HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

HeatXL Infraroodpanelen

heatxl infraroodpanelen

HeatXL panelen

HeatXL infraroodpanelen zijn duurzaam, efficiënt en van zeer hoge kwaliteit. Ons bedrijf is sinds 2008 gespecialiseerde groothandel voor energie zuinige infrarood verwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige infrarood systemen aan installateurs en technische groothandels in Nederland en België, als ook in Duitsland.

Onze HeatXL infrarood verwarmingen zijn afkomstig van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen. Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor diverse klanten produceren wij namelijk infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk.

infraroodpaneel werking

Projecten verwarmen

Naast onze groothandel activiteiten leveren en monteren wij projecten voor het verwarmen van onder andere bedrijfshallen, sportcomplexen, hotyoga studio’s, kerken, loodsen, winkels en kantoren.

Grote voorraad en snelle levering

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat snel geleverd kan worden. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van elektrische infraroodpanelen aan jou verzekerd.

Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant altijd gewaarborgd.

heatxl infraroodpanelen 2

Merken infraroodpanelen

Ons bedrijf verzorgt de exclusieve Benelux import en distributie voor de Duitse merken Welltherm en Ecaros infrarood panelen. Als ook de Italiaanse Starprogetti en Mo-El infrarood verwarming.

HeatXL levert infrarood panelen voor gebruik als bijverwarming of als hoofdverwarming. Voor zowel kantoren als woningen. De infrarood panelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak.

Heb je interesse in de verkoop van HeatXL producten, zoals thermostaten en warmtepanelen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl infraroodpanelen

Groot assortiment infraroodpanelen

HeatXL heeft een groot en compleet assortiment aan infraroodpanelen van Europese kwaliteit. Alsmede alle toebehoren, zoals thermostaten, relaiskasten en dimmers. Wij beschikken over alle materialen die benodigd zijn voor een warmte project.

De infrarood verwarming merken die HeatXL onder andere voert zijn:
– Welltherm infrarood verwarming
– Alkari infrarood verwarming
– Ecaros infrarood panelen
– HeatXL verwarming infrarood

Allen hebben hun eigen kwaliteiten waarin ze uitblinken. Een aantal zaken hebben ze met elkaar gemeen. Het zijn hoogwaardige infrarood panelen welke duurzaam en zeer efficiënt in gebruik zijn.

De hoogwaardige productie vindt in Duitsland plaats. Bovenstaande merken dragen dan ook allemaal het keurmerk “Made in Germany” en het Duitse TÜV certificaat. Wat garant staat voor zeer hoge kwaliteit.

Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik in ruimtes waar een lage temperatuur gewenst is. Bijvoorbeeld voor een kinderkamer of logeerruimte. De laagtemperatuur infrarood panelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als ook vermogens.

Verschillende design HeatXL infraroodpanelen

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende designs, maar ook in diverse maten en vermogens. Wat dacht je van een krijtbord paneel in een restaurant? Je geniet van de heerlijke warmte en je kan gelijk het menu van de dag erop schrijven.

Of een infrarood spiegel paneel in de badkamer van een woning? Geen beslagen spiegel meer na het douchen. Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir verwarming? Ook dat is mogelijk dankzij de hoge technische afdruk methodiek.

Laat het infrarood paneel volledig opgaan in het interieur. Ook zeer geschikt voor bedrijven om hun logo erop te drukken. De panelen en thermostaten van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten en keurmerken.

Wil je meer informatie over de design HeatXL infrarood verwarmingen voor jouw klant? Onze adviseurs helpen je graag op weg bij jouw warmte project.

 

heatxl infraroodpanelen

Particulier en eindgebruiker

Deskundig advies

Onze deskundige adviseurs geven je graag meer informatie over de merken en soorten infraroodpanelen die HeatXL voert. De HeatXL infraroodpanelen die wij produceren en leveren zijn allen van een zeer hoge Europese kwaliteit.

Productie infraroodpanelen

 

Kenmerken van infraroodpanelen

• Werkt op elektriciteit waarna de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• Warmt mensen en objecten, zoals muren, vloeren en meubels op.
• Maakt gebruik van veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• Werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• Weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de ruimte.

Soorten infrarood panelen

HeatXL heeft infrarood panelen voor verschillende soorten toepassingen:
– Natuursteen paneel
– Plafond paneel
– Wand paneel
– Vloer paneel
– Foto paneel
– Spiegel paneel
– Glas paneel
– Krijtbord paneel
HeatXL infrarood panelen metaal
– Hybride paneel

Verwarmen met infrarood is een andere manier. Een duurzame wijze om een bedrijfspand of woning door middel van elektriciteit te verhitten. Ook levert HeatXL industriële verwarming voor loods infrarood verwarming.

Geen CO2 uitstoot meer door gebruik van groene stroom. Of nog beter door opgewekte zonne-energie.

De infrarood panelen zijn zowel geschikt voor wand als plafondmontage. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor het warmte project van jouw klant. We denken graag met je mee.