HeatXL Infraroodpanelen

heatxl infraroodpanelen

HeatXL panelen

HeatXL infraroodpanelen zijn duurzaam, efficiënt en van zeer hoge kwaliteit. Ons bedrijf is sinds 2008 gespecialiseerde groothandel voor energie zuinige infrarood verwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige infrarood systemen aan installateurs en technische groothandels in Nederland en België, als ook in Duitsland.

Onze HeatXL infrarood verwarmingen zijn afkomstig van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen. Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor diverse klanten produceren wij namelijk infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk.

infraroodpaneel werking

Projecten verwarmen

Naast onze groothandel activiteiten leveren en monteren wij projecten voor het verwarmen van onder andere bedrijfshallen, sportcomplexen, hotyoga studio’s, kerken, loodsen, winkels en kantoren.

Grote voorraad en snelle levering

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat snel geleverd kan worden. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van elektrische infraroodpanelen aan jou verzekerd.

Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant altijd gewaarborgd.

heatxl infraroodpanelen 2

Merken infraroodpanelen

Ons bedrijf verzorgt de exclusieve Benelux import en distributie voor de Duitse merken Welltherm en Ecaros infrarood panelen. Als ook de Italiaanse Starprogetti en Mo-El infrarood verwarming.

HeatXL levert infrarood panelen voor gebruik als bijverwarming of als hoofdverwarming. Voor zowel kantoren als woningen. De infrarood panelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak.

Heb je interesse in de verkoop van HeatXL producten, zoals thermostaten en warmtepanelen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl infraroodpanelen

Groot assortiment infraroodpanelen

HeatXL heeft een groot en compleet assortiment aan infraroodpanelen van Europese kwaliteit. Alsmede alle toebehoren, zoals thermostaten, relaiskasten en dimmers. Wij beschikken over alle materialen die benodigd zijn voor een warmte project.

De infrarood verwarming merken die HeatXL onder andere voert zijn:
– Welltherm infrarood verwarming
– Alkari infrarood verwarming
– Ecaros infrarood panelen
– HeatXL verwarming infrarood

Allen hebben hun eigen kwaliteiten waarin ze uitblinken. Een aantal zaken hebben ze met elkaar gemeen. Het zijn hoogwaardige infrarood panelen welke duurzaam en zeer efficiënt in gebruik zijn.

De hoogwaardige productie vindt in Duitsland plaats. Bovenstaande merken dragen dan ook allemaal het keurmerk “Made in Germany” en het Duitse TÜV certificaat. Wat garant staat voor zeer hoge kwaliteit.

Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik in ruimtes waar een lage temperatuur gewenst is. Bijvoorbeeld voor een kinderkamer of logeerruimte. De laagtemperatuur infrarood panelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als ook vermogens.

Verschillende design HeatXL infraroodpanelen

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende designs, maar ook in diverse maten en vermogens. Wat dacht je van een krijtbord paneel in een restaurant? Je geniet van de heerlijke warmte en je kan gelijk het menu van de dag erop schrijven.

Of een infrarood spiegel paneel in de badkamer van een woning? Geen beslagen spiegel meer na het douchen. Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir verwarming? Ook dat is mogelijk dankzij de hoge technische afdruk methodiek.

Laat het infrarood paneel volledig opgaan in het interieur. Ook zeer geschikt voor bedrijven om hun logo erop te drukken. De panelen en thermostaten van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten en keurmerken.

Wil je meer informatie over de design HeatXL infrarood verwarmingen voor jouw klant? Onze adviseurs helpen je graag op weg bij jouw warmte project.

 

heatxl infraroodpanelen

Particulier en eindgebruiker

Deskundig advies

Onze deskundige adviseurs geven je graag meer informatie over de merken en soorten infraroodpanelen die HeatXL voert. De HeatXL infraroodpanelen die wij produceren en leveren zijn allen van een zeer hoge Europese kwaliteit.

Productie infraroodpanelen

 

Kenmerken van infraroodpanelen

• Werkt op elektriciteit waarna de energie wordt omgezet in infrarood stralen.
• Warmt mensen en objecten, zoals muren, vloeren en meubels op.
• Maakt gebruik van veilige en onschadelijke infrarood stralen.
• Werkt net als de zon en stuurt directe warme stralen de ruimte in.
• Weerkaatst op objecten en verspreid vervolgens deze warmte door de ruimte.

Soorten infrarood panelen

HeatXL heeft infrarood panelen voor verschillende soorten toepassingen:
– Natuursteen paneel
– Plafond paneel
– Wand paneel
– Vloer paneel
– Foto paneel
– Spiegel paneel
– Glas paneel
– Krijtbord paneel
HeatXL infrarood panelen metaal
– Hybride paneel

Verwarmen met infrarood is een andere manier. Een duurzame wijze om een bedrijfspand of woning door middel van elektriciteit te verhitten. Ook levert HeatXL industriële verwarming voor loods infrarood verwarming.

Geen CO2 uitstoot meer door gebruik van groene stroom. Of nog beter door opgewekte zonne-energie.

De infrarood panelen zijn zowel geschikt voor wand als plafondmontage. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor het warmte project van jouw klant. We denken graag met je mee.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.