief
• Afnemers in de hele Benelux
• Hoogwaardige producten
• Compleet pakket
• Degelijk advies
• Goede product garanties
• Begeleiding bij jouw project
• Levering aan dealers